Grått nytt hår!

Til dere gamle mennesker der ute, grått nytt hår!  ♥

Hehe, neida. Godt nytt år alle sammen, håper alle får en fin avslutning på år 2011, og er fin start på år 2012! Alle fortjener å spise god mat, og kose seg med venner eller familie:) 

Vil også bare minne på at folk må tenne et lys som et minne for de som døde 22.juli, det skal ihvertfall jeg. Også skal jeg tenne et lys for deg, Inge-Lillian! Du er dypt savnet. 

Ha en fin kveld!

 

dagens autfaait

Hadde en kjempe koselig julefeiring med familien igår, fikk også masse fint og spise kjempe god mat. Fikk masse penger også, så nå er det ikke lenge til jeg skal kjøpe et ordenlig kamera! Det skal bli så deilig. 

Fikk også en utrolig herlig gave, som fikk meg til å hoppe rett til værs. Mamma ga meg nemlig et brev, og der sto det at Odd skal ta med meg og Karoline til Liverpool 1.februar og bli der i 4 dager. Can't wait! 

Var også flink jente og tok noen bilder igår da :-)


mamma og shææsten


kusina mi

Forresten; fikk en sykt søt pysj av tanta til daddy, har ikke tatt den av meg enda. hihi


åååå - jeg elsker den! 

- Hadde du en fin julefeiring? 

 

Ingen fortjener det.

Du har en flott kropp, et flott utseendet og en flott personlighet. 
Men så kommer det til det tidspunktet der du får et kompliment. ''Å så pen  du er'' ''du er vakker!'' ''kroppen din og deg er perfekt!'' og blabla. Da svarer du ''Nei jeg er så stygg, feit, og lårene mine er så blubbete!''
Seriøst? Du er nydelig! Ikke gå rundt å si at du er stygg, for du er pen.
Dette er ikke noe jeg tenkte på før, jeg har fått inspirasjon fra venner, og mange andre GODE folk som virkelig vet hvordan ting er!

392599_308032452554282_208940785796783_1076292_211278915_n_large

Jeg skulle så ønske at det ikke var et ord som kalles stygg.  Alle er forskjellige, og absolutt ingen fortjener å bli kalt stygg og bli mobbet for å være seg selv? Hvor respektløst?
Bare man har en nydelig personlighet så bli man sett på som pen, og sånn synes jeg det burde være!
For meg så trenger ikke kjæresten min være den kjekkeste, bare han er god innvendig, så er det perfekt for meg. 

Text-vit-bakgrund-2fre_179044121_large

Jeg mener altså hvis noen er frekke mot deg fortjener de ikke å få ordet stygg slengt opp i trynet tilbake? 
Hvis den personen som er frekk mot deg utengrunn kaller DEG stygg eller feit, gjør alt annet en å ta igjen!
Å ta igjen gjør ting aldri bedre. La det ligge, eller hvis det plager deg så veldig si ifra til noen eller ta det med selve personen!
Å bli kalt stygg kan ødelegge ens selvbilde. Jeg synes dette er helt forferdelig? Ingen fortjener som sagt å bli kalt stygg, uansett.
Gå på badet, se deg selv i speilet, og tenk på det positive tinga ved deg. Du har nemlig noe du er fornøyd med, og det har alle! Så ta til deg det alt det positive, og glem det du ikke liker ved deg selv.

 

Tumblr_ltjtkj0myo1r23863o1_500_large

Du er vakker, og har noe vakkert. Ta det til deg!

- og som sagt, JA jeg har fått masse inspirasjon til å lage dette innlegget, og tenke dette. Men jeg vil at mange som mulig skal slenge seg på denne tanken! 
- jeg gidder heller ikke kommentarer om at jeg hermer, for jeg har skrivet en del ganger at jeg bare hat fått en haug av inspirasjon.

 

on the skole

chiller on the skole, der?temainnlegg?

Kom nesten akkurat hjem fra skolen, har vært en kjempe deilig dag egentlig. Hadde først naturfag på pcen og da hadde vi en vikar som ikke gjorde en dritt, så da satt Henrik, Karoline og meg og gjore noe helt annet isteden for. 
Etter det hadde vi en samf. prøve som jeg hadde helg glemt! Så jeg hadde ikke fått øvd, men det gikk greit følte jeg! :-)

Men over til noe annet. Igår så prøvde jeg meg på et temainnlegg, noe som jeg følte gikk supergreit! Fikk en del koselige tilbakemeldinger, på bloggen og facebook. Koselig det!  

Men det som jeg lurer på er, burde jeg fortsette med det? Liker veldig godt å skrive sånne artikkeler, så for meg så er det jo greit, men nyttig å vite ha dere synes! 
 

Burde jeg fortsette med temainnlegg?  

Mobbing

Mobbing er noe av det verste som finnes, etter min mening. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor mennesker gidder å hakke ned på folk, fordi nesen til en person kanskje er litt anderledels, hudfargen er litt anderledels, og hele personen er helt anderledels. Betyr det at denne personen er mindre verdt det?

 

Ingen fortjener å bli mobbet. Uansett åssen bakrunn personen har, uansett utseendet. Alle er forskjellige, absolutt ingen er like på noen måte! Kan ha masse likt, men det finnes ingen kopier av DEG uansett. Sefølelig, alle har forskjellige meninger om en person, og det er det dessverre ingen som kan styre. Men det at det noen som faktisk lar det gå så langt at det går utover personen som noen ikke liker? Dette er det verste jeg vet. Jeg får vondt inni meg at folk kan skade seg selv på denne måten?
Til dere mobbere der ute: Det er deres feil at helt uskyldige mennesker ødelegger seg selv på denne måten, DERES skyld at mennesker tar livet. Hvordan føles det? Og ha skyld i en persons død? Du burde lide av tanken. 

Mobbere finnes hvorsomhelst, overalt. De mobber en person pga han/hun kanskje har en stygg bukse? Jeg vet ikke jeg, men de finner så utrolig teite, idiotiske og dumme smågrunner for at folk mobber. 
Jeg kjenner følesen av det å bli mobbet. Jeg ble det i 4 og 5 klasse, mest fjerde. Da fikk jeg slengt i trynet at jeg var så stygg, feit og jeg ble ''banka''. Jeg ble dyttet ned i bakken, slått og ble tatt kvæletak av de eldre. Jeg fikk ingen konsekvenser for det, jeg har ingen arr ellernoe fordi jeg har ikke kuttet meg eller skadet meg selv pga det. Og det er fordi jeg er sterke en det!
Det største og allerverste er dette. Folk slutter å spise fordi de får en kommentar som: du er feit? Flest jenter slutter å spise, for synet på dems på kroppen sin blir helt motsatt av det den egentlig er. 
Jeg kan ærlig ikke sette ord på hvor fælt dette er ? 
Men jeg vil ha stopp på mobbingen! 
Mobbing kan drepe, mobbing kan skade. Forestill dere en verden uten mobbing? 

Hva er deres syn på mobbing? 

 

fantastisk helg!

Hej alla i hopa!

Nå sitter jeg på gulvet, har på thevoice, har varmepvnen forran meg og søt liten hund på fanget. 
Har hatt en utrolig herlig helg der jeg var, og ser veldig fram til neste ''møte'' der! Har blitt kjent med noen søte folk og igrunn, som jeg savner utrolig! Kunne virkelig være 100% meg selv med dem. Herlige mennesker, herlig sted og et herlig minne.

♥Hva har du gjort i helgen? 


- tatt på hotellet
 

2day

Starta dagen med 2 timer kunst og håndtværk, utrolig digg start på dagen! Var egentlig ikke noe mer spesielt som skjedde idag egentlig, hater virkelig torsdager utenom det med de to første timene. 
Etter skolen så tok jeg bussen rett ned til byen for å møte Vegard. Var det ikke så veldig lenge, men koselig var det! :-) Så ditcha jeg han stakkars og gikk hjem for å spise middag med pappa. Var egentlig elevkveld idag, men jeg droppa det, tiho. 

Men nå skal jeg fortsette med ryddinga, og høre på thevoice på full guffe! 
- Kos dere i kveld :-)  Juleballet 2011..

Var rett og slett vellykket. Har vært en fantastisk herlig kveld, men mange herlige folk. God mat, morsomme kåringer og masse dansing! 

Gleder meg masse til neste år allerede, synd det er utrolig lenge til.


Lånte kjolen av min kjære Frida, og jeg vet dessverre ikke hvor den er kjøpt hen. Står ikke på heller. 

Ignorerer trynet mitt på det bildet! Kjolen som telles :-) 

Har du hatt skole/jule ball på din skole? 

JEG BEGYNNER Å BLOGGE IGJEN!

Når man endelig er ferdig med tentamen, og fotballen har tatt ferie så har jeg enda mer tid til å blogge å gjøre andre ting. Og jeg har ikke noe kamera å bruke, men får finne usb kabel til mobilen min også får jeg bruke pappa sin mobil når den er ferdig på repreasjon. Skrev det helt sikkert feil, men sammaa! 

I mens får jeg bruke webcamera eller andre bilder i minnekortet. 
Men nå må jeg nesten stikke, så kommer det kanskje et innlegg  i kveld etter 22. Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits