tittei

Idag så har jeg brukt hele dagen siden jeg kom hjem fra skolen på å rydde hele rommet. Har sett ut som en grisebinge her, så godt var det å få rydda opp! Fant en god del med kremer, aknekremer, body butter og slikt. Har en hel hylle fult med det, så deilig det er å ha styr på ting! 

I morgen så har alle på hele skolen tentamen tror jeg. Vi i åttende har norsk, og jeg gleder meg faktisk. Jeg har skrevet historier i 4-5 år, og synes det er kjempe koselig! Får ihvertfall lysten til å skrive masse når læreren sier jeg burde bli forfatter. Så ser fram til dagen i morgen:-)

ATM

Her har jeg alt fra nese spray til fotkrem, fra aknekremer til krem for poser under øynene. Hihihi

øve,øve,øve

I løpet av neste uke så skal jeg ha norsk tentamen og engelsk eller matte. Så jeg skal sitte mindre på dataen, og bruke mer tid på å blogge! Kommer til å sitte på dataen på tidspunkt som dette, så det blir blogging på kveldende! 

I morgen så slutter jeg tidlig, så jeg tenker at jeg drar opp til gamleskolen etter skolen, for å så slikke litt sol. Blir deilig, har ikke gjort det siden Mars! 
 

sliten..

Læreren har gitt oss beskjed om å lese 50 sider i naturfag boka vår, til en naturfagprøve på 1-2 sider i morgen. Altså, seriøst? Jeg lese alt ,og noterte det jeg trodde var viktigs, og når jeg skjekket spørsmåla.. Herlighet, trodde hodet mitt skulle eksplodere. Hadde ikke fått med noe av det viktigste, og naturfag er ikke det faget jeg liker mest, så akkurat nå angrer jeg på det stekerkeste at jeg ikke har følgt med i timen. Creds til meg, woho!
en god latter forlenger livet..

For noen uker siden så jeg på en blogg, og hun hadde lagt ut noen videoer av en utrolig random gutt. Altså, jeg kan si jeg har sett utrolig mange av videoene hans, og jeg kan si jeg grapskratter på så og si alle. Ingen av videoene nesten gir mening, men bare tull&tøys. Haha, er det bare meg som har dårlig humor? 

 

 

dansekonkurranse!

Idag så har jeg spilt håndballkamp, som forresten ble tap. 10-8, ,men bra spilt av alle sammen! Etter kampen dro jeg til Karoline, så dro vi til Oslo for at hun skulle danse. Hun kom på 2 plass av rundt 20 folk i hennes aldergruppe Mester, i freestyle. I slow kom hun på 4 plass, og hun var utrolig flink! Hadde det utrolig koselig <3

koser oss i bilen


Mestern min!

Daniel og Kristian! Ble utrolig fort glad i dere ,gutter!

Daniel og Fredrick!

Silje!:)

stolt av deg snuppaa
Dette er en hest på en eng

Ler meg ihjel, der? 

 

koser meg !

Jeg har vært i et veldig godt humør i dag, i og med at jeg har fått løst opp noen misforståelser, og fått tilbake en historie på 3 1/2 side som jeg skrev for to uker siden. Den fikk jeg en 5'er på, overraskende nok! Så er utrolig fornøyd med det :-) 

Nå sitter jeg plantet i dobbelsengen min og spiser pizza og drikker julebrus mens jeg ser på søstrene Kardashian. Livet er herlig, rett og slett. ♥

men nå skal jeg snart kose meg litt med isen dream! ahh, jeg har en snill pappa.

skolen igjen

Skal jeg være flink jente å gå på skolen, etter at jeg har vært syk onsdag, torsdag og fredag. Skal bli koselig å se folka igjen da!! :-)'
jentekveld 05.11.11

For en utrolig koselig går det var igår hjemme hos Sara med mange herlige jenter! Vi spiste pizza, hadde pandoras eske, danset og hadde det utrolig koselig! Skyvde vekk alle probleme denne kvelden, og isteden tenkte på alt positivt med livet og ja, koste oss masse masse! 

♥michelle og meg

Ilva som koser seg med svampebob oppe ihjørnet, miriam fra høyre, karoline, meg i midten, og synne og sophie nedenunder der :-)Synne, Sophie og Ilva<3

Er flere bilder, men dataen min virker helt ødelagt, den går så sakte! Så dette er egentlig de tre bildene jeg liker aller best!:-) 

Hva har dere gjort i helgen? 

litt av hvert

Etter å ha vært inne siden tirsdag, så skal jeg si det var koselig og dra til Frida igår kveld! Har vært så selvskapsjuk de tre dagene jeg var hjemme fra skolen, så ja. 

Idag så skal Frida og jeg tusle opp til Runar hallen og se Stif-Runar, så stikker jeg på bowling med fotballen, før jeg drar til Sara der tretten andre herlige jenter! Blir så koselig, gleder meg veldig. 

Siden jeg er så og si opptatt i hele dag, kommer det ikke noen flere innlegg idag før imorgen eller kanskje i kveld. Spørs hva vi finner på :-)

skulle egentlig leggge ut et bilde innlegg, men kameraet til frida er stygt,

 

for en uke!

Dette har vært den mest usosiale uka for meg noensinne, for å være ærlig! Har vært hjemme fra skolen siden onsdag, og det er noe av det verste jeg vet. Har ikke trent siden tirsdag, og skal egentlig trene klokka 18, men jeg får ikke lov av treneren. Men kanskje jeg drar opp fordetom, for å se på treningen? For jeg er en veldig sosial jente, så jeg foretrekker helst å være med folk! Hahah, surrete. 

Hva skjer hos dere idag? :-)

fra med NÅ..

Såklart tar lekser tid, men blogging har jo vært en del av hverdagen min i to år, så jeg føler det mangler i hverdagen min. Så her er jeg, klar for en ny start!:-)

Jeg har gått i gjennom absolutt alle innleggene mine på denne bloggen, og jeg ler for meg selv, - når jeg ser forandringene. Er utrolig FLAU rett og slett over å ha gått sånn på skolen.. haha, den verste tiden var vel i slutten av sjette til midten av sjuene. Også la jeg ut så stygge bilder av meg også, huff&huff!

Men jeg bare biter meg i det, og legger ut noen. For å vise forandringene! Gud, dette kan bli pinlig..kan bli litt langt innlegg.

28.mai.2010 FJORTISS TIDEN MIN.

30. mai 2010. Hahah, jeg må bare le av de tbildet her. vet faen ikke hva jeg prøvde på

Juli 2010 en gang. Rulatorbabe, grrr

August 2010, farget håret brunt! Haha, lite fjortiss eller


Slutten av oktober 2010. sånn ser jeg da ut idag. 

forandringer fryder, ærlig talt

 

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits