første gang på lenge..

tar jeg meg en joggetur! snakkes

koser meg på hytta!

Er på Gautefall med hele familien akkurat nå! Fant ut det var nettverk her, så det er jo bare helt topp! Pluss at hytta er gigantisk, med boble bad, bastue, sklie og basseng. Vil absolutt ikke hjem! 
tjohei, her er jeg

Lurer virkelig når jeg skal begynne å blogge fast igjen, går jo fram og tilbake sånn omtrent hele tiden. Men her er jeg igjen da, enda en trang på å skrive. Leser såvidt blogger nå, veit ikke hvorfor? Lysten bare stoppa opp. Men her er jeg da, på'n igjen! Blogging nå, litt i morgen og kanskje fredag hvis jeg rekker. Men i helgen skal jeg på hytta, og da skal jeg ta med kameraet! Faktisk. Hahahsånn ser jeg da ut atm; hvite flekker i trynet er digg liksom ♥♥

 

skolen tar tid..

For det første; Jeg har skjerpet meg masse! Har ikke sagt det på bloggen før, men jeg har hatt problemer med skolen. Jeg har 10 anmerkninger, og det er de alle glemminger. Skjemmes over det, men jeg har skjerpet meg! Gjort alle leksene, husket bøker til timen og strammet meg veldig opp. Det er grunnen til at det er ikke har kommet noen innlegg denne uken. 
Here I am

God morgen!

Har egentlig vært syk hele uka, men gulpa nå istad. Vet ikke hva det har med forskjølelse og gjøre, kanskje fordi jeg hoster så fælt? Samme kan det være egentlig, hahah. Fortsatt kjedelig. Vet ikke om jeg skal på skolen enda, skal gå ned, også får pappa kjenne på meg. Håper egentlig på å bli hjemme idag, siden jeg var på skolen hele forrige uke. 

Tror neppe jeg er den eneste som så på Spirit når jeg var liten? Fysøren, denne sangen er utrolig elsk ♥ + filmen har så sterke minner, så blir utrolig glad av å høre denne sangen!

 
bolle-snupper

Heihei :-)

Vi la oss litt sent igår, pga.  Vi skypa med tullingen Adrian og så på ''paranormal activity 2''. Jeg har sett den før, men måtte jo se den sammen med Fridamor såklart. Idag så så vi enern, men så klikka tven når det var et kvarter igjen. Kjipt, men jeg har jo sett den også før, men Frida ville se den. Så det gikk jo greit det.

Idag har vi bakt boller, og bollene ligger nå i stekeovnen. For et syn, sier jeg bare!! Skjønner ikke hva som har skjedd, vi gjorde jo alt riktig.. Men de ble ikke veldig store da;)


10hi, kjekkenBollete boller! 


ahaha, tatt sent i vår! 

guess what?

Jeg blogger! Hahah, har ikke blogga på en uke eller mer? Vet ikke helt, men ble bare jævlig lei av det. Så sykt mye styr, men jeg blogger nå! Tror jeg skal fortsette framover, eller vet ikke helt. Spørs hvor mange som leser det vettu, men ja. Håper på det beste, sefølgelig! 

Akkurat nå er jeg hos største trollet, nemlig tulla som skrev gjesteinnlegg under her. So sweet, selvom bildene hun la ut var litt for stygge. Haha, jenta er herlig da! 

Burde jeg fortsette? 

Gjesteblogging på g!

Halla folkens! Hvaskjeraaaaa? neida..

Ja, jeg er da Frida, bestevenninna til frøken Ida. Jeg blogger (blogga) på fridaschr.blogg.no, men jeg ekke så veldig glad i blogge mere.. Hehe, kult! Ida er så teit å ikke ville blogge, så jeg spurte om jeg kunne gjesteblogge for ho. Ikke at det blir så mye bedre.. Meen..

Jeg tenkte å legge ut litt bilder om våres tid som bestevenner! Vi ble bestevenner ca. sommerferien 2010! Verdens beste! Uforglemmelig. 


Dette er fra februar ellerno..

EEn veldig varm dag i slutten av mai, eller begynnelsen av juni, ithink..


Sommer 2011!


Februar en gang!


Omg, kule eller hva?


Hvor søt? Før sommerferien 2010!

I sep. en gang:)


HAHAH, forandring fryder hvertfall:)

Blondiee

Hvem er brunest? 

omg.

Ida og meg i august?!?!!?!? 


Hhahaha, fyfaen! onepiece tiden uknow..


Første gangen jeg var med Ida hjem! gode tider..

Hahah, orker ikke å legge ut flere bilder, det tar 2000 år! hihi..

Hva synes dere om dette ''kule'' innlegget? 
Tycks about the pictures? hahah.. flink!

- Frida Sofie!

Bloggen, jaaaa.

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med denne bloggen, for å være ærlig. Webcamera bilder er ikke akkurat utrolig spennende for dere å se på, og det er noe rart med minne kortet så jeg ikke får lasta over bilder eller sett på bilder i det hele tatt fra kameraet mitt. Jeg lover jeg skal prøve å få fiksa det, men vet ikke når det er ordna. Skal prøve mitt beste å oppdatere vær dag, så følg gjerne med! :-) 

Jeg blogger ikke for bloggens skyld for å være ærlig, jeg blogger fordi jeg elsker å skrive, og ta bilder ogsånt. Jeg skal begynne å spare til speilreflekskamera, og når det er fiksa, da blir bloggen helt anderledes! 
bowling!

Unnskyld for null blogging idag, men har ikke hatt noe blogglyst ellernoe. Men litt  av grunnen kommer fra det stygge minnekortet til kameraet mitt som ikke vil laste over noen bilder. altså, i det hele så får jeg ikke sett bildene overhodet. Men har med kameraet til bowlinga, også skal jeg prøve på det sterkeste å få inn noen bilder til bloggen. 

Men nå må vi nesten stikke! så slenger jeg bare inn et bilde tatt akkurat. Fra webcamera, woho. 

 

sov godt, drøm søtt

Jeg tar tilbake til det jeg skrev forrige innlegg, pga hjelp fra en anonym på formspring. Tydeligvis så har anonyme nytte av seg til tider! Så ja, jeg tar ikke bloggpausen allikavell. Må slutte å ombestemme meg hele tiden.. 

Men nå skal 2stk søte jenter legge  seg , så natta, drøm søtt <3
&lt;3

65252979_pfmru7tg_c_large


//weheartit

I love you, i really do ♥

i have two things for you..

Tumblr_lqovl12omk1r1jj2go1_500_large

 

:):):):)

Rastløs

Jeg savner å løpe, jeg savner å kjenne den herlige følesen av  å være sliten. Det er bare 6dager siden sist jeg trente, men jeg vil trene mer! Vi spilte litt tennis på lørdag, men det var ikke nok. Jeg vil redde harde baller fra håndballjentene mine, jeg vil sparke en ball og løpe og le sammen med fotballjentene mine. Jeg vil ut, ta en joggetur! Men det er så kaldt her i nord, så jeg venter til vi skal spille tennis ikveld. Fortsatt ikke nok. Jeg vil sparke fotball og spille håndball! Det er det jeg vil. 

Jeg klarer ikke sitte stille. 

ignorer trynet mitt, men det var for tre år siden, da jeg fant ut hvem jeg ville være, og hva jeg ville gjøre. 


jeg står i mål, for deg som ikke skjønte det. 

har ingen bilder fra fotballen.

ATM

haha, joda

godnatt!

Er utrolig trøtt og sliten, og vi skal opp tidlig i morgen! Litt usikker på hva vi egentig skal, men jeg tror vi skal se på ulver og bjørner ellernoe? Får se om det kommer en liten update i morgen tidlig, men det kommer ihvertfall bilder i morgen ettermiddag eller kveld! :-) 

God natt! 


10hi, søte

Du som leser dette, kjenner du deg igjen?

Du har alt du trenger. Du har venner, familie, dyr(kanskje), bra karakterer, skolearbeidet går perfekt, og livet bare går sin vei uten problemer. Men innerst inne lengter du etter noe. Noe fantastisk, noe ubekskrivelig.. 

Tumblr_lsgna40lmf1qjri15o1_500_large

//weheartit

Det er ikke eksen din du lengter etter. Du lengter etter kjærlighet. Du skulle så gjerne ønske å ha en gutt som bare var din, som du kunne dele ting med, og dele kjærligheten. Kanskje ikke akkurat kjæreste du lengter etter? Men å ha en gutt å finne på ting med, føle deg trygg hos. Ha deg en kjekkas med den herlige personligheten, som alltid er der for deg, og alltid snakker med deg om du trenger det på sterkeste. Du skulle så gjerne ha gutten ved siden av deg akkurat nå, men hvilken gutt; vet du ikke. Du er forelsket, ikke i en gutt. Men i selveste kjærligeten. 

Tumblr_lrbyh9zf2w1qevifno1_500_large

//weheartit

Jeg har opplevd den ''store'' kjærligheten en gang, og når man først har opplevd den, blir livet anderledes. Man ønsker så og oppleve den en gang til! Kjærlighet er det beste som finnes, mener jeg. For kjærlighet er jo ikke bare mellom en gutt og en jente? Familiekjærlighet, for eksempel? Venner, familie, og hundene mine er livet mitt. Og alle de tre nevnte tingene=min største kjærlighet. Det er flere måter å vise kjærlighet på, og den mellom en gutt og jente, det er den beste følesen. Det er altså denne kjærligheten, jeg lengter etter. 

Skjønner dere hva jeg mener? 

 

byen next

Da stikker meg og Miriam til byen for å egentlig ha noe å gjøre, vi skal ihvertfall spise en sen lunsj! Spiser middag ganske sent her, så vi må jo få litt mat i magen før det. 

Så vi snakkes!! :-) 
2day

Nå sitter jeg da her helt alene, mens Miriam sover som en stein enda. Har våknet på samme tidspunkt lørdag,søndag og idag! joda, begynner å bli kjedelig å våkne alene.. 

Idag så er det en ting sikkert, og det er at vi skal spille tennis tenker jeg. Kanskje vi drar til byen for å kjøpe lunsj ellernoe? Vet ikke jeg, vi finner sikkert på noe :-) 

Hva skal dere idag? :-)middagsbesøk

Da drar Miriam, faren hennes, Ann kristin og meg på middagsbesøk. Blir sikkert koselig!:-)  Snakkes når vi kommer hjem.
superkokkene

Eller altså da, ikke? Skjønner ikke helt hva som gikk galt, men man ser jo at det er noe litt feil her.. 

sånn den da egentlig skulle se ut..


ogsånn ble de.. men det var drit gode! 

God morgen!

Sto opp for en time siden ca, men til nå har jeg bare ligget i senga og slappet av. Tror ikke Miriam og jeg har noen planer for dagen annet en og slappe av egentlig? Vi skal ihvertfall bake cookies etterpå, eller snart. 

Eller kanskje vi skal spille tennis idag og? Jeg vet ikke jeg, kanskje det blir videoblogg idag! Så stay tuned. 

Hva skal dere idag? 


hahah

bytur!

Heia:) 

Miriam og meg dro en liten tur til byen idag, og  der kan jeg ærlig si at jeg har brukt over halvparten av pengene. Hadde omtrent 800-900 penger med, og nå har jeg bare rundt 300. Er jo ikke ille, men jeg skal være her en uke liksom. Så ja, har kjøpt endel ting kan man vel si. 

men her kommer innkjøpene da :-)

Genser fra bikbok, 199,-

Fliseklemmere fra Bikbok, 20,-

Tubè-bh fra Bikbok, 99,-

Sring fra Cubus, 99,- for tre!

Spiste også lunsj i byen, så det tok også noen penger. 

Hva synes dere? 

 

 

Tatt av reguleringen!

går rundt å smiler hele tiden, er så utrolig deilig! Hva synes du? 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits