JEG HAR TO BLOGGERHei dere, nå er det lenge siden sist eller hva? Jeg blogger jo på idalarseeen også. Men det frista bare utrolig å blogge på denne nå.

Hahah, men jeg er hos Nora med Ella nå og vi skal til ballbingen nå. Så vi snakkes! kanskje.

 

NY BLOGG!

Har lagd en ny blogg, så det betyr at jeg slutter på denne! :-)

(www.idalarseeen.blogg.no)

sorry for at jeg ikke har blogga...

Ok, jeg suger rett og slett til å blogge. Nå er det jo snart TV-aksjon, og vi i klassen hjelper til å samle inn penger. Karoline, Sara, Silje og meg har samla inn penger i nesten hele dag, og Karoline og meg gjorde det igår. Så da har det nesten ikke blitt noen tid til blogging. Men jeg LOVER at jeg prøver å blogge hver dag. :-)

en liten tankevekker..

Hei dere! Sorry for dårlig blogging idag, men etter skolen idag gikk nemlig Karoline og meg en tur rundt i nabolaget og samla inn penger til Barn på Flukt fra Krig. Vi hadde om det på skolen idag. Jeg får seriøst vondt i hjertet når jeg hører eller ser at folk har det vondt. Jeg får nesten dårlig samvittighet, selvom jeg vet det ikke er min feil og jeg ikke burde har dårlig samvittighet for det. Men tenk på det da. Om vi for eksempel for dårlig uke lønn, eller ikke får klærna eller tingene dere har lyst på. Så går dere rundt å sutrer for det i flere dager. Tenk bare på de barna som nesten aldri får det de har lyst på!

Tenk at folk BOR sånn som dette?
Hvert år så flykter like mange barn som det er i Norge, Sverige, Danmark og Finland pga. forfølgelse og krig. Er det ikke bare helt forferdelig? Så Karoline og meg begynte faktisk å grine når  vi så en film der barn snakket om hvordan de levde og om livet. Herregud, tårene bare trillet og trillet. Så vi hadde bestemt oss for å gå med børser og søppelpose rundt i nabolaget.  (søppelposen var til tomflasker). Vi samla inn 356kr, og det er vi såå sinnsykt glad for! Og vi skal gå rundt i hele morgen og hele onsdag. Målet er å samle inn over 1000, kanskje 2000 kr.

Det er sikkert ikke så mange som gadd å lese dette, men hvis dere leser, kanskje dere lærer noe!

SØPPELMAT ER DIGG

Hei dere. Nå sitter jeg på rommet med en NY pc-skjerm!!!! ♥ Gud så deilig det er og ikke ha en tjukke bolle feita skjerm, men en flatskjerm. Tusen takk pappi!

Forresten, vi tapte kampen, 6-4 mot Stag 2. Etter 1. omgang leda vi 4-3, men de tok oss igjen for vi var dønn slitne. Men det var godt spilt da, og vi skal knuse Nøtterøy neste helg! (håper jeg)... Så etter en 40 minutters kamp, så var det rett hjem. Pappa hadde lagt igjen 50,- så jeg kunne dra til mc'ern og kjøpe mat. Så deilig å bo i byen, bare tusle 100 m. for å kjøpe mc'ern mat. DET luksus det!

Ikke ta meg som en som spiser mc'ern mat ofte, gjør nesten ALDRI det.. ;-)

FADER, NÅ KLIKKA USB - TILKOBLINGEN, SÅ MÅ BRUKE GOOGLE -.-
ANDEBFALING AV MASCARA

Hei dere. På fredag så var jeg i byen og kjøpte en mascara. Jeg synes den er drit bra, og hvis du har 119,- penger som brenner i lomma er det bare å dra til H&M og kjøpe den.


Den gir skikkelig bra resultat etter en børst bare! Skjekk det bra resultatet etter en børst:Har ikke redigert vippene!

Hva synes du om mascaraen?

PLANER

Hei dere. Jeg skal bare slappa av i nesten hele dag. Men klokka 14.30 skal jeg på håndballkamp da. Eller vi skal møte opp 14.30 , kampen vi skal spille går ikke før 16.00. Vet ikke hvem vi skal spile mot, men det finner jeg jo fort ut!

Når jeg kommer hjem så skal jeg dusje også skal jeg nok hjelpe pappa med å pynte og litt sånn i leiligheten. Vi fikk jo bare tatt møbler og sånn igår.

Hva er deres planer for idag?


skal farge det så mørkt igjen neste uke, kanskje :-D

TODAY'S DREAM OUTFIT

hkl
Synes dere om Today's dream outfit? :-)
HOME...home?

Heihei dere, da har jeg flytta. Utrolig rart egentlig, men det er koselig i vår lille hybel da. Jeg har fått dobbelseng, yeah. Elsker å ha god plass når jeg sover, haha.

Uansett, jeg er så trøtt siden vi har flytta i hele dag. Tror jeg skal legge meg tidlig ass. Har allerede stelt meg og  gjort meg klar til å sove, men tror jeg skal være våken litt til ;-)Kommer bilder fra leiligheten i morgen tror jeg ;D

I LEILIGHETEN

Hei dere, nå sitter jeg i leiligheten å blogger. Jeg har fått satt inn senga på rommet mitt, herlig! Tror fortsatt ikke det blir mye til blogging utover dagen, men skal slenge inn noen par nå tenker jeg :-)et bilde fra ifjor faktisk. er på pappa sin data, mange gamle bilder her . x)

BLOGGFRI

Siden jeg pakker og flytter IDAG, så blir det dessverre ingen blogging idag. Kanskje det kommer et lite i kveld eller noe. Snakkes!

ØNSK MEG LYKKE TIL'A

Denne prøven vi skal ha i morgen er egentlig ikke så stor, men likevel måtte vi pugge til den. Agh, og jeg begynte altfor sent! Skal liksom legge meg nå, og da rekker jeg ikke skrive ned alle de 54 verba - på engelsk! så fikk bare skrivd 20 stk. Får bare håpe jeg får inderlig mye flaks så jeg klarer prøven. (grunnen til at det er så viktig for meg å få mye rett, er fordi prøven vises på konferansetimen -.- ) Så, ønsk meg lykke til i morgen! :-)natta :D

ØVE TIL PRØVE

Vi skal ha en engelskprøve i morgen, så jeg må nesten sette meg ned å øve. Vi må lese hele første kapittelet, HELE. Yeah, gøy! ...

Uansett, idag så har jeg vært på skolen og gjort det samme kjedelige, utenom venner da sefølgelig! ♥ Og etter skolen så dro jeg ned til tanta mi for å se på lille gullet - kusina mi som ble født på tirsdag forrige uke. Herlig unge! Også dro pappa og meg til leiligheten for å bli ferdig med 2.strøk. Blitt ferdig forresten! Skal begynne å pakke klær og sånt i morgen.. Gleder meg faktisk til å bli ferdig med hele flyttinga.. :-)Skal spise en bolle og øve til engelsk prøve nå, så vi snakkes! :-*

STRESS.

Jeg har glemt å gjøre Samfunsfagleksa, og jeg skal levere den i morgen. Så jeg må nesten gjøre det nå, så da blir det dessverre ikke mer blogging idag, hade! ♥

DAGENS SANG

Jeg har hatt det her en gang før, og jeg tenker at jeg gjør dette en gang i blandt. ;-)

Hva synes dere om dagens sang?

Auburn - La La La

TODAY'S DREAM OUTFIT

dg

Hva synes dere?
male, male...LILLA

Hey dere. Idag så var jeg jo i leiligheten og mala rommet mitt. Synes det ble veldig kult egentlig, ganske fornøyd! Blir med pappa i morgen også og ta andre lag. :D

Etterpå skal jeg pakke litt klær og bøker, vi skal jo tross alt flytte denne uka så da gjelder det bare å bli ferdig pakka. Uæh, er litt ekkelt å pakke ned tingene mine. Men det må jo nesten bare være.

Som sagt så kan det hende det blir kjedelig med blogging resten av uka, siden dere vet. Men skal prøve mitt beste å blogge bra :-D


Bare litt av stua. Vi er sefølgelig ikke ferdige her, det ser dere håper jeg..


Herregud, Sahsa har litt rare sovestillinger?!

Tycks about the picture? ...

kvalm & sliten

God morgen dere, sovet godt? Jeg har egentlig sovet helt forferdelig, fordi jeg tenkte på det på A-plan jeg ikke har gjort + at jeg spiste dårlig med mat igår, så magen rumla.. Vi skal liksom levere A.plan i morgen, og jeg har bare gjort norskleksa! Heldigvis har vi A-plan på skolen og da, og idag har vi to timer med det :-)

Uansett, idag så skal jeg jo på skolen sefølgelig. Også etter skolen så skal jeg til leiligheten med pappa, gleder meg! Vi skal sikkert male, og jeg gleder meg til male rommet mitt!

Hva skal dere idag?


Jonathan hadde lagt inn dette bildet av Karolineogmeg på facebook. Herregud, tulling :p

og da tok jeg igjen..

:D

NATTA

Jeg går å legger meg nå, snakkes i morgen!

Drøm søtt!
HVA SKJER HOS DERE?

For et kvarter siden kom jeg hjem fra fotballtrening. Var ikke så veldig hard trening, siden jeg sto keeper, og ballen kom aldri til meg.. Men når sitter jeg og tygger tyggis, og hører på musikk. Skal være hjemme i 3 timer nå, digg!

Hva gjør dere nå? (-:


THEA IS IN THE HOOOUSE

Hei dere. Nå er Thea hos meg og vi har vært i butikken og kjøpt en del ting. Vi skulle gjøre lekser, men så fant Thea ut at hun hadde glemt bøkene, og jeg hadde glemt skrivesaker. Haha, vi er smarte. Vi skal snart på trening, and guess what.. jeg skal kanskje få fresh vegg i den nye leiligheten!

helt dilla!

Men nå skal Thea og meg snart skifte til fotballtøy. Så da stikker vi nå! Snakkes ;-)

Hva skal du i kveld  ?Theamin ♥
Laget

GOOD MORNING, PEOPLE

Good morning people! Jeg HATER å stå opp tidlig! Mitt største mareritt. Jeg har vekkerklokke på 0600, fordi jeg er så treig med å stå opp. Og jeg tar en buss som går om 40 min, sååå.. Må nesten begynne å pakke gymtøy og spise. VIL IKKE HA GYM, IKKE I DAG! Igår så bestemte jeg meg for og ikke bruke sminke denne uka, men jeg klarte å glemme det! Whatevah, det er ikke den siste uka i livet mitt heller.. ;-)hater dere å stå opp tidlig?

HERMEGÅSA IDA - HVOR GAMMEL ER JEG?

Jeg lurer veldig på hvor gammel dere tror jeg er. Nå skjønner dere sikkert overskriften, siden det er flere blogger som har gjort dette. Inspirasjon kalles det  ;-)

Men nå vil jeg at dere skal skrive ned i kommentarfeltet hvor gammel jeg ser ut som, altså første inntrykk. Ikke juks, men bare skriv hvor gammel jeg ser ut i deres øyne.

JEG SKAL..

FLYTTE DENNE UKA. Har sefølgelig visst det en stund, men jeg fikk vite idag at vi skulle gjør det innen en uke!  Også så jeg på leiligheten jeg skulle bo i først idag, den er ganske fin egentlig. Blir finere etterhvert sefølgelig.. Litt trist å tenke på at dette er den siste uka i det store gule huset vårt :(

Men det er liksom alltid gøy med forandring, er dere enige? Uansett, vi starter å pakke i morgen elns. Og det betyr at jeg kanskje ikke får blogga så mye som jeg hadde håpet på denne uka. Men heldigvis er det internett i leiligheten nå, så det kan hende jeg får blogge derfra :-)

BTW; dette blir min 15 gang jeg flytter...

Har dere flytta ofte?


3 MÅNEDER!

God morgen dere, sovet godt? Det har ihvertfall jeg, men skulle gjerne sovet litt til. Det er det jeg hater med mandager, alltid sliten etter helg/ferie. Og idag så tok jeg ikke på noe sminke i det hele tatt, har ikke brukt det disse siste 5 dagene, så jaa.

Uansett, nå er det snart 2 mnd til jul , - hvis jeg har helt rett? Og da er det også 3mnd til jeg kan drikke brus og! Dere skjønner, jeg har ikke drukket brus siden 24.januar. Og om snart 3mnd kan jeg drikke det + at jeg får MONEY.

Var det vanskelig for dere å stå opp tidlig, eller har noen av dere høstferie nå?

jentami ♥

NATTA BLOGGEN

Siden det er skole imorgen så går jeg å legger meg nå. Har vært deilig med en hel uke som jeg kunne sove så lenge jeg vil. Men i morgen må jeg da våkne halv sju. Hurraaa..

Men dere får sove kjempe godt dere, natta!
KJOLE VS KJOLE

Synes begge er fine, men jeg tror nok jeg går for den blå. Hvem synes du var finest?


u6


I AM HOME

I AM HOME!

Sinnsykt deilig å være hjemme igjen, men jeg har sefølgelig hatt det koselig på hytta da. Jeg har tatt en del bilder, men jeg skal straks se på robinsonekspedisjonen, og legger ut bildene i løpet av neste uke. Skal bli utrolig deilig å sove i EGEN seng. Men jeg ville bare infomere om at jeg er hjemme, så da skal jeg prøve å få bra blogging denne uka ;-)

Tusen takk til Dina som har vært så grei å holdt bloggen oppe mens jeg var borte :-) ♥Men nå er det 5 min til robinsomekspedisjonen starter, så snakkes! 


natter hos emilie

Heyy ! ♥ nå natter jeg hos emilie, koselig :) vi har vært med jaran i dag, kos det også. vi var først med han i byen, heh kom for sent. jeg og emilie kom for sent assa. også dro vi hjem til meg, så stakk han på bowlen, så jeg og emilie tenkte vi skulle dra og spille minigolf. men neida, det er jo selfølgelig stengt der helt til mai. så vi dro på mcdonalds, så dro vi til fotball banen i badeparken, også chilla vi litt der, men så ringte vi jaran og avtalte att vi kunne spise sammen på mcdonalds. klassiker ♥ men, så skulle egentlig alex også bli med, men så måtte han hjem å spise istedenfor, og så, ti minutter før toget gikk til stokke, satt fortsatt jaran på mcdonalds med oss. også skjekka jaran klokka, også kommer det ut av han: OII, SHIT TOGET GÅR OM TI MINUTTER! også stakk han, stakkar måtte skate opp til togstasjonen fra mcdonalds på fem minutter så kjøpe bilett, så går toget. stress...

god morgen & dagens planer

Hallo, og god morgen ♥ I dag måtte jeg opp halv åtte, igjen. Mamma skal på jobb klokka åtte, også liker hun ikke at jeg sover når hun drar. Men uansett, dagens planer er og være med Marlene, hun skal komme hit klokka 11. ONE WORD: KOSELIG&MORSOMT! ♥ se, det var ikke noe mellomrom, sååå ehhh, ett ord. :-) Nå går jeg og smører en brødskive til. :-)

forestenn, har fikset opp bloggen min; www.dinaaz.blogg.no


:-)

 


Q; hva er deres planer for dagen?

xoxo dina

VS'er

Coca Cola                                    VS                             Pepsi Max


Firefox                                    VS                                             Explorer


Q; hva velger du?

xoxo dina

sorry

 

Hallo ♥ Sorry for att jeg ikke blogget til morra'en i dag, men jeg fikk besøk av Synne mens jeg blogget, også fikk jeg ikke blitt ferdig med innlegget. Men i dag har dere ihvertfall fått en outfit. :-) Dette innlegget, blir ikke langt fordi jeg har ikke noe å skrive om, men det kommer en vs senere i dag.

fjortiss factor #1 <3<3 ^^

 

outfit 071010

Jakke - Gina Tricot, Topp - Gina Tricot, Hals - Hjemmelaget, Tights - H&M

Har ikke brukt halsen da. :-) Men ...

 


 

Q: Hva syntes dere om dagen outfit?

xoxo dina

natta

Ja, nå skal jeg stelle meg og gå og legge meg. Skal bli vekt litt før åtte i morgen tidlig siden mamma skal på jobb. Så da sier jeg natta, og vi snakkes i morgen. :-) ♥


En header jeg lagde til Ida i stad. :-) ble litt fornøyd..


Q; Når pleier du og legge deg?

xoxo dina

bilder av meg som liten


tøff, ikkesant?

babymat i my ♥ forever

babymat in my ♥ forever

:)

mamma og meg ♥

haha.. :p

:)

mamma og meg ♥

pappa og meg ♥ savner deg...

haha, meg og pappa bak stolen. han måtte holde meg fast siden jeg var så urolig. haha :)♥

lekelekelekelekelekeleke ♥♥♥

storebror kim og meg :)♥

hihi :)

pappaa og skitne meg :)♥

pappa hadde tatt koseteppet mitt rundt hodet :)

mamma, meg og storebror kim på stranda vøra her i sandefjord ♥

apekatten dina spiser banan :)

ute i skogen er dina aldri sur :)

meg i storebror kim sin hettegenser :)


meg og pappa, ut på tur aldri sur ♥

ligner jeg på en lanounge eller? kanskje jeg kunne ha vært lanoungen 1999 :)

linseluusen dinaaa♥

syntes dette var litt søtt, jeg ♥

haha, bursdagen til pappa ♥

i ♥ my car, and you can't take it away from me! never!!!!

hihi, i gården var, hvor jeg og mamma fortsatt bor :)♥

Haha, mange bilder.. Gadd ikke og ha del 1 og del 2. :-) Så tokk alle i ett innlegg.

 


 

Q; Hva syntes dere om bildene? var de bra(kvaliteten), siden jeg tokk dem fra ett bildealbum?

xoxo dina

"the summer's not hot without you, the summer wouldn't start without you"

Selena Gomez and the scene - summer's not hot

 

Hallo. :-) Nå blogger Dina her (http://dinaaz.blogg.no), siden Ida er på hytta, så hun spurte om jeg kunne blogge for henne til hun kommer hjem på søndag. Så nå får dere nøye dere med meg imens.

Nå skal jeg ta bilder av meg som liten (fra fotoalbumet), kanskje jeg legger de ut? :-)


Q; Hva syntes dere? skal jeg legge ut bildene?

xoxo dina

TODAY'S DREAM OUTFIT

Hei dere. Nå er det en time til vi drar på hytta. Jeg gleder meg faktisk, skal bli koselig å være med familien. Skal forresten være med tante, onkel, kusina mi og mamma. Jeg har med en skrive bok, så jeg skal skrive hva vi gjør og hva som skjer. Så da skriver jeg det ned på søndag eller mandag :-)

Hva synes dere om TODAY'S DREAM OUTFIT?

wegrhNÅR KLOKKA SLÅR TOLV...

...er Ida i sengs. Japp, jeg pleier alltid å legge meg før 24, uansett hva. Eller jeg prøver i hvertfall. Når jeg er med venner er det kanskje ikke så lett, men når jeg er for meg selv, ja da blir det før tolv. Jeg tror jeg bare er prorgramert sånn, eller noe!? Haha.

Når pleier dere å legge dere? :-)
VURDERING 3# - carolinemaria.blogg.no

 

Design/header: Vet nesten ikke hva jeg skal skrive. Siden designet er ganske fint og sånt, men headeren kan kanskje være litt kjedelig. Men det er liksom høst-aktig. Og det er jo liksom høst nå (?!)

Karakter 3+

Skrivemåte: Du skriver bra! Ikke så veldig mye skrift, så det ikke blir kjedelig å lese liksom. Det er bra!

Karakter 4+

Bilder: Ja bilder er det nok av i massevis. Du tar verdens herligste bilder (nesten) blir veldig inspirert av dem!

Karakter 5+

Alt i ett: Liker virkelig bloggen din, tror kanskje jeg blir en fast leser. Kjenner jeg blir glad når jeg leser bloggen din! :-)

Karakter i alt 6+

Les bloggen hennes HER.

Hva synes du om vurderinga? :-)

VURDERING 2# - fridaschr.blogg.no


Design/header: Headeren din er fin ogsånn, men den kan være bittelitt kjedelig. Jeg burde nesten ikke si noe, jeg har jo ikke header i det hele tatt. Men hele designet ditt er liksom grått og kjedelig. Men av en eller annen grunn liker jeg det!

Karaker 3+

Skrivemåte: Jeg liker skrivemåten din! Den er veldig fin, eller hva skal jeg si. Du skriver ganske bra! Vi skriver ganske likt egentlig, du bare litt bedre ;-) Men du har liksom ikke får mye tekst! Like it.

Karakter 4+

Bilder: Du har kjempe fine bilder i hvert innlegg, og legger ut outfit nesten hver dag. Du tar veldig fine bilder også, så den skal du ha :-)

Karakter 6+

Alt i ett: Elsker bloggen din, er innom den hver dag. Du tar fine bilder, og skriver kjempe bra.

Karakter i alt 5+

Les bloggen til Frida HER.

Hva synes du om vurderinga? :)


VURDERING 1# - justinbiebernr1.blogg.no(det er ikke den headeren de har nå, men det går ikke an å lagre headerbildet)

Design/header: Headeren deres er ganske fin egentlig. (Den over også , men nå mener jeg den headeren de har nå) Den passer også ganske bra til designet.

Karakter 4+

Skrivemåte: Noen ganger synes jeg faktisk at det er litt forvirrende å lese, siden det er altfor mye ''!'' , ''?'' og smilefjes. Kanskje et smilefjes i slutten på innlegget eller en gang i blandt er nok? Men uansett, bloggen handler om Justin Bieber, så de skriver mye om han. Men de kopierer det fra nettet, ihvertfall noe av det.

Karakter 2+

Bilder: Jaa, bloggen handler jo om Justin Bieber. Så det er som oftest bare bilder av han. Greit nok, siden det er Justin Bieber blogg.

Karakter 3+

Alt i ett: Det er en fin blogg for de som digger Justin Bieber, og det står masse som interesserer dem.

Karakter i alt 5+

Trykk HER for å komme inn på bloggen dems.

Hva synes dere om vurderinga? :-)

 

DAGENS SANG

Hei dere. Thea og meg har sikkert hørt på denne sangen 57 ganger idag. Den er utrolig bra, digger'n! Da Karoline, Thea, Ronja, Aisyah og meg var på moteshow i forrige uke engang, så brukte de denne sangen. Passet ganske bra egentlig. Men uansett, elsker den!

Har fått over 1000 kommentarer, tusen takk for det alle sammen ♥

Hva synes du om sangen? :-)

SKAL JEG VURDERE DIN BLOGG?

Nå er det et kvarter til mamma skal ha pcen, så imens så kan jeg jo vurdere en blogg! Jeg har nemlig ikke gjort dette på denne bloggen enda. Så jeg trekker 3 jeg vurderer, så da tror jeg vurderingene kommer i morgen tidlig eller i kveld en gang.

Vil du bli vurdert?


SKO VS SKO

BLÅ VS ROSA? :-)

rrhdf

BILDER

Hei dere. Nå har mamma og meg akkurat bestilt bildene fra photoshooten vi hadde med fotballen. Ble ikke veldig fornøyd, kunne ha sett litt bedre ut for å si det sånn, haha..

Hva synes dere om bildene? :-)Ajj, forstår ikke at jeg tør å legge ut dette bildet. Jaja, er stolt jeg nå ..


Han fotografen var veldig morsom! Klarte ikke å la være å le.. x)


Laget ♥

TODAY'S DREAM OUTFIT

wy

Hva synes dere? :-)
OPS...

Som dere vet var jeg jo på kino i går og så på Knerten gifter seg. Synes den var litt kjedelig, men litt søt da! Også sov jeg over hos Thea, derfor ble det dårlig med blogging i går. Men, det er en liten dum ting.. I morgen ettermiddag (tror jeg) drar nemlig mamma, tante, unkel, kusine og meg på hyttetur midt ute i hyttiheita. Så da får jeg ikke blogga før søndag. Litt synd, men det er jo koselig å være med familien! :-)

Skal dere gjøre noe gøy/spennende i feiren?OUTFIT 41010

Hei dere! Nå har jeg akkurat dusja, og skal snart til Thea. Vi skal på kino med Fredrik, Ilva, Karoline og Jonathan. Det skal bli kos, men jeg vet ikke hvilken film vi skal se enda. Det får bli en suprise ;-)

'''...cuz you are amazing, just the way you are..'' ♥

Hva skal dere idag?

Hva synes dere om dagens outfit?


Genser fra H&M // Hals fra Bikbok // Bukse fra Cubus

NATTA DERE

Nå har jeg akkurat sett på den film som handler om en en jente som var kreftsyk. Moren prøvde å gjøre hva som helst for henne. Den var en blanding av komedie, romantikk og drama. Men jeg ble veldig trøtt av å se på den filmen, så jeg tror faktisk jeg går å legger meg nå! Tror jeg skal se litt på tv til jeg sovner (har nemlig stjelt rommet til Jennifer, siden hun er i Sverige) ♥

Når skal dere legge dere? :-)


TOPPLISTEN I SANDEFJORD

Jeg fant ut at jeg er på topplisten i Sandefjord! Det er kanskje ikke så veldig bra med 77.plass, men det er jo en plass! Det er jo sikkert noe med 5000 blogger i sandefjord. Eller kanskje mer? Men hvis jeg fortsetter på å legge ut så mange innlegg hver dag, tror jeg at jeg kommer litt lengre opp. Hehe ;-)


UTROLIG KULT

På fredag så viste musikklæreren vår en video fra en nyhet greie der en dame ble voldtatt, og broren hennes snakker til han på nyhetene! (SANT). Også er det da noen brødre som har lagd en remix av de han sier. Synes sangen ble utrolig kul! Hører på den stadig vekk ;-)

Hva synes du?

orginal:

sangen:

OUTFIT 3.10.10

Ahh, nå er det ganske så lenge siden sist jeg hadde outfit. Skal prøve å gjøre det hver dag, men jeg har jo ikke noe kamera enda. Så jeg må bruke mobilen, men det kan jo brukes. Så da tar jeg bare det jeg får ;-)

Hva synes du om dagens outfit?

Puffgenser fra Bikbok // Hals fra Bikbok // Bukse fra Cubus

KJOLE VS KJOLE

mais
KJOLE VS KJOLE ?
TODAY'S DREAM OUTFIT

Jeg har sett en del fler blogger som gjør dette, og jeg fant ut at jeg kanskje kan gjøre dette jeg og. Høres gøy ut, pluss at det er gøy å lage det da sefølgelig.

Hva synes du om TODAY'S DREM OUTFIT?

ykr


 

overdrev kanskje litt..

Hei hei dere! Jeg har nå sletta det ''bloggpause'' innlegget. Blir nesten litt flau over at jeg overdrev mye. Men jeg må innrømme, at det var litt deilig å ha bloggpause i 4 dager. Håper virkelig dere kommer til å fortsette å lese bloggen min, betyr veldig mye hvis dere gjør det!

Men en ting.. Det kan hende jeg bytter blogg! Det er ikke helt sikkert, skal tenke meg grundig om før jeg gjør noenting. Men har ingen planer for å slette bloggen altså, bare lager en hotmail til den andre bloggen. Ja, men da var det på'n igjen da, håper dere tilgir meg?! neida.. -.-

Bra at jeg er tilbake? :-)
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits