Veldig kjapp blogging

Bussen går om nøyaktig tre kvarter, og jeg må rekke å spise først, bli ferdig med pakkinga osv. Haha, sein jeg vet. Skal jo til Nord-Norge, først ta buss til Holmestrand, så tog til Drammen, så buss til Gardemoen. Woho, men jeg og Miriam kommer til å kose oss masse! ♥


meg og pusi

Men tiden går fort, og jeg må rekke bussen! Så snakkes!!

Bare en liten oppdatering

Åhf, så sitter jeg her igjen da når jeg egentlig skal pakke. Har drittvondt i hue og magen, og akkurat gjort samf, rle og jeg orker virkelig ikke gjøre naturfag! Hahah, slapsken. Skal ikke være hjemme i høstferien at the all, så det blir litt stress og slikt. Faen, jeg har RLE prøve i morgen som jeg ikke har øvd til. Ohmygod, life is gr8! ♥♥♥

Men nå må jeg virkelig få ræva opp fra stolen og avslutte pakkinga. Håper dere skjønner at jeg sliter + at jeg er utrolig stressa!


random bilde fra arkivet, men har virkelig ikke tid til å finne fram kameraet!! minner meg om at jeg må lade det.. FML

blogger fra båten!

Akkurat nå så sitter jeg på Horten-Moss båten på vei hjem. Har akkurat vært i Fossum og besøkt søstra mi, utrolig koselig!:-) Fikk noen klær av henne og slikt. Bildeopplasteren funker ikke her, så null bilder! Bare en liten oppdatering.

Snakkes!

lovely day

Heia:)

Idag så skal jeg jo til tannlegen, også er det jo skolen. Slutter tidligere idag, klokka 13. Etter skolen så tar jeg bussen til byen, også til Bakkenteigen der pappa går på skole. Jeg HATER å ta buss utenfor sandefjord, føler meg så utrygg.. Sameshit, skal besøke søstra  mi som jeg ikke har sett på hundre år, så jeg gleder meg masse masse ♥


utrolig fælt avv meg! hahah, men synes det var litt søtt av oss<3

 

livet er herlig+tyskprøve

Nå kunne ikke ting blitt noe bedre, for å være ærlig. Har de beste vennene, har et herlig fotball&håndball lag, og i morgen er jeg ikke braceface mer. Haha, føler jeg skriver veldig mye om den reguleringa, men jeg gleder meg så intens! Pluss at jeg er utrolig glad fordi vi slo Ivrig 10-1. Er utrolig stolt over jentene! ♥ Var forresten første fotballkamp for meg på et år, wopwop!

Men jeg må nesten gå, for jeg må øve til tyskprøve jeg skal ha i morgen! Flink jente, vet

fordi webcamera er kult og fordi sandar er beest


fjortisstrynet.


rydding på G

Må bare infomere om at på onsdag klokka kvart på ni sitter jeg i tannlegestolen for å ta av togskinna! Gleder meg som en gris, blir så deilig. Ihvertfall nå som den gnager max! 

Men jeg har nesten akkurat kommet til pappa, så jeg må nesten rydde rommet før jeg stikker på håndballtrening! 


omg, tenk at jeg synes dette bildet var så utrolig fint... Haha, sommerferien! men blir så herlig å ta av reguleringen ♥♥

2day

Idag så har det vært en helt grei dag egentlig. Så på Sophie spille kamp , var jo koselig det, i og med at Miriam, Katrine, Viktor, Martin, Karoline og litt alma og pernille var der også. Men nå er jeg utrolig sliten, så tenker jeg skal legge meg tidlig idag. 

Hva har dere gjort idag?:-)


starten av sjetteklasse, hvordan kunne jeg ha tatt slike bilder? hahah

helgen

Jeg har ikke bloggen på noen dager, siden jeg har vært veldig opptatt. Har trent en del, vært med venner og slikt. Men jeg skal skjerpe meg, og begynne å blogge fast hver dag. Skal ihvertfall prøve. 

Igår så feiret Astor bursdagen sin, det var kjempe koselig med herlige folk! Vi så på film, koste oss ute og hadde det bare veldig koselig. 

Idag møtte jeg Sophie i byen, og kjøpte bare noen småting. Så måtte vi kjappe oss å gå opp til bugården for å se Sandar-Stif spille treningskamp. Så gikk Sophie og meg til Eirik og Max, og var der til 20.30 sånn ca. Var jo veldig koselig da!:-) 


tok  bare det fineste bilde jeg fant liksom

pusser opp...

designet! Starta i går kveld, men nå er det bare headeren og noen småting som skal på plass. Den kommer ikke idag, siden jeg skal ikke være hjemme. Skal til Karoline etter skolen, og så skal vi til bursdagen til Miriam!:) Har med kamera, så bli bilder i morgen. 

om akkurat en uke og 1 time så sitter jeg hos tannlegen, og skal ta av togskinna!!!! blir herlig. 

a little break

Har hatt en liten pause med blogginga idag, siden jeg ikke har sittet stort på dataen. Skulle egentlig  være med Karoline idag, men jeg dro heller hjem for å jobbe litt med lekser og slikt. Pluss at jeg har fått beskjed av håndballtreneren min at jeg må ned i spagat i løpet av sesongen. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke starte å tøye? Så har tøyd litt, og har funnet min egen metode som funker kjempe bra:-) Får jobbe litt mer med det, men det tar jo sefølgelig den tiden det tar. Men hvis dere har noen bra metoder på å komme ned, så er det bare å si ifra!

Hva har dere gjort idag? 

ny drakt!

Nå har jeg nesten akkurat kommet ut fra dusjen etter en utrolig deilig trening. Har spørt treneren om og om igjen om en ny keeper drakt, og idag har jeg endelig fått en! Spratt opp og ned når jeg så den, var helt spinnvill hahah. 

hehe, veldig fint


elsker den! hihi 

slitsom skoledag..

Dagen idag kan man si har vært langt fra bra. Starta dagen med at jeg klarte å stå opp tre kvarter før bussen gikk, så jeg fikk dårlig tid til å stelle meg. Glemte naturfag bøkene hjemme, så var veldig slækt for meg i naturfag timen! Selvom jeg fikk en ordensanmerkning da, flink! Hadde dobbeltime gym, og det var noe dritt rett og slett. Smarte meg klarte også å dette i søla, så det skal jeg si dere var gøy. Også prøvde jeg å snakke til fornunft med to kompiser, som gikk rett i dass ♥♥♥ det gjorde jo skoledagen min så ufattelig mye bedre! 

Det beste med dagen i dag var vel at jeg dro til mormor og bestefar etter skolen og spiste forikål. Alltid koselig hos dem! 


bestefar, meg og mormor ♥ 6 årsdagen min

film jentene

egentlige overskriften på det forrige innlegget! men jeg orka ikke blogge, så da ble det bare tull og tøys. Selvom den høna var veldig søt da♥

Det jeg egentlig skulle skrive var at idag har dagen gått utpå og sett på film. Helt utrolig, fra klokka 13 til 19 har Karoline og jeg sett på film. Med jevne mellomrom sefølgelig. Men er utrolig trøtt, så legger meg tildig ikveld. 

såklart skrekkfilm.. Hahahah, søte

Veldig fint

Hva har dere gjort idag? 

film heihei

loo lomg sderjg 

 

High Lane

Karoline, Sofie, Sara og meg sitter nå spredt utover hele rommet til Karoline og slapper av. Karoline, Sofie og meg på dataen og Sara på iPaden. Vi har sett på en utrolig ekkel og spennende film, som handlet om folk som klatret på et ulovelig sted, også ender det med at de er høøyt oppe også blir de ''torturert'' av en skummel mann med navn Arthur. 

 

Slenger bare inn et bilde av bursdagen til Nora istad. Var koselig da:-) 


litt dårlig bilde, men what evaaah

Hva har dere gjort ikveld?:-) 

innbrydstyven

Nå sitter jeg på rommet til Karoline mens hun er nede å baker med søstra si. (de har forresten blogg sammen, trykk her) Vi hadde ingen avtale om når jeg skulle komme, men jeg kom nå jeg. Så nå sitter jeg her da uten at hun vet det. Flink som sniker seg inn uten at hun legger merke til det♥ Hun kommer til å skvette når hun ser jeg sitter her etterpå tenker jeg..

Moroa varte ikke så lange, for nå oppdaga hun meg på facebook. Kult å ha en smart venninne vel<3

PLANER

Siden pappa er å besøker søstra mi hele helgen, og stemoren min skal sikkert noe annet, så betyr det at jeg har frihet i hele helgen. Woho! Haha neida. Drar med Thea hjem til ho etter skolen, også drar vi til Kariåsen. På lørdag skal jeg på bursdag til Nora, så skal jeg sove over hos Karoline så får vi se hva vi kan finne på. På søndag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men kanskje det blir litt tid til lekser...

 Utrolig nydelig

Forresten, lar dataen være hjemme i helgen! Låner pcen til Thea ellerno for å blogge :-) Men vi blogges i kveld en gang tenker jeg! 


dette var fantastisk nydelig. MEN SKAL TA AV REGULERINGA OM 12 DAGER!!!

tusen takk!

Nettopp kommet fra trening, var utrolig deilig å trene nå. Nå skal jeg snart en kjapp tur i dusjen, så skal jeg gjøre et par lekser. Hahaha, et par er tross alt Samfunnsfag, Naturfag, Norsk, Matte og Engelsk. Engelsken glemte jeg, så anmerkning på meg. Flinkaa! Også er det en rapport som jeg ikke blir ferdig med.. Så jeg kommer nok til å jobbe med lekser med kvelden ut.. 

Men når jeg kom hjem fra fotballen, så så jeg på statistikken, og der hadde den styrtet opp! 90 lesere bare idag! Ble utrolig glad! Tusen takk til alle som leser! :-) 


skal forresten sove hos dette trollet imorgen, blir koos ♥

 - ♥


Hva er egentlig ''fjortis''?

Alle har nok hørt at man er fjortis en gang i blandt. Og det oftest av de litt eldre. Har dere noen gang på hvorfor folk faktisk kaller folk det? Er det på måten man er eller eller måten man sminker seg eller hvordan man kler seg? Før når jeg var liten hørte jeg at søstra mi var fjortiss. Og da tok jeg jo det at når man er fjortis er man fjorten år. Altså, wannabe fjortis er det jeg hører mest av. Da synes de eldre at de mindre oppfører seg som en fjortenåring. Men alle fjortenåringer er jo forskjellige, ikke sant? Og hvis en er seg selv, så kan det jo såre hvis man kaller en for fjortisfaen eler wannabe fjortis. Unødevendig! Har blitt kalt fjortisfaen og wannabe før jeg og, og skjønner ikke vitsen. Er jo bare meg selv? Men det er forskjellig åssen folk mener er fjortis. Noen mener at det er en spesiell fjortis sveis, sånn høy hestehale. Hva er fjortis med det? Noen men er det er en fjortismåte å sminke seg på. Masse brunkrem og hvite lepper ,dere skjønner hva jeg mener. Hva er fjortis med det? de går jo bare sånn som de liker å gå? sefølgelig, det er LANGT ifra fint etter min mening, men noen liker jo det. Noen mener at det fjortis på måten folk skriver. Som ''puuus'', ''lizzm'' osv i den duren.  Hva søren er fjortis med det? Også er det noen som tegner kattepus i ansiktet hvis dere skjønner, og det tar folk som fjortis. Og gå ut i gata og tegne ''Tard'' ''Pus'' Og katteansikt. Altså, Hva er fjortis med det? De går jo bare rundt å har det gøy? Så for meg så er det ingen fasit i hva fjortis egentlig er, men forskjellige meninger om dette. Også er det jo noen som presser puppa langt opp i kamera, og farger håret platina blondt og poser helt sjukt på bilder. Hvem har sagt at det er fortis? Utsende har ingenting med personlighet å gjøre. Uansett, hva er fjortis for dere? 

Hahaha, så useriøst at det går ikke an. Meg og Karoline sin ''fjortisshoot'' som folk kaller det. 

 

hva er egentlig fjortis? 

Fint vær

Eller bare ikke? Har vært ganske varmt og bra vær idag, til nå. Nå hagler det faktisk. Passa utrolig dårlig, for å si det sånn. Skal på fotballtrening etterpå, og  det er jo så deilig og trene i rein ♥♥


litt lenge siden :) Natta!

La meg faktisk klokka 20(!!!!!!!), og nå er klokka plutselig 21.30. Jeg har vært utrolig trøtt i hele dag, så angrer på det sterkeste at jeg ikke sov klokka åtte. Same shit!
look at my horse, my horse is amazing!

Føler meg utrolig dum som går rundt å synger på den hele tiden! Hahaha, har synget på den i hele dag for å si det sånn og da skal jeg si deg pappa så dumt på meg. Den har jo en utrolig merkelig tekst! Haha, må bare le. 

Sorry for lite blogging de siste dagene, men jeg har vært syk så jeg har ikke orket rett og slett. Har prøvd å gått på skolen på mandag og igår, men idag så trengte jeg å  være hjemme. Men begynner å bli friskere! Gjorde faktisk lekser istad, og det er helt utrolig. Jeg gjør jo de aldri, så det ligner ikke meg for å være ærlig.. 


rle in my ass


10hi, flink! 


uten sminke, omg


krøller <3<3<3<3<3...

 

SMINKEVIDEO

Det er altså en utrolig kort video for å si det sånn. Men da er det kanskje ikke like kjedelig å se på? 

 

Hva synes dere? 

Trysil

Har vært på fjellet i hele helgen. På fredag så satt vi i 7timer for å komme opp til Trysil. Så gikk vi i flere timer på fjellet. Var helt greit, men ble utrolig sliten av det. Hjemturen gikk fort, og nå sitter jeg og og holder på å sovne rett og slett..

Har lagd sminkevideo, (en amatør en) haha, den kommer ut om ikke så utrolig lenge! 


chiller, der? 


meg og hundene mine 


meg og pappa vel

bolla


kule

Men nå kommer straks sminkevideoen! 

koselig hos bestejenta mi da!

Dro til Karoline etter skolen idag, og da var det faktisk utrolig delig ute! Vi tok på oss shorts, og gikk ut å tok noen bilder. Ble utrolig mange fine bilde bilder, men de fleste var bare helt potte. Ahah, men her kommer de!:)digge tær vel


du er nydelig, vennen


haha digger trynet ditt! 

Men nå skal jeg pakke til jeg  skal på fjellet i helgen! wohoo..

Hva synes dere om bildene? 

busy

Da har jeg starter på fotball igjen, endelig! Har gleda meg til dette en stund nå, så deilig å komme igang igjen! Gikk jo på fotball i et halvt år og slutta i fjord vinter. Men nå er jeg klar for en ny start! Forresten, nå har jeg treninger på mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Så kommer til å være ganske opptatt for tiden! 

Treningen idag var våt og kald for å si det sånn. Men når vi spilte treningskamp kom varmen kjente jeg! Men var fortsatt deilig med en varm lang dusj etter treninga. 


Her er da laget.t (gammelt bilde!) bare at tre har slutta, og to-tre andre har startet. 

good night, sweethearts

Er så ufattelig sliten! Har hatt en helt jævlig trening(unnskyld språket mamma) men det er det rette ordet for å beskrive det. Treneren vår hater oss, det må jeg være helt sikkerpå.. 

Men jeg er dødstrøtt og sliten, så jeg tror jeg går å legger meg nå! Sweet dreams for everybody ♥
lekser, dua?

Stikker snart til hallen, og da blir jeg der i tre timer.  Vi har jo bare trening i en og en halv time, men treneren våres er så omtenksom så hun lager gryterett og gjør det koselig for oss også gjør håndballjentene lekser sammen! Blir utrolig koselig, synd jeg bare glemte de meste av leksene. Men nå kom gammern hjem, så da må jeg stikke! 


sånn som laget var før.. Men nå har tre av de slutta, og en ny har kommet.

ready, set, go

Hahaha, for en kul overskrift må jeg si. Kom helt random på engelsk boka vår, aner ikke hvorfor egentlig? Men ja, skulle egentlig ha tatt en buss som går om 5min, men pappa spørte om han kunne kjøre meg. Gud, jeg elsker pappa! 


webcam er kult

kreativ dag

Egentlig ikke..

Haha, denne dagen har egentlig gått på at jeg sov hos Ella igår natt, våkna 8 idag, jeg så på Ella spille fotballkamper, så dra hjem i 12tiden. Wow, jeg er ikke trøtt i det hele tatt, neeee-eei. 

Ellers idag har jeg ikke gjort en dritt, sitti på face, og sittet å gjort ingenting egentlig. Eller jo, jeg har ommøblert rommet mitt, så nå ser det mye mer hjemme koselig ut her! Skulle gjerne lagt ut bilder, men kamera overføringskabelen er bortevekk. Utrolig irriterende, må få meg en ny!spørløst borte

Åh, nå er jeg så fryktelig irritert! Hadde med overføringskabelen til kameraet med til Frida, og jeg brukte ikke kameraet der. Når jeg kommer hjem finner jeg ut at det er borte, flott med stor F! Blir så suuuuur. 
nerderrrrrr

Hos Frida's place, at the moment!

Til nå så har vi sett bittelitt på film, tatt bilder, spist lasagne og nerda. Hahah, typis oss! Vi koser oss sefølgelig, men vi sitter liksom på vær på pc. Heh, kult. Veldig og
 

hei trøtte trynet, stå ikke der. osvosvosv

Haha, holdte på å sovne flere ganger på skolen idag. Var drittkjedelig idag, utenom fransken, det var utrolig slækt egentlig. Hadde svømming idag og, fyy jeg gruer meg allerede til fredag neste uke. Hater svømming, virkelig. 


svømmekurs på varden for flere år siden! hahah

god morgen

Hallo dere. Er det bare hos meg denne uka har gått utrolig fort? Det er allerede fredag og det føles som det er tirsdag. Det er ihvertfall ikke negatvit! 

Idag så skal vi ha svømming. Fuck it!  Noe av det verste jeg vet, seriøst. Ellers så skal vi levere inn arbeidsplan, og jeg gjorde alt igår. Wow, det eneste jeg ikke gjorde var samfunnsfag. Skoleflink? Ikke meg ihvertfall.

Men nå må jeg nesten gå ned å spise, for å så rekke bussen! Vi snakkes :) 

 

at the moment

så sitter jeg og slægger med fanta, musikk og skriving. holder på med en ny historie, som jeg har kommet  ganske langt med! har skrevet fire sider, er bare noe med 10 igjen.. den kommer ikke ut på bloggen, pga jeg ikke liker å vise frem historiene mine. 

resten av dagen skal egentlig brukes på å gjøre samf,norsk,naturfag,rle og resten av matta. skal levere i morgen, så må stå på! vet, jeg er utrolig sein med lekser ogsånt.. 

fin genser, vet. men jeg chiller u knoooow<3

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits