BILDER FRA DAGEN

S-O-R-R-Y for fravær igår. Jeg var nemlig i byen nesten hele går. Eller fra kl 14.30 da. Jeg var først med Ilva og Karoline. Men så måtte jeg hjem å spise. Da dro vi en liten tur til verdens skjønneste av skjønne i hele verden. Lille snuppa har fått briller, men hun var nydelig med de! Lille tulla er 2 år, og tante skal snart få et barn til :D


♥♥

Også etter vi var der noen få min. så dro jeg tilbake til byen, og da møtte jeg Karoline, Thea, Aisyah og Ronja. Vi så først på et moteshow som var midt i byen. Også spanderte Ronja en chips på meg, heeeh. Men også dro vi til Cubus, og da fant vi noen høytlivsbukser. Rett inn i ønskelista!!♥

Konseeeee! 

Thea, Karoline og meg :-) ♥

Karoline, Ronja, Meg og Thea ♥♥

Nå drar jeg dere litt vekk fra byen.. Tok en del bilder fra skolen idag, i friminuttet altså, som jeg deler med dere såklart :-)


Hei til deg og Ilva ♥


Haha, Thea og meg. Thea da..♥KAroline og Ilva, jentene mine! ♥♥


Meg og Ilva..♥Haha, se på trynet mitt!


Karoline og meg ♥


Haha, Terje tok bilde! Ble litt mislykka..


Ser ond ut, -.-

SHIT, jeg må nesten dra. Bussen går om 30 min, og jeg har ikke spist enda.. Hade :D

nattinatt

Heihei dere. Dette blir bare et mega kjapt innlegg før jeg legger meg. Skal ikke akkurat sove, men først så skal jeg gjøre klar skole saker og sånt til i morgen, også skal jeg lese. Fikk plutselig et lese kikk liksom. Elsker egentlig å lese før jeg slukner liksom, haha.

Liker dere å lese før dere legger dere?

tatt fra Karoline sin blogg. Rotta hennes døde idag, utrolig trist :/

God morgen bloggen

Jeg føler meg egentlig som Heidi Alexandra når jeg sier ''bloggen'' Hun sier det alltid i videoblogger, og hun skriver det alltid på innlegga sine,- hvis jeg tar helt feil? Men jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver ''bloggen'' bak god morgen. Det bare kommer sånn helt automatisk?! Ja, samma det..

Idag så skal vi ha gym, and guess what? Jeg er blitt forskjøla. Sånn helt seriøst, hvor kjipt er ikke det? Men jeg tar med gymtøy da. Sikkert ikke så spennende for dere å høre om, så jeg tror jeg stopper ;-) 
sandar - laget ♥

Hva skal du idag? :)

NATTA!

Heihei dere. Nå er jeg stuptrøtt, så jeg tror jeg legger meg nå. Men vi snakkes i morgen sefølgelig! Natta :-)
''thelolcam''

Heihei dere! Jeg har hatt det litt fritids med thelolcam på facebook. Ble utrolig morsomme bilder, så hvis dere har webcam på dataen, + at dere har facebook burde dere prøve det ut ;-)

Haha :o

Har lagt litt på meg... :(

:O
Jeg har fine tenner :-)

Hva synes du om bildene? haha..

GOD MORGEN BLOGGEN!

God morgen alle sammen. Nå er helgen over, og det betyr skole. Det er ikke det at jeg elsker skole, men jeg hater det liksom ikke. Eller en ting jeg hater med det, er jo at vi må stå opp så hersens tidlig. Tommel ned for det..

Uansett, nå sitter jeg og ser på Thevoice imens jeg spiser brødskive med nugatti! Elsker og være usunn en gang i blandt, enig? Haha...

 

LILLA BUKSER - HOT OR NOT

Heihei dere. Nå sitter Sofie og meg og ser på Robinsonekspedisjonen 2010. Jeg heier så klart på lag sør, siden vi bor i sør?! Det forklarer seg selv nesten, eh. Men uansett, LILLA BUKSER- HOT OR NOT?BILDER FRA OVERNATTINGA

Heihei dere. Nå har Silje fått lagt ut bildene fra overnattinga. Som sagt, så var det utrolig koselig igår! Tror jeg aldri har kost meg så mye før. Såå, siden jeg ikke har speilrefleks så tar jeg bildene fra Silje. :-)

Ella og meg. Hoho, vi eier ♥


Sofia :-) ♥

Meg og Ella. Snurre, snurre.. ♥

Edward og Martin. :-) ♥

''HÆ?''

Martin følger med ;-) ♥

Meg og Ella under bordtennis bordet. SMIIIL :-D

Jada..

Hva synes dere om bildene?

HJEMME

Da er jeg endelig hjemme! Eller, ikke endelig. Hadde det sinnsykt gøy på overnatting med Sandar J99&98 med Sandar G97. Hadde ikke lyst til å dra idag, men jaja. Det kommer en gang til neste år. Så da skjønner dere sikkert hvorfor jeg ikke blogga igår, heh. Men uansett, ser dere at jeg har fått ny header? Fridaschr.blogg.no lagde den til meg. Kjempe fornøyd :-)Ehm, jeg tok ingen bilder idag. Siden jeg har ikke noe kamera. Men Silje tok noen par bilder, som jeg stjeler fra henne når hun har lagt de ut på bloggen ;-)

Hva gjorde dere igår?

HVA SKAL DERE IDAG?

Idag så skal jeg til byen med Frida . Jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe, håper det er noe på salg bare. Det som er litt dumt er at jeg må ta en buss som går 15.45. Skal på trening tre kvarter etter nemlig. Så kjipt det er å ha trening på fredager, når man liksom skal ha fri. Men uansett, HVA SKAL DERE IDAG?
Hos Sofie :)

Heihei dere! Nå blogger jeg på iPaden til Sofie. Kan ikke akkurat si det er veldig enkelt.. Men jeg blogger bare imens Sofie gjøre seg klar til turn. Jeg skal søren meg få iPad. Utrolig kjekt! Har en iPod, men den vil ikke på +at det ikke går an å blogge derifra.

Men jeg vil gjøre noe annet nå. Snakkes etterpå!! :-)
nattanatta

Hadde det utrolig gøy på Kariåsen. Hadde lite strøm på mobilen, så tok ikke særlig med bilder. Men gratulerer til gutta våre som vant 4-1, utrolig flinke ♥


slenger bare inn et bilde av 4klasse. Gikk forresten ikke på framnes da, det der er på byskolen.. Er forresten helt øverst til høyre. Hun stygge jenta med hvit genser .. ;-)

Men jeg tror jeg går å legger meg nå, trøtt som en banan. Snakkes i morgen!

- Ida

DA DRAR JEG

Heihei dere. Eller skal jeg si hadet?! Jeg drar nemlig til Karoline nå, også drar vi til Kariåsen for å se Gutter 12 spille. Skal ta bilder, så vær forbredt! Haha, neida. Men, drar nå. Hadebra! :-)


Nåmmen :o)

Hva skal dere ikveld?

FERDIG :D nesten..

Nå sitter jeg og venter på at middagen skal bli ferdig. Så imens så ser jeg på noe rart på TV. Aner ikke hva det er, men mamma bare satt på noe. Idag så var det en helt normal dag på skolen , jeg ble ferdig med nesten hele A-planen! Jeg har bare Samfusfag igjen som jeg gjør på dataen. Elsker onsdager, for da har jeg helt fri. Gjør ingen aktviteter idag. På mandag og fredag er jeg på håndballtrening. På tirsdag er jeg på fotball, og på torsdager er jeg på korps. Etterpå skal jeg kanskje se fotballguttene våres spille kamp :-)

Men her er bilder fra dagen.

Sett noe forskrekkende? Haha, Nora x )


Kjempe fint bilde synes jeg :-)

Hei sko! :-D


Frida :- ) <3

Vi hadde også tatt et pyramide bilde, men jeg finner det ikke. Skal legge det ut nå jeg finner det ;)

Hva synes dere om bildene?

GOD MORGEN

God morgen alle sammen! Det her blir bare et lite kort innlegg før jeg drar til skolen. Det er skikkelig kjipt at det er blitt høst. Jeg elsker, absolutt elsker sommeren over alt på jord(overdrivende...) Skulle ønske det ikke fantes vinter. Hvorfor må det liksom være kaldt når det bare kan være varmt?

Jah..
HOT OR NOT- HØYTLIVS BIKINITRUSE

Heyhey dere. Jeg tenkte jeg snart skulle legge meg. Siden jeg står så sinnsykt tidlig opp, så jah. Natta :- )HOT OR NOT- HØYTLIVS BIKINITRUSE (greie) ?

prate prate..

Jeg hadde planer for å kanskje lage headere etterpå, også får dere stemme. Men det er ikke sikkert, for jeg spørte Frida om hun kunne lage, men hun har ikke svart enda. Eller hun har svart, men husker ikke om hun sa ja eller nei.. Men jeg skal surfe innom en del blogger nå og få litt inspirasjon. Men hvis dere er veldig interessert i å lage headere, kanskje dere kan lage header til meg? Da kan dere sende headeren til idabwlarsen@live.no. Dere finner bildene nedover på bloggen :-)


Snasent! ♥ (det er meg og pappa, hvis dere ikke skjønte det..;) )

Men jeg går å steller meg til fotballtrening nå! Treninga starter ikke før 19.00, men Ella og meg vil være der litt tidligere...:) Hva skal derei kveld? Hva synes dere om bildet? haha..


 

lille ida :)

Heihei dere! Nå har jeg akkurat sett på noen gamle bilder av meg, fra da jeg var veldig liten! Hadde tenkt å dele dem med dere.. :-)

Hva synes dere? kommer fler senere :)

Nærmer seg 1000

God morgen dere! Da jeg logget meg inn på blogg, trykket jeg tilfeldigvis på ''kommentarer'' knappen. Og da så jeg at jeg hadde fått 900 kommentarer. Sikkert ganske lite for dere der ute, men jeg har blogga i 3-4 måneder, men jeg har ikke lagt ut så mange innlegg nemlig! Men, da er jeg jo snart til 1000 kommentarer. Yeah, jeg håper jeg får det i løpet av neste måned ;-)

Tusen takk til alle som leser bloggen min, betyr sykt mye ♥Hvor mange kommentarer har dere?

GOD KVELD

Hei din sei :-)

Måtte bare slenge inn et lite innlegg nå, for var veldig i blogghumør. Men bare så dere vet det , jeg har slette ''bloggpause'' innlegget. For det pleier å være en periode der jeg ikke har blogglyst i det hele tatt, og da blogger jeg ikke. Så dere vet det liksom! Men skal få prøve å blogge så ofte som jeg kan, jeg lover :o)


random fra arkivet.

Hva gjør dere akkurat nå?

INNKJØP 290910

Jeg vet jeg har bloggpause, men jeg tror det kommer til å smige inn noen innlegg noen ganger. Som dere sikkert skjønner så har jeg vært en kjapp tur i byen med pappa. Kjøpte 3 ting, ganske fornøyd :))
Hals fra Bikbok 150,-

Hansker Bikbok To for 50,-

Fotballsko fra Gjertsen Sport 600 ,- (er medlem av Sandar, så fikk dem for 540) :D

Hva synes dere om dagens innkjøp? :-)

SICK!

God morgen dere! Igår så viste lærerene våres en video av en gæren mann. Herregud, får nervepiner av å se å han. Og det verste er at han virkelig gjør det på ordentlig, det er ikke fake, og han holder seg ikke fast i noe!

 

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/eskil-balanserer-paa-einhjulssykkel-i-trollveggen-3249680.html

Synes dere?

GOD MORGEN :)

God morgen dere! Har dere sovet godt? Det har ihvertfall jeg, jeg våkna etter at alarmen hadde ringt 10 ganger elns. VIL SOVE MER. I morgen kan jeg jo det, da skal jeg legge meg tidlig og. Må jo ha energi til søndag!

Men jeg har klart å glemme å gjøre engelskleksa. så jeg må nesten gå nå. Men vi snakkes senere idag!

- Ida

GOD MORGEN

God morgen alle sammen. Sovet godt? Jeg har sovet veldig godt egentlig, kanskje så godt at jeg gjerne kunne ligge noen par timer til? Hater de folka som sier at skolen starter halv ni. Og på søndag da de fleste av dere skal ligge til mellom 10 til 12 på søndag. Heldige meg skal stå opp klokka 06.30. Skal spille håndballkamper på hele søndag, så eh. Men skriver mer om det senere (:


hadde en liten fotoshoot med meg selv igår..

HATER dere å stå opp tidlig?

Hva synes dere om bildet? :-)

 

 

BILDER //

Heihei dere. Jeg glemte visst å ta bilder fra dagen, heh. Det var egentlig ikke så gøy som jeg trodde, fordi jeg kom på en skikkelig dårlig gruppe. Vi måtte gjøre sånna kjedelige aktiviteter og sånt.

Hva synes dere om bildene? :-)

SORRY

Heysann dere. Da må jeg bare unnskylde meg for at jeg ikke har blogga noe idag, jeg glemmer helt bort bloggen når jeg er hos venner. Det forstår dere sikkert,- at jeg ikke blogger når jeg er hos venner?!

Uansett, som dere vet så fikk jeg regulering i dag. For å si det rett ut, - det gjør DRIT VONDT akkurat nå. Kjennes liksom ut som at alle tenna mine er løse. Ikke bra. Men jeg får håpe det ikke gjør så veeldig vondt i morgen, for da skal vi møte alle i kretsen. Altså, vi skal møte de vi skal gå i klasse med neste år, gleder meg ;-)

Seriøst, dette er ikke for å skremme dere altså. Det er bare det at jeg ikke er i veldig bilde humør nå, så jeg må bare legge inn et bilde Karoline tok av meg istad. Jeg blir farlig skremt selv jeg altså.

 kan ikke si hvor mye jeg hater de ''små'' krypa..

Nå tenker jeg at jeg skal legge meg snart, ville bare skrive litt til dere først. Jo, jeg satt i stua og så på TV. Da kommer Marit inn å sier: Se på dette krypet. Verdens største jo! Herregud, og når jeg kom inn på badet, var det en gigantisk edderkopp på veggen. Den var kjempe stor og ekkel at dere ikke aner. Man så liksom at det hadde hår på de åtte stygge bena. Så jeg, eller for å si det sånn, Marit tok den ut. Hadde aldri tørt og tatt på det krypet.Var veldig lik som den på badet.

Men nå skal jeg legge meg, snakkes! :)

Takk for at du bryr seg så mye om tenna mine...

Hei dere! Som sagt så skal jeg sette på reguleringen i morgen. Jeg gruer meg litt, for det kan ta litt tid. Men jeg gleder meg litt også, for jeg kommer til å få sykt fine tenner! Men jeg skal ha det i 1 - 2 år. Men før jeg tar på ''togskinna'' så skal jeg ta ut stinga. Opererte jo i forrige uke, så ja. 

Jeg leste akkurat på bloggen til Karoline, der hun skrev om tenna mine. Hun er så sinnsykt søt og morsom, takk for at du bryr deg så mye om tenna mine :-)  Les innlegget HERSkal dere ha regulering?

Har bare hatt skole i en halvtime!

Hei dere. Når dere leser overskriften tenker dere sikkert, hmmm, en halvtime skoledag? Nei, det var ikke akkurat sånn. Vi bor nemlig i sandefjord, og det er en hval båt i hele norge, og den er i sandefjord. Så vi har hatt om hvalfangst i hele dag. Litt kjedelig egentlig, siden vi har gått fram og tilbake i 3 og en halv time. Og når vi kom tilbake til skolen hadde vi 30min pause til 12.45 og da hadde vi en halvtime skoletime ^^


Ella, ♥


isbjørn statue. 


Pernille, Astor og meg på isbjørnen. Haha


Sara, meg, Karoline og Pernille. + Joakim oppe på isbjørnen.

Men nå må jeg nesten gå, skal gå fra denne kjedelige pcen og gjøre noen gøyale lekser! :D -.-
- Ida


noe av det verste jeg vet

God morgen dere! Siden jeg var hos Sara og hadde spakveld på lørdag, så kan dere tenke dere hvor sent vi la oss. Også hadde Karoline på vekkerklokke kl 10! Aner ikke hva hun tenkte på, men jeg var dødesns trøtt. Så derfor så sov jeg til klokka sju idag. Det var egentlig ikke meningen, men jeg er så treig så jeg må våkne i 06 tiden. Ahh, det er det verste jeg vet - forsove seg. 

Idag så skal vi ned i byen med skolen på noe hval båt greier. Jeg tror vi skal ut med hval båten, jeg vet ikke?!

her er jeg litt amatør.. 

Men nå må jeg løpe! 
Snakkes :-)
kan ikke folk bare være seg selv?

Har dere også lagt merke til at det er noen på topplista som later som de er kjempe dumme når de blogger for å få lesere? Det er faktisk flere som gjør det, og jeg skjenner jeg blir riktig irritert over det. For jeg leser mange blogger som faktisk fortjener en god plass på topplisten, men de kommer jo ikke der. Siden de som leker dum er der. Det kan godt henne de elsker å være sånn, men de får jo veldig veldig mange dårlige kommentarer da. Og folk som blogger ordentlig, får ikke like mange kommentarer. De skriver ordentlige innlegg, om hva de har gjort idag. Bare at de har lagd en utrolig morsom historie ut av det de har gjort. Mens noen blogger om kjedelige innlegg der de skriver hva de skal spise til middag, hva hun kjøpte i mat butikken, når hun gikk tur med hunden. Altså, så irriterendes! Jeg sier ikke at dere ikke får lov til å skrive sånn, det bestemmer dere helt selv. Men herre, er det ikke mer spennende å lese om en at du kjøper skinke, liksom?! 
Hva synes dere om dette?
spaklubben

Hei dere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Spakveld med spaklubben som noen venner og meg pleier å ha en gang i måneden eller noe sånt. Vi er seks jenter, som hadde det utrolig koselig i går! 

Noen tips for hva dere kan gjøre når dere er mange som ikke vet hva dere skal gjøre:

  • Skriv en hemmelighet vær (anonymt) på en lapp, og brett den to ganger sammen. Dere kan skrive så mange dere vil vær. Også trekker dere en og en, også gjetter dere hvem det er! Det er utrolig festlig.
  • Dere kan ha noe lignende som Pandoras eske. Det er en spørsmåls lek der alle skriver mange spørsmål til en hver som er med. Spørsmålet må være anonymt! Også skriver du Til NAVN PÅ HVEM og spørsmål. Også bretter dere to ganger , også leser dere opp spørsmåla!
  • Lakke neglelakk
  • Ha massasje, sminke hverandre, ordne håret på hverandre og sånt :-)

Vi lagde kjempe deilig smoothie! Skulle gjerne gitt oppskrift, men det var så mye vi hadde oppi at jeg har helt har glemt det. 


Sara med ansiktmaske :-) ♥


Nesten alle neglelakkene i klubben. Det er over 70stk! 


Slik sminka jeg Athea. Fjortisss ♥


Usminka -.- ''

Vi tok egentlig ikke så veldig mange bilder, så dette er det jeg har å gi dere idag.
Men hva synes dere om de få bildene? :)
Har dere spaklubb?
overskrift

Sorry for fravær igår, litt synd jeg glemmer og blogge noen ganger. Men noen ganger er det faktisk litt kjedelig å sitte inne å blogge. Sefølgelig, jeg elsker å blogge, det er ikke det jeg sier altså. Men jeg er jo med venner ogsånt, sånn som igår. Jeg sov nemlig over hos Athea igår, det var koselig. Rundt sånn 12 tiden i går natt, begynte vi å kjede oss. Så vi tok bind for øynene, og tegna et selvportrett i blinde. Haha, det var sykt morsomme tegninger ass. Menneh, Nora skal feire bursdagen sin om et kvarter, så jeg må nesten gjøre meg klar :-) 
Hva gjorde dere i går? 
HOT OR NOT - ROSA UGGS

Heyhey dere! 
Nå sitter jeg hos mormor og bestefar. Mamma spiller i korps nå, og er hjemme i 22.30 tiden. Det er så koselig hos mormor og bestefar. Det er litt dumt de skal flytte snart, men det skal jo bli deilig for dem og flytte inn  i en liten leilighet. For når man blir gamle, er det nok litt slitsomt og bo i et kjempe stort hus, men lange trapper. Så ja. Men de har bodd her siden mamma var 15 år, så dere forstår sikkert at det blir litt rart for meg at de flytter.

Uansett, rosa uggs, hot or not?

De er litt fæle, men det kan kle noe egentlig!
Nye fotballsko!

Idag har det vel egentlig vært en helt normal dag, men det skjer jo noe hver dag uansett. Det skjedde vel ikke noe spesielt på skolen gjorde det vel? Vi hadde jo målprøve, som jeg tror gikk ganske bra egentlig. Også har vi hatt catwalk i musikken, og når vi gikk en og en, så ble sefølgelig det filma. Musikklæreren vår er tydeligvis veldig glad i å filme. Men det verste var jo at vi skulle se på den på slutten av musikktimen! Jeg tror faktisk alle i klassen holdte på å le seg ihjel når de så videoen, siden ingen så jo hva de andre gjorde ute på catwalken! Så ja, det var utrolig morsomt :-) 

Forresten, jeg (eller PAPPA) har bestilt noen nye fotball sko til meg! Det er gule nike, og de koster bare 250kr. Vi kjøpte dem på Finn. Åh, jeg gleder meg alt til å få dem! 

Btw, jeg har blitt helt dilla på disse kjeksa. Stratos kjeks in my ♥
Jeg tok visst noen amatør outfit bilder idag. Haha, ikke helt meningen. PYTTPYTT
Her prøver jeg og vise at jeg er håven, hahaha. Jeg eier. Not. 

Skjorte fra Mamma's Kleskap
Topp fra Mamma's Kleskap
Smykke fra Karoline's kleskap
Bukse fra Only (den synes ikke, men care)

Hva har dere gjort idag?
Hva synes dere om den såkalte outfiten min?

GOD MORGEN :-)

God morgen alle sammen :-)
Jeg sov hos Karoline inatt, ikke noe nytt egentlig. Heh, men Karoline hadde egentlig lyst til å stå opp 05.00, eller jeg hadde lyst til det i går, men jeg angrer. Så jeg var dødstrøtt, mens Karoline hadde begynt å blogge mens jeg daffa. (bloggen til Karoline HER)

Klokka 07.00 kommer kanskje Thea(TRYKK) til Karoline. Vi er så utrolig tidlig ute, at jeg har planer for å legge meg tidlig idag. Sånn at jeg for en gooood natt søvn ♥          LOL

Karoline&meg♥. (ser ikke ut, men det får det bare være)

Etter skolen idag skal jeg kanskje til Karoline, men jeg må spørre bestefar om han kan kjøre meg til pappa en liten tur. Må hente leggskinna til Frida, siden hun skal spille kamp idag ;)
Er dere oppe tidlig?
Hva skal dere idag?
''det hadde vært helt normalt hvis jeg hadde ledd av dem''

Igår så viste mamma meg en videoblogg som lå på facebook. Her er en jente i 13-14 årsalderen som oppførerer seg som et nybakt brød! HVis det hadde vært en grad lavere så hadde jeg kanskje synes dette var morsomt. Men dette er faktisk ikke morsomt. Hun driter seg sykt ut!

Jeg håper egentlig dette bare er fake!


Her ser man egentlig at det er fake. Fordi hun snakker om at det er mørkt, man ser jo at det lyser fra vinduet ^^
jeg kommer til å bli et mobbeoffer for livet

God morgen dere! 
Idag da jeg våkna, kjente jeg at jeg var ganske øm i leppa. Jeg ble veldig forskrekka da jeg så meg i speilet. Jeg er blitt sykt håven der jeg opererte igår, så jeg kommer til å bli et mobbeoffer for livet. E'kke det koselig da?? Jah. jeg får bare be folk om å ikke se på meg, (: jeg skal se om jeg tør å ta bilde av meg senere idag, håper virkelig ikke det! 

Nattanatta

Idag har det bare blitt tre innlegg, med dette da. God morgen, AUAUAUAUAUAUAUAU, og natta. Hvor kreativ går det an å bli?? Ehnei. 

Jeg tar en tidlig natt idag, siden jeg er kjempe sliten etter min lille oprasjon. Det var utrolig slitsomt altså, såe jah. Det har vært en skikkelig slapp dag, og det blir det i morgen også. Hvis jeg ikke kanskje skal finne på noe med Karoline da ♥


glad i deg <3

Snakkes i morgen lesere! 
AUAUAUAUAUAUAUAUAU

Nå er jeg kommet hjem fra tannlegen, jeg hadde time kl 12.30 og satt i den dumme stolen i en og en halv time! Og etter det dro jeg til reggistannlegen for å ta på en kloss. Og på tirsdag er jeg klar til å starte med reguleringen! 

Jeg har utrolig vondt i munnen nå, så jeg kan ikke spise før klokka 4. Me = HUNGRY .. 

Har dere noen gang operert i munn? 
GOD MORGEN, DERE

God morgen dere! Jeg våkna for 15 min siden, og da lå jeg litt i senga og tenkte; dette kommer til å bli en fin dag! Aner ikke hvorfor jeg tenkte det, men jeg bare føla det på meg. Men når jeg kommer ned, så tenker jeg jo at det er helt feil! Noen gutter i klassen er megaultrasure på Thea, Ella og meg. Når vi sier noen, er det bare to. Jeg tror ikke vi burde si hvorfor, men det er egentlig ikke vi som har gjort noe da.. Så , det kommer til å bli ille idag. Og for det andre, skal til tannlegen og være der i en og en halv time. Skal operere i tanna, ouff.Jeg gruer meg! Men jeg gleder meg helt sykt til å bli ferdig med det da ;-) 

Har dere operert i tanna før?
Hva synes dere om bildene? 
MØRKT

Heyhey. 
Nå sitter jeg her, utrolig glad fordi jeg er blitt ferdig med designet. Det er det beste jeg har hatt hittil, og jeg er faktisk ganske fornøyd med det :-) 
Kan hende jeg skal bruke en annen header som Karoline har laget, men det spørs om den er for stor/liten. 

Uansett , en av grunnene til at jeg hater høsten er at det blir så veldig fort mørkt ute! Jeg elsker sommeren, for da er det så lyst nesten hele tiden. Det ble liksom mørkt i 12-1 tiden på natta. Nå blir det mørkt rundt 21 tiden. Synes det er trist jeg. Liker dere høsten?
Hva synes dere om den nye headeren min? 
ENDRET LITT PÅ DESIGNET

Som dere kanskje ser så har jeg endret litt på designet. Jeg skal sette inn en header så fort så mulig, men jeg må mekke meg en header som passer. Jeg må kanskje ta noen bilder og sånt. Men jeg tar det bare som det kommer. 

God morgen forresten! Idag så skal jeg på skolen sefølgelig, også drar jeg til mamma etter det. Og da tror jeg det blir bra med blogging denne uka. Jeg bare skjenner det på meg! Sååå, jeg håper dere som fortsatt leser bloggen om og fortsette. Bloggen er jo ingenting uten lesere ;)Hva synes dere om designet?
Hva skal dere idag? 
video fra kjendisbursdaghva synes dere? :)
BILDER FRA KJENDISBURSDAG DEL 2

Heyhey dere!
Istad så bestemte Karoline, Sara og meg for å dra en tur til svømmehallen. Vi fikk bare være der i to timer, men det var sykt gøy da. Og etter svømmehallen, dro vi til mingolf banen. Det har vært en kjempefin dag :-)

Men uansett, her kommer resten av bildene som jeg ikke rakk å vise igår.

Meg


Ronja..


Silje ♥


Haha, søta ♥


Thea, haha♥


Dårlig bilde, men det er av bordet :p
så sinna! ♥


Sara ♥


Haha, jeg fikk sola i ansiktet, så jeg så ut som skrik! :D

Hva har dere gjort idag?
Hva synes dere om bildene?


KJENDISBURSDAG DEL 1

Heyhey!
Det var utrolig gøy i bursdagen, jeg var Kesha btw. Ikke så veldig bra, pyttpytt.

Gidder ikke skrive så mye, her kommer bildene :-)

Bursdagsgaven vår til Sofie :-)


Dolly Parton :-)
Karoline var Harry Potter. Haha, sinnsykt bra! ♥


Fra høyre: Silje, meg, Sofie og Sara ♥


Thea var Micheal Jackson ! ♥


Sara var Taylor Swift :-) ♥


Fra høyre nede: Ronja, Karoline, Sofie(karoline er puppegal), Sara Oppe fra høyre: Thea, Silje, Pernille bak der, Ella og meg ♥♥


Btw; Sara og Karoline sover hos meg idag, kjempe kos!
Restene av bildene kommer i morgen :-)
jentekoosHeyhey dere. Nå er jeg hos Karoline, Sara og jeg sov her inatt. Det var utrolig koselig i går kveld, vi spiste grøt, så på Titanic. Det var synd at den var veldig skurrete, men det var utrolig koselig da! Jeg tok en del bilder, men jeg har ikke med overføringskabelen. Men Karoline skal sove hos meg idag, så da legger jeg ut bildene etterpå.

Uansett, vi skal i bursdag til Sofie etterpå. Jeg gleder meg, men det er litt dumt at vi skal kle oss ut som kjendiser siden jeg er ikke akkurat verdens beste til å kle meg ut, haha. Jeg kan ikke si hva jeg skal være, siden de som kommer kan jo tross alt lese det. (:

Karoline, Sara, Sofie var skikkelig hypre i går så vi sminka oss helt vilt! Ikke sofie da, menmen.


Karoline, fjortisss babe ♥


Oss for alltid ♥

Men nå skal vi ut å filme litt! Snakkes senere :.-)
GOD MORGEN

Hey dere. God morgen! 
Jeg hadde planer for å sove helt til klokka 0700 idag. Men smarte meg klarte og glemme å bytte klokkeslett. Så jeg våkna 06.15. Jaja. god tid på morgen, i likeee. 

Idag så skal jeg på skolen sefølgelig, også etter skolen skal jeg finne på noe med Karoline og Sara. Jeg skal sove hos Karoline, så jeg gleder meg som en liten banan :-)


Karoline og meg, ser utrolige bra ut du ;-) ♥

Hva skal dere idag?
Hva synes dere om bildet?
dårlig med blogging

Det er dårlig blogging nå, og det kommer det til å være lengre fremmover. Jeg har hatt så urolig dårlige dager, og jeg tror ikke det kommer til å gå over før etter en tid. 

Sorry, men jeg skal få prøve å snike til en innlegg en gang i blant. Snakkes! kanskje
BILDER FRA DAGEN

Igår så hadde jeg en utrolig fin dag! Vi hadde høstaktivitets dag. Nesten alle var i aktivitet hele tiden, uten om noen andre som bare satt hele tiden. Uansett, jeg tok sefølgelig en del bilder igår da. Deler de med dere :-)


Sofie, haha ♥


Michel på sitt beste. ♥


Synne distraherer meg mens jeg står i mål. HAHA, jeg ler av Ella bak der som prøver å få av seg buksa. 


Meg&Silje ♥


Åh, dette er bare så utrolig herlig bilde. Fra høyre nede: Sara, Markus, Leah(lillesøstra til Ella). Oppe til venstre; Meg, Thea og Synne!  ♥♥♥


Herlig!  ♥

Hva synes dere om bildene? :-)
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits