fest hos mange!

Helt d-i-l-l-a! 


Hva synes dere om ''fest hos mange''?

skjellvika med klassen!

Klarte å stå opp halv ni idag, og det betydde at jeg fikk utrolig dårlig tid. Vi skulle møte opp på rema 100 halv ti, så måtte stelle meg og kle på meg i full fart. Var ihvertfatt utrolig koselig på skjellvika med klassen! Hadde med kamera, men ble ikke noen bilder. Karoline tok noen, så de kommer litt lengre nedover i innlegget. Var en veldig kort skoledag da, var ferdig klokka 12 der oppe. 

normalt

enda mer normalt

Kristine og meg ♥

Karoline og Kristine♥

Karoline og  meg♥cute

haha, enda mer normalt

Astor ♥
herlig dag, med herlige folk

Beklager så mye med innlegg nå på døgnet, men har ikke hatt tid før i dag. Starta jo sefølgelig med skolen, også dro Karoline og jeg rett hjem til henne etter det. Spiste litt, så dro så sykla vi helt til breidablikk(4-5+ kilometer) for å være hos Max litt. Dro hjem etter kort tid for å spise middag, så dro jeg bort igjen. 19tiden så sykla Karoline og jeg hjem til henne igjen, og tok litt bilder. Glemte minnekortet så blir ikke noe bilder nå! Men kommer sikkert senere. 


savner sommeren ..

treeening

Wow, har faktisk fått til 3 innlegg idag, dette blir det fjerde! Hm, kanskje jeg burde fortsette sånn. Skal ihvertfall prøve å blogge minst 2 om dagen! Spørs hva jeg rekker. 

Men nå stikker jeg på håndballtrening! Kanskje det kommer et siste innlegg ikveld.

 
vi er de rød, og jeg står da imål


Gratulerer med dagen, verdens beste søster!

Idag har min kjære, fantastiske herlige storesøster bursdag. Hun er på en slags ''ferie'' i fossum og kommer hjem om et år. Besøkte henne jo på lørdag og ga henne noen pakker sammen med pappa, men får jo håpe hun har det bra der hun har det nå, og at hun for alt hun fortjener! Elsker deg søsterami, gleder meg til du kommer hjem igjen ♥ du fortjener virkelig alt bra
Jennifer til venstre og meg til høyre. 5-6 år siden! 

Gamle bilder!

Hej alle i hopa! ble det riktig? hoho.

Det er utrolig morsomt å se hvor mye jeg faktisk har forandret meg siden sommeren 2010. Forstår virkelig ikke hvordan jeg tørte å gå rundt sånn som dette! 

dette var helt på starten av sommerferien 2010

 

dette var også starten av sommerferien 2010

når jeg farga håret i slutten av sommerferien 2010

tror jeg holder på å døøø av dette bildet.. 

vinter 2010-2011

slutten av mars 2011

og nå..kan ærlig si jeg har forandret meg utrolig mye! har dere forandret dere mye? 

outfit 290811

Hadde tydeligvis utrolig god tid idag, så da rakk jeg og ta noen outfit bilder. Bare sier at det er utrolig dårlige amatør bilder for å si det sånn! Jaja, det er jo tross alt tidlig på morningen..


bare sier ifra at jeg ikke har stelt håret på dette bildet, ahha! hadde aldri gått sånnutrolig flaut, speilbilde.. men funka dessverre ikke på noen andre måter! 

Alt er fra Cubus! wow, haha

Hva synes dere? 

thumbs up for bracefaces!

Da har jeg endelig blitt ferdig med designet! Har brukt så og sagt hele kvelden på det. Så er litt fornøyd, men skal nok ''pusse'' den opp litt mer når jeg får tid. I morgen så starter vi med to ukers plan tenker jeg, så da er vi i full gang med skole igjen. Litt spent på hvordan dette skal gå, for jeg har aldri vært noe spesielt flink til å gjøre lekser, så ja.. Wish me good luck! 

Imorgen så skal jeg også til tannlegen, og da skal jeg forhåpentligvis ta av reguleringa. Hvis ikke så skal jeg bare ha den i tre uker til, men det er mest sjangse for at jeg tar den av i morgen. Gleder meg som en liten unge! 


Sara, meg og Sofie. Random pic fra arkivet :) 

g'night!

Ah, kom på nå at jeg legger meg uten noe mat i magen. Det eneste jeg har spist i dag er egentlig bare et polarbrød, druer og en brødskive. Kjenner nå at magen rumler! Så tar pizza til frokost imorgen, hihihihih♥
litt av en dag!!

For å si det sånn, jeg var våken klokka ni for å så bli henta av pappa i 10tiden. Da dro vi først på hvaltorvet for han skulle kjøpe noe til søstra mi, også var jeg så søt så jeg fikk en bukse i samme sleng. Takk pappa! Uansett, så dro vi til et sted utafor Moss for å besøke søstra mi. Var utrolig koselig å se henne igjen! Så var vi på sånn teater greie, utrolig morsom! Så i 18tiden så kjørte pappa meg til varden så var jeg der litt med noen. Så nå sitter jeg her da, utslitt etter all bilkjøringa. Uff, lei av å kjøre bil nå! 


klokka halv elleve om morgen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ moroo


åhalla


♥reeeeeeeeeeegn


dette er det jeg har spist idag da..

 

gjort idag? 

 

skolen next

Om rundt et kvarter stikker jeg til Nora, så sykler vi til skolen. De to første dagene var det egentlig mest at vi ble kjent med hverandre i klassen og hadde sånna ''leker'' for også å bli kjent med lærerne. Det er utrolig deilig å gå på ungdomskolen der det er større folk som ikke løper rundt og rundt å hyler hele tiden. Også er det jo koselig å se alle folka hver dag! Uansett, idag skal vi starte med vanelig skole, og det blir sikkert helt greit egentig.

Men må nesten pusse tenna og få ræva igir å gå jeg. Snakkes!


Meg og kusina mi i Tyrkia. Åh, jeg savner det..

dårlig med tid

Har desverre ikke fått tid til å blogge de to siste dagen, fordi som alle andre startet jeg jo på skolen igjen igår. Det var forresten helt greit, selvom det hadde vært deilig med litt lenger ferie! Uansett, har planer for å blogge fast igjen og ikke i noen perioder. Blogglysten begynner nemlig å komme fullt tilbake, så dette blir gøy! 
quotes

Har ikke så mye og blogge om akkurat nå, så skriver bare ned mine favoritt sitater! 

♥ Do what makes you happy, Be with who makes you smile, Laugh as much as you breath, Love as longe you live.

♥ Heaven's not a place that you go when you die, it's that moment in life when you actually feel alive.

♥ If you love something, let it go. If it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was meant to be.

The greatest pleasure in life is doing what others say you cannot do.

Remember you are born to live. Don't live because you are born! 


få meg på, forfaen!

Var med Frida og fler på premieren og så på få meg på, forfaen! har sett at det er en del forskjellige meninger med den filmen, men Frida og jeg synes den var kjempe bra! Ikke akkurat en familiefilm, hahah. Mer en ungdomsfilm spør du meg. Men terningkast 5+ fra meg! Har dere sett den? eller skal se den? :-) 

new jacket!

Endelig fikk pappa tid til å dra til byen med meg for å kjøpe ting! Kjøpte skinnpenal, tusj(dere skjønner hva tusjen er til), blyant, hviskel og en jakke fra stormberg! Har ønska meg en slik en ganske lenge nå. Når pappa har fått lønn, er Ida der. Hehe! 


loveit!!


jeg har blogg jeg!

Grunnen til null blogging igår var at jeg og Frida gikk opp til bugården, for å se gutta spille. Der møtte vi Vetle og Marius, så det var jo koselig! Det begynte etterhvert å pissregne, så da gikk vi rett og slett hjem. Sandarcupen har ihvertfall vært vellykka, i år! Kan nesten ikke vente til neste år. 


Outfit 130811

Idag så har det vært en ala dag igår. Bare dobbel så bedre! Været har vært på topp, menneskene har også vært på topp. Det starta jo egentlig med at Frida og jeg gikk litt, også møtte vi Cecilia og Karoline. Var så utrolig gøy, vi ble kjent med mange randome gutter som vi gikk bort å pratet med. Haha, super koselig! 

Om rundt en time så drar Frida og jeg til Kariåsen for å dra på disco. Gleder meg, blir sikkert utrolig gøy! Blogges senere, lovelove

Haha, har dilla!


Alt fra Cubus! Vet jeg er jævlig fin i trynet, beste dagen in my lifeMorgen fulglene

Kan vel si at Frida og meg var litt tidlig oppe idag? Jeg våkna av noen lyder, også så jeg på Frida og hun så rett opp i taket. Og da var klokka altså 05.00, og sefølgelig så klarte vi ikke sove mer. Så gjett om vi to er overtrøtte! Frida tror jeg er mest overtrøtt, hun snakker til seg selv, ligger på gulvet og skriker av latter og har lyst på knapper(siden hun mista knappen sin oppi glasset) Uff, det er synd på hun altså.. 


slenger inn et forferdelig gammelt bilde av oss! 

Tidlig oppe for tiden? 


 

Hjemme fra en kjempe koselig dag!

Må si det er utrolig deilig å være hjemme nå! Har vært ute på Kariåsen siden 12tiden. Sandarcupen er jo igang, så vi var jo sikre på at det var utrolig mange folk der når vi kom, men det var bare Viktor. Så vi var litt der, også kom Marius, Michel, Martin og mange andre folk ! Var utrolig koselig, fikk spilt en del fotball også. Så på guttene spilte, og ja. Glemte kamera, så har dessverre ikke bilder. Men imorgen skal jeg til bugården, så da skal jeg huske kamera! :-) 


random pic


Hva skal man blogge om da ?

Yo peepz! 

Nå sitter Frida og meg i senga og slapperav. Vi har akkurat tatt av sminka og skal snart legge oss. Imorgen så skal vi til Kariåsen å se gutta spille. Håper for fint vær, så da blir det koselig! :-) 


randomzbilde

Noen ideer om hva jeg kan blogge om?
 

Rydding og pakking på G!

Nå skal jeg bruke den neste halvtimen-timen til å rydde hele rommet og pakke til jeg skal til pappa. Har ikke sett han på to uker, så gleder meg utrolig mye til å se han igjen! 

Blogges når vi kommer til han! :-) 


fordi jeg er gæærn

bilder fra kvelden

Vanelig bildeinnlegg, så gidder ikke skrive noe tekst.


sara og megnormal du er sara! ahaha


meg&karoline

megogsofie

nydelige deg!


loveyou2

Hva synes dere om bildene? Hadde dere en fin kveld igår? 

Photoshoot med jentene

Hallo dere.

Er nå hos Karoline, og slapper av for fullt. Skyper med Frida, snakker med folk og er med jentene! Altså, Sofie, Sara og Karoline. Men skal nå ned for å ta bilder, legger de ut senere ikveld! :-) 
 Vakre bilder! Vet dere er e9, hehe. 


 

OUTFIT 100811

Jeg begynner å blogge fast tilbake på denne! :-) Gr8, gleder meg til det. 


Kjapp liten outfit til dere :) 

Bukse&singlett - Cubus

Genser - mamma's klesskap ♥ 

Dar jeg turen til Sara snuppen min, så hadebra! 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits