FILLER'N Å

Jeg er så utrolig rotebøtte. Jeg har klart og glemme overføringskabelen hos mamma. Så da blir det sefølgelig ikke noen bilder idag. Jeg er så glemsk! Jeg må seriøst skjerpe meg. Men uansett, dette blir bare et klage innlegg. Så det kommer noen ordentlige innlegg i morgen, etter at jeg har hendta usb'en. 
HOME AGAIN

JEG ER HJEMME! ♥

Sorry for at jeg ikke blogga med en gang jeg kom hjem, men jeg skulle i bursdag til storesøster med en gang jeg kom hjem.

Men uansett, det var utrolig gøy og koselig på hytta! Jeg tok en del bilder, men ingen kommer nå. Det tar så lang tid å redigere alle de, så jeg skal ta meg tid i morgen :- ) 

bildet fra arkivet - greit?? 

DA DRAR JEG

Nå kommer snart Frida og faren hennes og henter meg, og da er det bare å kjøre bil i 4 timer. Hurra, liksom. 


Da snakkes vi på søndag, og jeg lover det kommer bilder! :-)  Hade da!
HVA SKJER HOS DERE AKKURAT NÅ?

Hei hei dere. Nå har jeg akkurat spist en porsjon is, og skal snart  pakke noen småtterier til hytteturen. Jeg gleder meg faktisk litt, men det minte meg om at jeg må fortelle dere noe skjedde istad.
Frida sa til meg på msn før skolen: ''det er ikke sikkert det blir noe hytttur, siden de legger nytt gulv i stua'''  også når vi kom på skolen da, så fikk hun beskjed av faren hennes at hun fikk vite kl 12 om det ble noe hyttetur eller ikke. Herregud, vi fikk helt nervepiner! Også hadde jeg fått en mld av Frida i timen om vi skulle eller ikke. Herregud så glad jeg ble når Frida skrev: ''VI SKAL PÅ HYTTA! :-)))''  

Dere aner ikke hvor glade Frida og meg var, haha. 

HVA SKJER HOS DERE AKKURAT NÅ? 

ÅHHHH, SÅ IRRITERENDES

God morgen dere. Idag så tok jeg på meg sminke for å skjule at jeg er forskjøla. Fordi jeg er like forskjøla som igår! Men jeg vil ikke bli hjemme, for jeg skal jo på hytta med Frida og sånt etterpå så ja. Det er skikkelig irriterendes, fordi jeg er kjempe trøtt, og det skjennes ut som jeg har feber. Jeg må liksom tvinge øynene mine til å være åpne. Jeg har skylt meg i ansiktet flere ganger, men til ingen nytte. Jeg får bare si til lærerene at jeg føler meg litt dårlig idag også, men hvis jeg virkelig blir værre så blir jeg hjemme. 


Haha, det her kaller jeg dårlig redigering (Y)
Hva skal dere idag? :-)
NATTA BLOGGEN

Nå er jeg døds trøtt, det har jeg egentlig vært i hele dag. Så jeg går å legger meg nå! Fra og med i morgen kl 16 så blir det bloggpause til søndag. Skal nemlig på hyttetur med Frida og fam. hennes. Det skal bli kos, og jeg gleder meg :-) 
Men dere hører fra meg i morgen før jeg drar sefølgelig. Natta :-D


SIGRID TOP - HOT OR NOTJeg synes egentlig disse her er litt rare, men det er faktisk noen som kler dem! 
SIGRID TOP - HOT OR NOT?
SKAL JEG LESE DIN BLOGG?

Hei dere. Nå sitter jeg på gulvet med pcen og kjeder meg. Jeg har ingen blogger og lese nå, så da forstår dere sikkert hva jeg pønsker på nå! 

Haha, neida. Men hvis dere skriver ned bloggadressen deres i kommentarfeltet så skal jeg klikke meg inn å legge inn en kommentar. Og hvis bloggen er veldig bra, så kanskje jeg blir fast leser?! :- )


SICK KID, OMGOMG

Nå har jeg tatt en god porson med vanilje is som jeg kan trøste meg litt. For dere skjønner sikkert at ''SICK KID'' er meg. Jeg er jo så forskjøla at jeg bare har lyst til å rive av meg hodet. Dere kan sikkert lure på hvordan det gikk på skolen, jae. Det gikk kanskje ikke sååå bra, jeg klaga jo over alt liksom. Jeg har feber, vondt i halsen, tett i nesa og vondt i hodet. Så når vi hadde a-plan og nesten alle i klassen var på data rommet og gjorde noe, og det bare Pernille, meg og noen andre gutter i klasserommet, satt jeg i vinduskarmen og prata med dem og ikke gjorde det jeg skulle. Plutselig kom det en hjelpe lærer: ''Burde ikke du jobbe da? '' Meg: '' Neiiii, orker ikkeeeee...'' Hahaa, tror jeg aldri har vært så sliten på skolen før. Men hun ble ikke sur, hun bare sa at da hadde ikke jeg noe på skolen og gjøre. Hihi, jeg er en rampe unge (a'
FMLLLLLL ^^, 

Hvordan er formen deres nå?
THE VOICE IN MY <3

God morgen dere. Håper dere har sovet godt! Jeg har sovet godt, kanskje litt for. Jeg forsov meg nesten en time, det er noe med den døgnrytmen. Ååååh, kroppen min er ikke helt klar for å stå opp tidlig skjenner jeg. 

Uansett, den sista uka har jeg nesten ikke vært på youtube 1 gang. Jeg har begynt å BARE se på The Voice. Jeg digger det programmet, fordi ja. De spiller sånn bra musikk som jeg liker og sånt :- )

frokosten min ;p

jeg har egentlig ikke sminke på, men jeg måtte bare redigere det. ser så stygt ut på bilder :p

Hvordan er døgnrytmen deres?
Liker dere The Voice? 
DET ER IKKE TID TIL Å BLI SYK NÅ...

Heihei dere. Siden det ikke var fotballtrening idag, tusla jeg en liten tur ned til Ella. Vi spilte kort og så på TV. Det var egentlig litt daffete, men det var jo koselig da! Men sånn rund 20-tiden så skjente jeg at jeg begynte å bli dårlig. Det var utrolig kjipt, og det passet ikke akkurat da og bli syk for å si det sånn. Om jeg skal kalle meg syk, vet jeg ikke helt. Men jeg har litt vondt i halsen, tett i nesa også har jeg feber. Håper det går over i morgen, siden jeg vil virkelig på skolen. Jeg liker faktisk å gå på skolen, timene er ikke så veldig kjedelige egentlig. Ikke ta meg som en nerd nå, for jeg er ganske så sikker på at noen av dere også liker dere på skolen : )

Jeg vil helst ikke legge inn et bilde av meg når jeg er dårlig, da får dere bare mareritt. 


Jeg hadde egentlig store planer for å redigere bildet, men da måtte jeg ha veldig god tålmodighet. Nettverket er helt dust. Jeg skulle egentlig legge inn et annet bilde og, men NETTVERKET VÅRT = dritt i hue <3 

Natta , jeg tror jeg legger meg nå :-)
HVA SKJER HOS DERE AKKURAT NÅ?

Nå fikk jeg akkurat mld av treneren vår, og hun sa at fotballtreninga ble avlyst pga dårlig vær. Og da skulle jeg jo egentlig på korpset, men instrumentet ligger hos pappa siden jeg ikke visste at vi ikke hadde trening idag. Så da får jeg bare sitte her og kjede meg en stund. Utrolig undøvendig innlegg, i know. Hva gjør du nå? :- )
BIKBOK.COM


Bikbok er så klart min favoritt butikk! Så dette her står på ønskelista, og jeg digger altså disse klærna veldig godt :- )
Trykk HER for å komme inn på siden.
Hva synes dere om klærna ovenfor?
Noe dere også kunne tenkt å bruke?
FAGERLI LEIRSKOLE

Leirskolen er noen måneder siden nå ja, men jeg så på Leirskole hefte for noen dager siden. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne vise noen av bildene i dem til dere :- )

Sånn ser da heftet ut. 


Her har vi Ruben og Kapinga. De var sinnsykt flinke til å spille. Savner dere! ♥


Michel spiller bortennis. 


Måtte bare ta med dette bilde, siden jeg synes Michel tar seg ut. ♥


Meg og Karolinemor ♥ Og Emil da. 

Nico, savner den hesten noe sykt ♥


Nikolai :-)


Ole Jacob, meg, Frida og Ilva ♥


Ole Jacob. Savner deg ♥


Fra venstre; Nora, Ella, Thea, Robert, Nikolai, meg, Frida og athea <3 


Joakim, Johan Sebastian, Adrian, Frida, Thea og meg :-)


Karoline og Frida <3


Ida i farta!!


Nikolai <3 Han har egentlig regulering, men den synes ikke på bilde, ;O 


Vår klasse....


Og dems klasse...


Uklare bilder, men det er fordi jeg tok bildene fra heftet liksom. BTW; Fagerli in my ♥

HAr dere vært på leirskole?
Hvilken var dere på?
LEKSER, LEKSER OG ATTER LEKSER

Nå er jeg hjemme igjen fra skolen. Vi slutta egentlig for 45 min siden, men jeg kom hjem litt senere. Idag så har vi hatt A-plan. Nå har jeg ikke veldig mye igjen! Jeg har gjort engelsken, nesten alt matta, nesten alt norsken og samfunnsfag gjør jeg i morgen. Jeg gjør norsk og matte nå snart, så jeg gruer meg. Det er så kjedelig, haha. 
HAHA, en random fyr fra 6kl kom foran kamera. Jeg ler! 

Har dere mye lekser? 
HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?

God morgen dere. 
Idag så skal jeg på skolen. Vi skulle egentlig ha sånn ''utedag greie". Men siden det øsepøse regner nå, og er meldt mye mer regn uttover dagen. Jeg hadde ikke lyst til å dra på den "utedag greia " uansett. Synes egentlig det er litt kjedelig, men det kan være gøy. 

Etter skolen så skal jeg gjøre arbeidsplan. Vi har på en ''måte'' lekser, men vi gjør det meste på skolen. Og etter det så skal jeg på fotballtrening. Så det er ikke sikkert det blir så veldig mye blogging idag :-) 


Hvordan er været hos dere? :)
DERE VET..

På det forrige innlegget, jaa.. Jeg skrev at jeg skulle ha en bloggpause, men det var så mye som skjedde da og sånt. Så unnskyld for det, men da bare glemmer vi det :- )

Som dere ser så har jeg fått nytt høst design, jeg skal egenltig få sidemenyen ved siden av headeren. Men jeg tar det når jeg får tid. Jeg skal liksom legge meg nå, såeeee. 

jeg vet , lite bilde. men blogg.no er teit :- ) 

Men jeg tror jeg legger meg nå, hvertfall snart. 
Natta, blogges i morgen :-)
bloggpause

hei dere.
jeg har hatt noen dårlige blogg dager + noe annet som jeg ikke skriver på blogg.
så hade, aner ikke hvor lenge pausen varer. lenge. 
MÅGJØREVIDEOEN

God morgen dere.
Karoline(trykk) og meg sto opp kl 05.55 akkurat. Karoline måtte absolutt skrive 5 på. Men jaja, det er bare hun da. Nå danser hun etter Jasom Derulo - In my head. Hun danser og ler av seg selv, mens jeg bare er her.

Men som sagt så hadde Karoline, Sofie og meg mågjørevideo igår. Her er den :-)


Så dere hele?
Hva synes dere? :)
mågjørevideoen

Jeg skal sove hos Karoline idag, vi skal legge oss om ikke så veldig lenge faktisk. Det er lenge siden jeg sov hos henne sist, så da slår vi følge til skolen i morgen. LOL, men ja. Men nå er jeg trøtt, så jeg nesten ikke ser tastaturet..

Men som lovet, jeg skulle legge ut mågjørevideoen til meg og Frida :-)


Hva synes dere? :)
MÅGJØREVIDEO

Nå skal mine kjære venner Sofie og Karoline lage mågjørevideo. Og de skal gjøre det nå kjapt, så jeg håper dere kommenterer i kommentarfeltet her eller kommenter på Karoline sin blogg. (HER) Tusen takk hvis dere gjør det.

MILEY CYRUS - HOT OR NOT?

Mine tanker går egentlig opp og ned når det gjelder Miley. Hun har en fin sangstemme, har en ganske så kul stil. Men det er noe som får meg til å ikke like henne. 
Men hva er deres mening? MILEY CYRUS - HOT OR NOT? 


GOD MORGEN!

Hallo dere. Jeg og Frida våkna av en hund som bjeffa. Helt sykt også! Haha, hun er jo valp da så. Hun er forresten utrolig skjønn! Uansett, pappa kommer og henter meg snart. Og når jeg kommer hjem kan jeg sikkert lage en oufit til dere?! Jamann.Også skal jeg til mamma etterpå, kanskje jeg kan bade i bassenget, og kanskje jeg kan lage en videoblogg?! Haha, kanskje.
Men nå skal Frida blogge litt (bloggen hennes, HER)

Hva skal dere idag? :-)
NATTA BLOGGEN

Vi skal egentlig ikke legge oss enda, men vi skal ordne senga jeg skal ligge i og alt det der. Og jeg er egentlig veldig trøtt, men når vi først har lagt oss, så mister vi ''trøttheten'' liksom.
Uansett, vi lagde MÅGJØREVIDEO istad. Men jeg gidder ikke legge den ut akkurat nå. Så den kommer i morgen, det lover jeg :-)


BTW; lakkerte neglene istad. Tycks?
FORSLAG TIL MÅGJØREVIDEO - VIDEOBLOGG


0:37 , HAHAHAHA, vi dævvvver.
BUTIKKEN

Nå er jeg hos Frida. Vi har akkurat vært i butikken og ''shoppa''. Jeg lånte den gamle speireflekskameraet til Frida, mens hun brukte hennes nye. Så det betyr at det kommer et par bilder. Jeg tok ikke så mange, så se flere bilder HER.

Tycks about the pictures? (Frida eier) :- )
GAMLE BILDER

Heyhey. Vannet er gått hjemme hos oss, så jeg kommer meg ikke til Frida før vi har fått vannet tilbake. Uansett, jeg har akkurat sett litt på bilder og sånt, og der fant jeg en haug med bilder der jeg var liten/mindre.

2005

Meg og storesøster.


Meg og fetterne mine. HAHA
Jeg var på svømmekurs.


HAHAHAHAHAHAHHAAHAH, vakreste bilde ever <32006


Jeg får legge ut flere bilder senere, nå må jeg gå!
Hva synes dere om bildene?
Karoline har laget en film til meg

Jeg tittet akkurat innom bloggen til Karoline, og der hadde hun laget en utrolig søt film til meg. Jeg begynte seriøst å gråte, det var så rørende! Jeg vet ikke om jeg begynte å gråte fordi det var så fæle bilder av meg der(lenge siden). Men jeg tror det var fordi den var rørende. 

Tusen takk Karoline jenta mi, du er så utrolig søt og herlig! ♥

1:20 HAHAHAHAHAHAHA, jeg dæææævver! 


selvom det er helg...

Så tror jeg at jeg legger meg litt tidlig. Skal stå opp i ti tiden i morgen, så jeg kan få rekke og blogge før jeg drar til Frida. Jeg gleder meg skikkelig til at jeg skal komme til henne. Håper det blir fint vær, for da kan vi være litt ute og sånt :- )

Jeg vil legge meg nå , men det er en *HOST* som ikke vil *HOST* la meg gå *HOST*. Nå kan dere værsågod å få gjette hvem det er. Ikke veldig vanskelig, men whatevah?!HVA SYNES DERE?

Jeg skjenner jeg begynner å bli litt lei av headeren min. Så dette blir bare ett veldig lite innlegg, om dere synes jeg burde bytte header? Og hvis det hadde vært noen av dere som er ekstra intresserte i å lage headere, kan dere godt lage en til meg. Dere finner bilder og sånt nedover på bloggen for jeg håper veeeldig dere vil lage en til meg?! :-)

Blogg-hotmailen funker dessverre ikke, (eller jeg klarte å glemme passordet, smarte meg) så da må dere bare sende meg mail til min vanlige msn. Jeg skal prøve å få ordna det så fort som mulig.

MSN: idabwlarsen@live.no


Haha, gammelt bilde fra sootisida.

Synes dere jeg burde bytte header?
Vil dere lage header til meg? :)
BILDE VS BILDE - SVARTHVITT ELLER FARGER
SVARTHVITT VS FARGER?
HUNDEN MIN

Sorry for at det ikke ble noe blogging før nå. Jeg har vært på jobben til pappa fra kl 16, kunne jo blogga med den gang jeg kom fra skolen, i know. Men da lånte stebroren min dataen min, og jeg vil ikke kaste han vekk for å si det sånn. Og jeg kunne jo blogga med en gang jeg kom på jobben til pappa også, men det var noen som satt på jobb pcen. Såe, ja.

Jo, grunnen til overskriften skjønner dere sikkert (?!). De fleste av dere har sikkert sett hunden min på bloggen før, men jeg har akkurat vært ute å tatt noen søte bilder av hu.
BTW; Hun ble åtte år for noen dager siden, og er sinnsykt leken enda!

Der hadde jeg glemt å ta på modus, men haha. Jeg ler av dette bildet!


Sahsa har fått lang tunge. Haha neida...


Jeg ler av dette bildet også, hun er så utrooolig fotogen at jeg dæævver.


Rynke fjes!! :D
Haha, det ble ikke mange ''alvorlige'' bilder, men mest morsomme.
Hva synes dere om bildene?
Har dere dyr? Isåfall hvordan? :)
GOD MORGEN!

God morgen dere. Igår så la jeg ut et innlegg, og det er jeg rett og slett ikke noe stolt over. Menneh, jeg har noen planer for at jeg skal legge ut minst fire innlegg idag. Håper ï hvertfall jeg klarer det! Haha, jeg ler av meg selv. Skjønner ikke hvorfor folk bruker tiden på å le av andre, når man bare kan le av seg selv?! Mye bedre det. Eh, neida. Nå synes jeg bare er en tulling. 


Dette er meg om noen år ♥
SMINKEN JEG BRUKER

Heyhey dere. Akkurat har jeg ingenting å blogge om, så da tenkte jeg ar jeg kunne vise dere hvordan sminke jeg bruker. Hvis det er veldig interessant da, såeeee. 


//Øyenskygge fra H&M
//Hvit og brun eyeliner fra H&M. Bruker den brune på den våte delen av øye (altså under) og den hvite i øyenkroken. 


//Mascara fra H&M 


Jeg bruker altså denne på de nederste øyenvippene. Den andre mascaraen er altfor tjukk. Aner forresten ikke hvor man for tak i dem. 


//Dipliner fra H&M, love it. 


//Øyenskyggekost fra H&M. Det er fire(?!) i posen tror jeg. 


Jeg fant ikke den hvite eyelineren når jeg skulle ta dette bildet. Hahaha, håper bare den dukker opp i morgen. Som dere ser så bruker jeg bare å sminke øynene mine til vanelig. Har ingen planer for å ødelegge huden min ; )

Tycks? 
usminket, og klar for sengen!

Dette blir et veldig kort innlegg, hadde bare tenkt til å si godnatt til mine kjære lesere ♥
Jeg legger meg tidlig, fordi jeg står opp farlig tidlig også. Tar en buss som går 07.37, sååe. 

Snakkes i morgen :- )
OUTFIT 180810Kjedelig outfit, - jamann! 

Topp fra BikBok
Bukse fra Only (!?)

Tycks? ♥

SVARTHVITT VS FARGER - BILDE VS BILDE
Hvem synes dere var finest? : )
HVILKEN KLASSE HAR DERE STARTET I?

Hei dere. Idag var det som sagt den første dagen på skolen for meg. Koselig å møte alle i klassen sefølgelig, men jeg kjente jeg ble veldig sliten når jeg kom hjem. Har nok ikke blitt vant til arbeid og sånt enda, hehe. Men fikk heldigvis ikke noen lekser, eller vi måtte bare ta bind på bøkene til fredag, men det er jo ikke noe stort da?! 

Men siden jeg ikke har så veldig mye å blogge om nå, så skal jeg bare spørre dere om noe. HVILKEN KLASSE HAR DERE STARTET/SKAL STARTE I? :-)

haha, fikk sola i øynene, så der så jeg ondt ut! Uff.. 
da ses vi i 2011!

Ja, da er dette den siste kvelden i sommerferien for meg. Jeg synes alltid det er trist når sommeren går fra oss, og bladene blir brune og faller av trærna. Heldigvis har ikke det skjedd enda da. Selvom det er slutten på sommerfereien, betyr det ikke at sommeren er ferdig?! Føler meg litt blond jeg nå.. Haha, jeg ler! Uansett, jeg tror jeg legger meg nå snart, siden jeg må opp tidlig i morgen! 
Hadebra sommerferien, vi snakkes i 2011 :-) 
tenk å ha en så fin stemme!

Det er noen andre som har skrevet om denne jenta, men jeg gjør det jeg og. Herre, hun er kjempe flink til å synge. Hun er 11 år og synger som en engel. Jeg misunner talentet hennes helt sinnsykt. Hun er så utrolig heldig som har en sånn stemme. Hva synes dere? :)
SVARTHVITT VS FARGER - BILDE VS BILDE

SVARTHVITT VS FARGER? :- )

INNKJØP 170810

Heeey. Istad så dro Dina, Miriam og meg til byen. Dina hadde med 75kr (?!) Miriam hadde med 10kr og jeg kom med 200 lappen. Jeg hadde planer for å kjøpe minst 4 topper, men det ble bare to. Ville spare litt penger også, haha. Også dro vi litt på mc'ern. Hehehehe, i just have to!

Men uansett, her kommer innkjøpet : 
Alt fra Bikbok. 30kr for en! 

Hva synes dere om dagens innkjøp? :-)
SCHÆFERHUND - HOT OR NOT

Akkurat nå sitter jeg på jobben til pappa og blogger. Jeg skal hjem om en halvtime elns, så skal pappa dra å hente søstra mi. Såe, da er det slutten for fred og ro på rommet mitt. Hun er jo så utroolig glad i å komme inn på rommet mitt. OMG, jeg må få meg nøkkel til rommet jeg. Som om det skulle skje, heh....


Haha, jeg fikk plutselig til å tenke på norskprosjektet mitt om schæfere. Så SCHÆFERHUND - HOT OR NOT? : )
jeg er sunn, neiass..

God morgen dere. Det er kanskje litt seint for å si det, jeg våkna ganske tidlig idag. Siden jeg må øve meg til i morgen. Jeg gruer meg egentlig ikke, men jeg gleder meg ikke akkurat. Den siste uka i sommerferien har vært helt BlÆ. Da mener jeg med været. Håper det blir fint vær når skolen starter, så jeg kan bade i bassenget. Eeeh?! 

Uansett, siden det er siste dag i sommerferien, tenkte jeg at jeg kunne spise en sunn frokost. 
btw; jeg vet ikke om det blir så veldig mye mere blogging utover dagen, skal nemlig til Dina ♥
vi snakkes :- )
HOT OR NOT - COLLEGE JAKKE


Jeg synes de er utrolig kule, og har selv lyst på en i rosa. Så jeg sier så klart HOT.
COLLEGE JAKKE, HOT OR NOT? : )
//PHOTOSHOOT WITH THEA AND IDA

Haha, Thea og meg hadde en liten photoshoot på istad. Vi var bare litt hypre, spiste bare litt potetgull som dere sikkert kan se på noen av bildene. Men her kommer de ; 

Haha, Thea. 


Jamann..


Haha, jeg ler! 
Prøv å gjett hvorfor jeg har trampolina rett ved siden av bassenget. Heeeh
Thea, vennen ♥


Tycks? : )
OUTFIT 160810

Hei dere. Jeg vet jeg ikke har blogget noe idag, men jeg har hatt en slags bloggpause. Har bestemt meg for å ha det litt oftere. Ikke sånn en gang i uka, men 2-3 ganger i måneden kanskje? Jeg gjør det når jeg ikke orker å blogge. 

Uansett, her kommer dagens outfit :-)


Hettegenser fra BikBok
Topp fra Gina Tricot 
Bukse fra Cubus

Men nå må jeg nesten gå, skal ut å jogge : )
Hva synes dere om dagens outfit? 

- Ida
MIN SPILLELISTE

Dette her er sangene jeg hører på nå for tiden : )

Rihanna-Te Amo

Madcon-Glow

Shakira-Waka Waka

Travis McCoy ft. Bruno Mars- Billionaire

Eminem-Not Afraid

Taio Cruz-Dynamite

Hører dere på noen av de samme sangene? :  )
sandar er laget!

Hei dere.For 15-20 min. siden kom jeg hjem fra sandarcupen. Vi spilte bare to kamper idag, men igår spilte vi tre kamper da. Vi har vunnet tre kamper, tapt en og en uavgjort. Så vi er utrolig fornøyde alle sammen :- )

Når jeg kom hjem, hoppet jeg rett i bassenget til Kristine. Utrolig deilig! Litt kaldt, men digg. 

Frida er klar for sise kamp. 


Heh, prøvde å ta bilde av treneren vår. LOL


Fra venstre; Ella, Silje, meg og Frida som ikke vil bli tatt bilde av. Haha :-) 

Okei, da starter vi fra høyre: Sofie, Milena, Frida, Ella, Emilie, Thea, Sofia, Mai H og meg. 


Uff, så sinna! 


Ella <3Hva synes dere om bildene?
Går dere på fotball? : )
PLANER

Skal snart sykle til Kariåsen og spille fotballkamp der. Skal spille to kamper, men den ene kampen spilles ved gamle sandarbanen. Når jeg kommer hjem skal jeg kanskje bade i det nye bassenget til Kristine. Det er stoort, så jeg gleder meg som en liten nøff. Hva skal dere idag? :- )NATTA BLOGGEN

Joa, jeg tar en tidlig kveld idag. Har akkurat vært på disco, og må sove. Er så utrolig trøtt! + at jeg skal tidlig opp i morgen fordi jeg skal spille cup. Så vi snakkes i morgen! :-)

HAR DERE VÆRT PÅ DISCO I ÅR? 
INNKJØP 130810

Igår så var jeg som sagt i byen med Synne, Thea, Frida, Nora, Ella og Silje. Men vi var med Sofie, Karoline og Sara til slutt. Jeg kjøpte noen klær til skolestart, utrolig fornøyd med innkjøpet :- )


Genser fra Bik Bok 50,- (egentlig 300,- men var på salg)
Topp fra Gina Tricot 99,-
Bukse fra Only 139,- (ser bedre ut på!!) 
Singlet fra H&M 69,

Hva synes dere om innkjøpet? 
//HVEM KLEDDE BEST?\\

Jeg vet liksom ikke, men jeg tror nok Rihanna passer den litt bedre. Ser ut som om den sitter litt trangt på Paris. Og Rihanna har brunere ben også. :- )
Hvem kledde den best? :- )

RESULTATET

God morgen alle sammen :-)

Jeg skulle egentlig legge ut et innlegg om det igår, men av en eller annen grunn gikk det ikke an å legge inn bilde. Såe, da får vi ta det nå isteden. Jeg angrer ikke det gram på at jeg farga det. Ble utrolig fornøyd! (Tusen takk til mamma som var så snill å ville hjelpe meg med å farge det <3 )

FØR


ETTER


Tycks? :- )
BLA BLA BLA

Hadde ikke noen veldig kreative overskrifter nå, såe ja. 

Som sagt, så var jeg i byen istad med noen herlige jenter. Det var kjempe kooos. Jeg kjøpte noen klær til skolestart, ganske fornøyd med innkjøpet. Jeg skal prøve å komme med innkjøpet etterpå, men det er faktisk rent umulig akkurat nå. Fordi, mamma farger håret mitt akkurat nå. Jeg har hatt lyst til det i en evighet, så jeg håper det blir bra! Jeg farger det brunt og det var blondt. Haha, men det er litt vanskelig å skrive, siden jeg jeg har hodet ned i tastaturet. Såja, viser dere hvordan det blir etterpå! : D
PLANER FOR DAGEN

God morgen alle sammen :)
Vi hadde det utrolig gøy i går kveld før vi la oss. Hadde sykt latterkrampe, men til slutt måtte Kristine snakke til oss via mld. Såe, det var ikke veldig gøy å være våkne hvis vi ikke kan snakke høyt?! Så vi sovna. Men vi våkna kl 3 fordi da øsapøsa det + at det tordna og lynte helt sykt. Så Synne og Thea la seg i senga mi, mens jeg la meg på sofaen. Haha. 

Uansett, planene for dagen er å være i byen med Synne, Thea, Nora, Ella, Silje og Frida. Vi skal kjøpe klær til skolestart, så jeg får med 500,- ;)


Men nå må jeg nesten gå, skal vekke jentene. 
Hva er dine planer for dagen? 
Har det lyna og tordna hos dere?
NATTA BLOGGEN

Nå for ca en time eller to siden så satte vi opp et digert basseng med 17-18 liter! Herregud, jeg ble så glad at meg, Synne og Thea hoppet av glede på trampolinen hundre ganger eller no. Men ikkesant, vi tre satt og spiste ute. Også så Synne en bil med basseng bak, hun bare '' De er sykt heldige som har et så stort basseng!!'' Også spratt Thea opp og så på den, også ropte hun '' DEN SKAL JO INN HIT!!'' Herregud, jeg ble sykt glad. Den er ferdig oppfylt i morgen kveld tror jeg :D 

BTW, vi har to basseng nå :D 

Sorry for dårlige bilder , men det kommer fler i morgen -.- ' 
DAY 7


TELT PÅ TRAMPOLINA?!

Jae, dere kan godt tro hva dere vil med den overskriften, men det er helt sant. Synne, Thea og meg ville så gjerne vite hvordan det var og ha telt på trampolina, så vi prøvde det ut. Sånn helt seriøst, det var dritkult! Tror ikke jeg har sett noe lignende, men uansett. Meg og Thea skal kanskje sove der inatt, haha. Hoppe på trampolinen i telt, ohyes man :- )Og når jeg først har kommet så godt i gang med å legge inn bilder, kommer bilder fra igår kveld. 


Synne, meg og Thea

haha,se på tunga til synne. 
Synes dere om bildene? 
DAY 6


Skurrete, i know. Men jeg mistenker blogg.no får bildene til å få litt dårlig kvalitet.. 

Tycks? 
det om blogging og sånt..

Som dere vet så har jeg ikke blogget idag. Men det er litt kjedelig å sitte å blogge når Synne og Thea er på besøk liksom. Jeg vet jeg sa at jeg skulle legge ut bilder fra da jeg var hos Thea, men det bli bare surr. Såe, jeg får legge inn noen bilder fra istad da vi var ute å bada i bassenget mitt. Det var digg, og litt kaldt.

Men uansett, her kommer bildene.

Haha, søta <33

Jae, vi tok litt fler, men de var ikke så vakre.. heh

Tycker?
DAY 5


Tycks? :-)
dartspillerne

God morgen bloggen!

Nå har Thea og meg akkurat spist frokost og når spiller vi dart. Thea eier meg sefølgelig, men ja. Jeg er ikke den fødte dartspiller.

Uansett, jeg tror det blir dårlig med blogging idag.Det er fint vær idag så jeg skal bade i det nye bassenget vårt, også skal jeg og Thea kanskje sove i telt i hagen. Det skal bli kos :- )som sagt, må ta bilder fra arkivet bare idag.

Hva skal dere idag?
Har dere basseng i hagen?
:)

//HOS THEA

Kreativ overskift, i know.

Men ja, jeg er hos Thea søta nå. Eller, vi er hos den eks stefaren hennes. Akkurat nå har vi LITT fritids med google oversetter. Haha, skriv ''Babybæsj'' på translater'n. Haha, vi har litt dårlig humor. Men det er ganske morsomt når han derre fyren sier det. Jeg tror nok det kommer bilder i morgen. Siden jeg tok ikke med overføringskabelen. Så ja, da får dere nøye dere med bilder fra arkivet.BTW; Thea var så utrolig flink, og klarte og vippe hengekøya, sånn at den gikk ifra hverandre. Vi fikk helt lættis jo, kommer bilde i morgen :-)
Er du med en venn nå?

DAY 4

Heyhey. 
Jeg var som sagt på Kariåsen og spilte fotball. Jeg kom litt tidligere en de andre, fordi jeg skulle jogge litt. Også spilte Thea, Simen, Martin og meg kamp. Haha, meg og Thea knuste gutta liksom.  Bra dag! :- ) 

DAY 4

tycks? :)
DAGEN

Planene mine for dagen er vel ikke så veldig store, jeg tenkte jeg snart skulle ut å jogge. Også skal jeg kanskje møte noen kompiser å spille fotball. Og når jeg kommer hjem er klokka sikkert rundt 5-tiden, og da er det bare en time til, så drar jeg på fotballtrening. Så ja, tror ikke jeg får så mye tid til å sitte på dataen for å si det sånn. Hva er dine planer for dagen? :-)
JADEN SMITH , HOT OR NOT

Etter at jeg så ''Karate Kid'' igår, har jeg blitt helt dilla på han liksom. Han er jo så utrolig skjønn da, (six packen hans, me like) ♥


JADEN SMITH, HOT OR NOT? 
DAY 3

Heeyy.
Nå har Frida og meg akkurat bakt muffins. ''Vi er verdens beste superkokker! '' Åh, husker jeg så mye på det når jeg var mindre. Men uansett, de ble kjempegode. Vi er litt stolte altså :-)

DAY 3.


Så de gode ut?
DAY 2

Jeg tror jeg tar outfitbilde hjemme hos Frida. Fordi jeg rekker ikke det nå nemlig! :) 


Hva synes dere om bildet? :) 
goodie morningen

Haha, loool overskrift. 

Goodie morningen alle sammen :) 
Jeg sto opp 0815 idag, fordi det er sånn dugnad med fotball-håndballen kl 11. Jeg er veldig glad i å være tidlig ute, så jaaaa. Etter dugnaden skal jeg bli med Frida hjem, det skal bli fresht. Haha, jeg tror jeg har vært med Frida hjem til faren i 3 helger tror jeg? Og det er etter hverandre altså. Uansett, jeg gleder meg på en måte til dugnaden. Aner ikke hvorfor. Forresten, jeg tror jeg skal komme med en outfit til dere senere idag! 


Har ikke noe grunn i å smile, jeg ser helt grusom ut på mornigen. Haha! 

Hva skal dere idag? 
kveldens outfit

JEG HAR SAVNET DAFFEDRESSEN MIN 

Kontakt

Heihei. 
Hvis det er noen som lurer på noe, vil sende meg fanmail eller ett eller annet så fåes det kontakt på : idabewelar_blogg@hotmail.com. Håper også på noen fine og koselig mail, da blir jeg alltid glad :) 


Hvis det er noen som er interesserte i å lage headere til meg, er det bare å sende! :) 
Day 1

Nå har jeg tenkt til å ha sånn ''365'' greie. Det er mange som har det, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på det :) Og hvis jeg glemmer det, må dere huske å minde meg på det! 

DAY 1. 

Haha, tror ikke jeg klarer det. 

Hva synes dere om bildet? :)
hva skjer hos dere AKKURAT nå?

Heey!
Jeg kjeder meg som en liten nøffe nå, så da lurer jeg på hva dere gjør AKKURAT nå?? 

 
Todays outfit

Halloballo!
Igår så hadde jeg en helt bloggfri dag, det var egentlig ganske deilig. Men igrunn så tenkte jeg på at statistikken flyr neddover når jeg ikke blogger. MEN jeg får håpe det kommer noen flere innlegg idag da. (-: 

Nå har jeg akkurat vært ute å tatt noen oufitbilder, lenge siden det har kommet noen ordentlige outfitbilder. Men jeg må prøve å få outfit bilde vær dag. Men uansett, her kommer bildene; 


Grå singlett fra Cubus | Topp med masse greier på fra H&M | Bukse fra H&M |

Hva synes dere om dagen outfit? 
FACEBOOK VS NETTBY

Heyy!
Nå er jeg hos Silje Bill, og vi har akkurat vært sportye og gått HELT til butikken. Men serr, det er langt. Farlig langt. Ok, tulla. Silje ville egentlig kjøpe drikkeyoghurt elns(?!) men de hadde det ikke. Så sunne meg kjøpte sjokolademelk, og enda sunnere Silje kjøpte Cola. Eller jeg vet egentlig ikke hva som er mest sukker i, vil dere svare meg på det? Haha, føler meg veldig smart jeg nå.

Uansett, jeg visste ikke helt hva jeg skulle blogge om, så da tar jeg verdens enkleste VS.VSVerdens enkleste spm spør du meg, Facebook in my ♥

FACE VS NETTBY?

outfit

Idag så skal jeg egentlig ikke så mye, skal på fotball trening også skal jeg sove hos SILJE.  Det skal bli kos, og jeg gleder meg som en liten gris, nøffnøff. Haha, jeg er hyper kjenner jeg. Også gleder meg jeg litt til fotball trening, yess. 

Jeg tenkte at jeg skulle ta noen outfit bilder, så here they come! 


Genser fra Cubus
Grå singlet fra Cubus
Svart skinbukse fra Gina Tricot. 

Jeg hadde egentlig på meg noe annet, men jeg skulle til å gå tur med Sahsa, of
fritids?!

Frida har litt sånn fritids, eller så er hun bare litt glad i meg?! Haha, jeg ler. ER VI RARE?! 
fra en litt liten, til en litt større

Heisann. 

Jeg tror jeg skal legge meg nå. Øver meg litt til å stå opp tidlig til skolen + at jeg skal se litt på TV og sånt. Ojo, når jeg først nevner det; Søss skal sove borte i dag, så da får jeg ligge i hennes herlige, biiigge seng :-* 


(dårlig bilde, i know)

TIL 


HOHO, jeg føler jeg gleder meg litt til og sove ♥

Men natta, tror jeg legger meg nå :D
hot or not - rød neglelakk

Heyhey! 

Nå har jeg akkurat tatt meg litt tid til å male neglene mine ROSA. Men på kamera ble fargen rød, så da blir det bare det  :) Rød neglelakk, hot or not?! :L 
noen ord

Akkurat nå så har vi gjester. Jeg skulle egentlig være litt mer med dem, men jeg orka ikke høre på alt de snakka om. Jeg er tross alt en jente på 12 år, og de er rundt 40-50. Ikke sant, dere forstår hva jeg mener når de som er litt eldre prater om noen som er ikke fullt så interessant. Uansett , jeg har akkurat tatt noen bilder til dere. Dere skjønner, de vi fikk besøk av har en datter som jeg pleier og arve klær fra. Så idag fikk jeg to ting. En brun jakke og en hvit vest-ting. Jeg tok bare bilde av den vest tingen. Hvis det er noen som spør legger jeg ut bilder av den brune også ;) 
Vet ikke helt hvor den er fra, men what evaaaah. 

Tycks? :) 
dagens sang

Heyy. 

Frida ble med pappa, Marit og meg til en øy litt ute i havet. Vi bada, sola oss og slappa av. Men uansett, Frida tok noen bilder. Skulle akkurat til og ta dem, men hun har låst høyreklikk. ÅH... Så da får dere bare se bildene HER.

Keri Hilson-I like ♥
Hva synes dere om sangen? Hva synes dere om bildet? :)
todays outfit

God morgen alle sammen. 
Idag våknet jeg til herlig sommervær og ... stygt hår. Haha, men nok om det. Etter at jeg hadde stelt meg og sånt så gikk jo godværet vekk, og da gidder jeg ikke ha outfit ute. Jeg er lat, og rar. Haha, over til outfiten : Here we go : 

Skinntights fra Gina Tricot 
Grå singel fra Cubus
Grå sånn hette greie dings fra Cubus
Skjerf har jeg fått fra storesøster.

Tycks?
det med oppdateringer og sliiiikt.

Jo, jeg vet jeg har kommet med utrolig få outfit for tiden. Men når det er sommer så går jeg ikke med så spessielle klær liksom. T-skjorte og shorts liksom, spennende?! Men uansett, skal prøve å oppdatere mer når skolen har starta igjen og sånt, muligens før også. Uansett, skal prøve å oppdatere Musikk knappen nå snart. Gjerne gå innom der senere :) 


Bare 'nyttig' info, liksommmm. 
blåskjell?? - neitakk du..

Nå har jeg nettopp spist middag, nyttig info og vite eller? Nei, ikke egentlig. Men jooo, vi spiste reker og blåskjell. Eller jeg retter opp; de andre spise blåskjell, reker holder i massevis for meg(ohyes). Men uansett, jeg digger reker! Haha, så mye at jeg tar bilder av det. Jeg er kul azzz. nææææææææææææææææt.ÆSJ.

Nå skal jeg komme med et lollete spm. 
Reker VS Blåskjell?! 
BILDE VS BILDE

Sorry for utrolig dårlig blogging i det siste, jeg lover at jeg skal prøve å skjerpe meg.. 

Svarthvitt 


Farger


Hvilket av bildene likte dere best? :) 
fotball trening

Heyhey!

Nå er jeg hos Frida, vi skal snart på fotball trening. Jeg gleder meg, fordi det blir min første trening. Jeg er ikke særlig god, men what evaaaaaaah. Men uansett, skal ordne meg på håret nå. Så vi snakkes når jeg kommer hjem! :)Går dere på noe hobby greier?
i cry..

Hei. 

Hunden til Frida døde 30.mai 2010. Jeg gikk akkurat på bloggen hennes, og så et innlegg om Ronja(hunden). Og da kunne jeg jo ikke gjøre annet en og gråte. Pfff, jeg er så følesom når det gjelder dyr som jeg kjenner. Okei da, jeg er sikkert ikke den eneste. Men uansett, Ronja var en utrolig fin og snill hund. Når jeg tenker på det, så savner jeg jo hun litt. Selvom det ikke var min hund, men uansett.......Haha, som Frida sa: Den sangen er bajse trist. Sorry, men jeg må le av det! 
Uansett, Miss Ronja :( <3 

natta små puseeer

Jeg tror jeg snart logger av. Jeg skal egentlig sove nå, men jeg er ikke trøtt. Men jeg blir det av å sitte en stund på pcen. Så da sier jeg bare natta nå, snakkes i morgen :D ♥Har der noen bra sanger og andbefale?

Heisann!

Jeg sitter her å kjeder meg, og jeg hører på alle sangene jeg vet om tror jeg. Det er nesten ingen å snakke med på MSN, og ja. Noen ganger er sommerferien så utrooolig kjedelig! Men i morgen tror jeg det skal skje noe da, jeg skal kanskje til Frida, og det er fotballtrening. Det blir jo min første trening, jeg gleder meg skikkelig.Har dere noen bra sanger å andbefale?
''Ida, se ned på verandaen''

Heiii.

Istad så kom Marit inn på rommet mitt og sa: ''Ida, nå må du gå ut på verandaen din og se ned'' Og der hadde vi fått kirsebært tre. Midt på verandaen liksom. Men pappa hadde skjært av en grein av det store kirsebærtreet. Pappaen min er så raaar ♥(Skjønner ikke hvorfor det ble så langt mellomrom mellom bildet, det hvite er liksompå bildet elns?!`)Hva synes dere om bildene?
ENDELIG! :D

Goood morgen  :) 

Etter så mange dager med regn og dårlig vær, er det endelig sol her i sandefjord. Åh, så herlig. Og dere, det er lenge siden jeg har tatt bilder sånn helt plutselig liksom, and guess what.. Jeg har gjort det! Det betyr at dette skal bli en fin dag, hehe. 

Slenger bare inn et vakkert bilde.. 

Hoho, jeg er syykt flink til å rydde i bildemappene mine, så jeg tror jeg nesten må ordne det nå ;) 
Hvordan er været hos dere? :D
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits