dagen idag! - falske negler bitches

Joda, neida, joda.. Sa jo at jeg skulle komme med et innlegg senere på onsdag kveld, men så ble det så mye styr på kvelden så ja, det blei ikke noe av! Igår såble det heller ikke noe innlegg siden var i byen med Miriam også pakket jeg resten av kvelden. La meg også ganske tidlig igår!    

Idag så våkna jeg gørrtidlig, grunnet at jeg og Miriam skulle ta et fly som gikk 11.15. Vi skulle nemlig til Narvik, og her skal vi være i tre uker. Altså, helt ærlig? Ganske deilig å dra vekk fra Sandefjord egentlig, ta en pause liksom. Vekk fra alt, egentlig. Og dette er forresten 4 gang jeg er med Miriam opp hit for å besøke faren hennes. Første gangen var sommer 2009! 

Planene våres disse tre ukene er vel å være masse i byen og shoppe, være i camping bilen, KANSKJE en sverige tur, telte(?) og kose oss masse ihvertfall! Tar masse bilder også :-)  

Vi kom vel til Narvik i 2-3 tiden ellerno, også spiste vi litt, så dro vi rett å shoppa.  Var i byen ganske lenge egetlig, i og med at frøkna brukte EVIG lang tid på bikbok. That Bitch.   


sliten jente venter på sin trege venninne inne i prøverommet. så sinnaa!


greit kleint bilde egentlig. men måtte jo legge ut bilde da! 10hi, l0ve it. 

Sol ute, og klokka er 23.40. Jaja, sommer i nord norge er bare til å forelske seg i! 

 

- Gjør dere noe spesielt koselig i ferien?:) 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits