AT THE MOMENT

Er Synne hos meg, og vi slapper av for fullt. Hatt en veldig koselig dag! Først brukte Frida og jeg 2 timer med buss og ting og tang fra Stokke til Gøif, så var vi der i en time, så dro vi rett hjem. Haha, moro må jeg si! Så i 19tia så dro faktisk Synne og meg til stranda for å bade. Fyfaen, har vært  30+grader idag, sykt deilig! Så vi bada masse og tok en del bilder. Legger ikke ut alle, men kommer noen :) 


pene deg! 

Hvordan er været hos dere? DAG 2 - ET BILDE AV ROMMET DITT
rotete

DAG 1 - ET BILDE AV DEG SELV OG 15 TING OM DEG1. Jeg heter Ida, men liker å bli kalt Ida Benedikte
2. Jeg har to hunder som heter Sahsa og Shiva. 
3. Jeg ler nesten hele tiden, men når jeg er med Frida, så tar det kaka! 
4. Jeg er egentlig et esel. 
5. Jeg har gått på tre barneskoler, men starter  nå på varden ungdomskole
6. Har blogga i 2 år. 
7. Jeg har bodd 15 steder
8. Jeg elsker hester, og elsker å ri! selvom jeg nesten aldri er med hester
9. Har gått på korps i 5 år, fotball i et halvt år, og når går jeg på håndball som jeg har gått i 3 år. 
10. Er piss lei av alle 97ere som ser ned på alle de ''små'' 98'ere
11.  Er veldig sjenert
12. Er ikke bortskjemt i det hele tatt! Men er veldig sta. 
13. Har vært med i en dødsbrann
14. Har bare to jeg stoler 100% på
15. Blir lett hyper

 

God morgen!

God morgen alle sammen, våkna sånn ca for en halvtime siden. Deilig å få sovet lenge, har jo stått opp 8-9tia de 3 siste dagene, siden kusina mi på 3 år har vekt meg. Så ja, deilig var det! Sara ligger fortsatt på rommet å sover, så jeg satt meg ut i stua og slapper av. Vi har ikke lagd noen planer idag egentlig, kanskje det blir en slækk dag, eller så kanskje vi ringer noen etterhvert. seeyah! 

 

IN SARA'S PLACE

Hallo folks. 

Idag så har jeg ikke gjort stort egentlig. Vært alene hjemme hos tanta mi og lagd randome videoer, hahah. Uansett, senere så dro jeg på bowling med Paul, Sara, Martin og Synne. Koselig! Så nå sitter jeg og Sara og gomler i oss sjokoladekake, som vi har laget selv. Superkokker 4ever liksom. Heh, joa

Hva gjør dere i kveld?


fint av begge
HJEM TIL MIN MOR I MORGEN

Hei dere. 

Idag så har jeg bakt sammen med tanta mi og kusina mi og vært på kino med Frida. Veldig morsomt! Ellers har jeg ikke gjort så mye, slappet av og tenkt på gårdagens hendelse. 

Overskriften sier vel en del? Har ikke sett mamma på to uker, og savner henne veldig nå. Skal til henne i 16tiden i morgen, gleder meg :) Forresten, tror det blir videoblogg i morgen, woohoo! Hva har dere gjort idag? :) 

TENÅRENE

For det første vil jeg bare si at jeg kondolerer til alle som har mistet familie, venner eller kjente. Var en helt forferdelig nyhet! Var så ufattelig trist, 22.07.11 kommer til å bli en veldig kjent dato i Norge. 

Tilbake til overskriften. I det siste har jeg tenkt masse på det å være 'tenåring', og for å si det sånn, det er en utrolig vanskelig tid. Man opplever både kjærlighet, krangler, sorg, tårer, drama, kjærlighetssorg o.l. Har hørt på nyhetene og lest i aviser at halvparten av alle tenåringer/ungdommer tar selvskading eller faktisk selvmord pga det jeg markerte lenger opp. Er det virkelig mulig, at dere lar helt normale ting overvinne dere selv? Seriøst, kjærlighetsorg, drama, krangler osv er 100% normal i disse periodene. Jeg er jo tenåring selv tenker dere kanskje, og vet ikke mer en oss! Nei, jeg vet ikke mer en noen andre jeg. Men jeg synes bare at tenårene er en veldig kjip periode, og alle opplever noe vondt i løpet av hele livet faktisk. Synd, dumt og ille - ja, men ting løser seg alltid! Hvis man har kommet seg opp, så kommer man seg alltid ned igjen. Alltid. 

Dere burde virkelig lese dette, fordi jeg har faktisk vært veldig lei meg og ''deprimert'' i det siste, men dette her gjorde dagen min mye bedre :-) 

 

handelensdag!

Igår så var det noe som heter handelensdag i Sandefjord. Veldig koselig! Gikk først med Frida, så møtte vi Karoline, Ilva og Sara, så gikk vi litt med Sara H, Pernille, Espen, Max, og mange fler. Vi fikk litt i grupper på en måte, siden vi orka ikke gå så mange på en gang. 

Er forresten hos tanta mi i hele helgen, koselig. Idag så skal vi en tur til farmor og farfar tenker jeg, også skal vi se på film senere i dag. Woho! heh.. 


Espen, Karoline og meg :) 


Espen ♥Max og Espen. Kjekke gutter! lovelove


skulle jeg liksom ta et søtt bilde av oss, så kommer du med det pedoblikket ditt.. 


Rybak ftw!


Paul♥

Det var noen bilder fra dagen i går. Hva gjorde dere igår? :)

TONIGHT!

Heeey! 

Nå sitter jeg og Frida i sofaen og er sosiale til 1000! Haha, vi sitter på hver vår pc og nerder. Koselig. Har forresten vært en tur på knattholmen sammen med pappa og noen andre familien, woho, må si det var gøy. Også har jeg vært på en biltur med faren til Frida og Frida. Johooo! - hehHva gjør dere i kveld? :)

sommerfølese!

Idag har jeg virkelig fått sommerfølese. Det var egentlig meldt drittvær idag, masse regn og vind. Men heldigvis ble det jo ikke det. Idag er så er det sol og passe varmt. Faktisk vært ute å bada idag :) 

I dette øyeblikket så sitter jeg på pcen inne på badet, fordi Sofie og Karoline ville absolutt bade i badekaret. Gr8! 

Ha en fortsatt god dag videre! 


man bare må le!

haha, fler som kjenner seg igjen? 
haha, kjenner meg så sykt igjen! Alanya next - seeyah! Idag så skal jeg bare ....

ligge på stranda og sole meg og bade. Heldigvis blåser det endel i dag og, og det betyr at jeg kan bade i bølger! Haha, føler meg veldig barnslig, men det var faktisk drit gøy i går når jeg prøvde det. 

Jeg skal sikkert en tur til markedet med Trine(kusinami) ikveld ellernoe, for å få kjøpt litt ting. Og i morgen ellernoe så drar vi til Alanya, for å shoppe, gleder meg. 


Ida&Trine i farta liksom! 

Seeyah!


 

dagen i varmen

For å si det sånn, det er utrolig deilig her. Selvom jeg har lyst til å være her to uker til sefølgelig, så kjenner jeg at det er deilig med bare en uke. Siden jeg har jo mange herlige folk jeg lengter etter hjemme, som det alltid er deilig å møte etter en uke. 

Hatt en kjempe fin dag! Solt meg, bada og trent litt i bassenget. Kjempe deilig! Gleder meg til ene nok en dag i morgen, da skal jeg faktisk kjøre gokart med Ola og Filip! Wooho, wish me luck.


yo, maddafakka i'm a G!

Kos dere masse videre!


tyrkia i morgen!

Imorgen så vender jeg snuta mot tyrkia, gleder meg kjempe masse! Kjenner det blir deilig å komme til varmen nå.. Dere får kose dere her i Norge da, og forresten; har med dataen, så det blir blogging! 

Seeyah♥
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits