mine pianoskills

Heyhey! 

Jeg tenkte jeg egentlig skulle lage video der jeg viser mine piano skills, men den ble litt mislykka, haha. Dere skjønner, jeg har akkurat lært meg å spille piano! Ikke at jeg er så veldig flink da men.. Så videoen ble bare tull, så ja. Men når jeg har blitt litt flinkere så kanskje jeg kan legge ut en video, kanskje?! Hoho, jeg er litt hyper nå kjenner jeg.  Det er jo kanskje ikke så rart i, spiser meg full på godteri her, hjelp. 

Men uansett, jeg har ofte vært innom bloggene til de som kommenterer, og noen jeg har vært innom, har så sinnsykt fine bilder og videoer! Så nå kan dere sikkert lure på hva jeg skal spørre om. OK da, hvordan kamera bruker dere? 
Jeg bruker mobilen min med veldig bra kamera, men noen ganger låner jeg mamma sitt videokamera, den heter Zoom ett eller annet? 


Det er ihvertfall denne, SYYKT BRA!
TEIGEN IN MY HEART, liiisssom!

Hallo.
 

Igår så var jeg så heldig at jeg fikk se mitt største idol, nemlig JAHN TEIGEN. Bestefar kjørte Karoline og meg på gratis konsert, og det var så vidt plass til folk der når vi kom inn. Selvom vi var helt først i den siste køen, så sneik vi oss helt fram. Så vi sto helt forrerst. Det var litt kult, selvom vi sto rett forran høytalerne, yesssman. 

Hvis dere ser oss, vi er på en måte mellom han med gul vest og han med svart genser. Vi ville komme med på bildet! Haha, det morsomste er jo at bilde er på: www.sb.no : )


Jan Teigen in my ♥, liiiisssom.. Haha, ler av dette bildet. 

HAN DER VAR KUL. 


Han poserte for oss ♥


Hva synes dere om bildene? 
OMG: Jeg har tatt bildene fra silje sin blogg, (www.siljehorntvedt.blogg.no)
planer for dagen

Heyhey! 

Planene mine for dagen er vel ikke så veldig store, skal kanskje være med noen venner litt senere idag. Det skal bli godt å se dem igjen, har ikke sett dem på over en måned jo. Alt for lenge, hehe. Men ja, jeg tror vi bare skal gå litt å prate og sånt, koselig det! Gleder meg litt egentlig. Men nå må jeg jo ikke bare tenke på hva jeg skal, hva har dere planer for dagen? :) 
hvem skal jeg ha?

God morgen alle sammen. 

Nå har jeg laget noen flere headere, de er kanskje litt like. Men da vil jeg at dere skal velge hvem av de dere synes jeg burde bruke. Håper dere svarer! : )

Nr 1. 


Nr 2. 


Nr 3. 


Jeg får ikke bestemt meg helt, haha. Men hvem stemmer dere på? 
:) 
svar på spørsmålsrunda

Da må jeg bare beklage, det blir ikke på video. Men jeg får sååå dårlig selvtillit når jeg ser meg selv på video. Men jeg skal prøve å få video en gang altså, men ikke nå. Jeg er alt for sliten. Så da får dere bare nøye dere med skriftlig svar :)

Hva er din favoritt farge? Det må nok være lyseblå, ferskenfarga og babyrosa.

Hvorfor blogger du? Fordi jeg rett og slett elsker og skrive, og det er litt gøy å få tilbake meldinger :)

Har du noen mål med bloggen? Neei, ikke akkurat. Hadde vært litt gøy å komme på topplisten da. 

Åssen tannkrem bruker du? Ehm, jeg vet ikke? 

Hva synes du om Voe bloggen? Helt grei den. 

Liker du Justin Bieber? Nei. 
Ditt beste sommerminne? Jeg vet rett og slett ikke! 

Når fikk du ditt første kyss? Jeg er ikke en kyssefrik, haha. Fikk mitt første kyss i barnehagen ;) 
Hvem er ditt stilikon? Det må nok være l0ve.blogg.no :) 
Hva er favoritt måltidet ditt? Grønnsaksuppe og tacopai'en til mamma! 
Hva er yndlingst dyret ditt? Hund ♥
Hva er din favoritt-sang? Hmm, Eminem-Not Afraid (men jeg skifter veldig ofte da)
Hvilke blogger følger du? Annais, haawt, whoot, l0ve, fridaschr osv. 
Hva er en god blogg? Det er når en er seg selv, og de har bildet i hvert innlegg. Innlegget trenger ikke være veldig langt. 

Hva syntes du om wannabe voe'r? Ehh. 

Liker du bloggen din? Jeg mener, ikke at jeg elsker den, men jeg synes den er helt OK. 
Hvem er bestevennene dine? Verdens herligste. 
Har du dyr? Ja, jeg har en fantastisk hund.Synes dere om svarene? :)


livet er herlig

Noen ganger tenker jeg at det hadde vært deilig og flytte, men som oftest så tenker jeg at jeg har det helt perfekt her jeg bor. Selvom jeg og mamma bor i et lite hus med 30 kvadrat, så er det faktisk helt topp. Hos pappa så har vi jo et veldig stort hus da, så da har jeg begge deler. Men jeg og mamma skal flytte før jeg starter på ungdomskolen. Kan ikke leve med 30 kvadrat når jeg er ungdom - eller? 

Uansett, jeg har fantastiske venner, fantastisk familie, fantastiske naboer, fantastisk hund.. Ja, hva er det som kan bli bedre? Og jo, når jeg er litt deppa så hjelper det faktisk og være med lille Linus,- sønnen til hun vi leier hus av. Han er bare ett år og han er sååå herlig! 
han er ikke så stor altså. 


Verdens søteste hus ♥

Grunnen til dette innlegget er egentlig at man skal være fornøyd med seg selv. 
home, dear home

Pågrunn av null sol og dårlig vær vendte vi nesene våres hjemmover en dag for tidlig. Jeg hadde ganske lyst til å bli der en dag til, men det var seriøst kjipt å være der i dårlig vær.

Men uansett, det var jo utrolig gøy i går da! Vi spilte litt crokkert (?!) og bada rundt 10 ganger. Haha, det var digg vann, og det at det var ferskvann gjør ting enda bedre da. Trenger ikke å være redd for sinnsykt mye brennmaneter og taaaang, sånn som det er fullt av i saltvann. Men ja, igår var det litt dårlig vær når vi kom, men det ble veldig bra etter hvert da heldigvis. Men en ting; hehe, jeg tok ikke så mye bilder. Men det var liiiitt, og det er bra nok. 

Ulrikke er klar for et slag! 

Og jeg... ja hva kan man si? Noen må jo sette opp banen


Da er vi ute å ror! :)

Her er da  båten Ulrikke og meg rodde i, Magne hadde kalt den Båten. Så søtt!

Og nesten det beste; Magne hadde rulator!!! Haha, han bruker den ikke da. 
Hva synes dere om bildene? :) 
venter og venter

HALLO :)
Nå venter jeg egentlig bare på å få komme meg av gårde. Gleder meg helt sykt til å bade i ferskvann! Men akkurat nå er det overskya, og det er det dit vi skal også. Men det er meldt finere vær uttover dagen da heldigvis. 
Meeen, jeg trodde jeg liksom skulle rekke og skrive litt mer, men neeiiiida. Nå kom nemlig Kristine hjem, og det betyr at vi drar nå! 

Da snakkes vi om to dager! :)
bloggfri i tre dager!

HALLA.
Fra og i morgen så blir det bloggfri til fredag ettermiddag. Og det er fordi mamma, Kristine, Ulrikke og meg skal på teltur! Det er ikke sånn helt ute i villmarka, men på en sånn campingplass med strand og stupetårn og sånn. Det skal bli helt topp og jeg gleder meg som en liten unge. Og det beste er at det ikke er brennmaneter der pga. det er fersk vann. Så det gjør jo ting enda bedre! Men det er en ting som er litt dumt da, det er liksom meldt dårlig vær de tre dagene! I morgen så er det meldt skyer og vindt, på torsdag er det meldt overskya, og på fredag er det meldt regn. Kjipt ikke sant. Men jaja, får håpe det ikke er helt sant da, men uansett hvordan vær: det skal bli kos! Har dere vært på teltur i år? : )
HODET

Heyhey! 
Idag har jeg ikke blogga noe særlig, og sorry for det. Jeg sov nemlig hos Ella inatt, vi spilte kort litt ut på natta, også snakka vi litt. Alltid koselig og snakke! Også idag så ble vi med Sofia til hytta dems, den er 100 år ca. Det er helt sykt! Vi kjørte i båt og alle andre kjørte tubè utenom meg, hehe. Jeg er ikke så veldig fan av det for og si det sånn. Men det var utrolig gøy og kjøre da. Fordi vi kjørte sinnsykt fort, hadde mange bråe svinger, også kjørte vi langt ut til der det er mye bølger. Og når Edward skulle kjøre siste gang, hoppet han kanskje 1 meter opp i lufta elns?! Haha, det var sykt kult. Men etter en morsom båttur så fikk jeg skikkelig vondt i hue, har det enda! Blir litt irritert jeg, haha neida. 


Men jeg tror jeg nesten må gå nå, magen min romler! 
Snakkes!! :)
Taylor Lautner, hot or not?

Heyhey! Idag har jeg vært med Fridapidalida. Haha, vi har så dårlig humor at jeg snart dæver. Vi møtte en som heter Adrian på butikken, haha eid! Også gikk vi til en lekeplass. LOL, Adrian hadde litt problemer med en huske (?!) 
Haha, uansett; Taylor Lautner, ja hva synes vi om han? 


btw; jeg har vondt i ryggen! -.- 

jeg bor ikke hjemme lenger!

Lurer egentlig på om mamma eller pappa savner meg når jeg er hos venninner eller er på langtur. For det er jeg jo nesten vær dag i sommerferien! Er nesten aldri hjemme jeg. Og hvis jeg først er hjemme, ja da blir jeg her ikke lenge. Jeg liker og være ute og farte, er ikke veldig glad i og sitte hjemme dagen lang, selvom det kan være deilig noen ganger. Forresten, jeg skal til Frida etterpå! Hoho, jeg ler. 


Er dere ofte borte i sommerferien?
Hva skal dere idag? :)
DAGENS HUMOR

HAHA, jeg fant noen utrolig morsomme videoer på youtube. 
ENJOY! 

HAHAHAHA

Haha, 0:27 eier! ♥

Tycks? 
10 ting dere kanskje ikke visste om meg (?!)

Heyhey! Jeg tenkte at jeg kunne skrive ned 10 ting dere kanskje ikke visste om meg, fordi at dere kanskje får litt andre inntrykk av meg? Det kan hende vennene mine vet om disse tingene, men dere vet det kanskje ikke.. :- )

♦ Jeg er SYKT paranoid. 
♦ Jeg har gått på 3 forskjellige skoler
♦ Jeg var i en stor husbrann da jeg var 3 år. 
♦ Har hatt over 50 dyr til sammen
♦ Har nå en hund som heter Sahsa som blir 8 år. 
♦ Foreldrene mine ble skilt når jeg var 2 år. 
♦ Jeg har to halvsøsken.
♦ Mitt favoritt program på TV er One tree hill
♦ Elsker og se på Disney Channel! Haha lol. 
♦ Begynner i sjuende klasse nå i høst! 

Noe dere visste? Hva gjør dere akkurat nå?

Nå skal jeg ta inn og ut av oppvaskmaskinen også skal jeg rydde litt i bildene mine. Hva gjør dere akkurat nå? trampoline blogging (?!)

Heyhey!
Nå sitter meg og Frida på trampolinen med dataen. Frida er så snill og lar meg blogge, yeah. Så ja, da er det trampolineblogging, kanskje jeg fortsetter med det framover?! Haha neida, men jeg kan gjøre det men dere legger uansett ikke merke til det. Off, jeg snakker bare surr nå. Men uansett, meg og Frida er blitt trrampolineduder, altså. Vi er blitt hekta på å hoppe på trampoline, vi er rare.Haha, litt lollete innlegg, men jaja!
Hva gjør dere AKKURAT nå? :)
TWINS (!?)

Heyhey!
Jeg og Frida har vært veldig gode venner i snart 1 år, og først nå liksom har vi funnet ut at vi er veldig like! Ikke i utseende, fordi Frida er myyyyye brunere en bleke meg. Men vi har veldig lik personlighet, og dårlig humør. HAHA, neida. HUMOR. Vi ler av alt og ingen ting. Jeg tror vi ler 80% av hele dagen?! Vi blir ihvertfall noen happye oldiser. LOL.

Haha.


Der ligna vi faktisk litt. Det var faktisk heeelt random at vi tok på oss samme klær.
Frida synes dette er det fineste bilde.. Haha! Men se på meg'a!


Haha!


Tycks?
VIDEOBLOGG - I BUTIKKEN

VIDEOBLOGG ON THE WAY

Hey!
Nå har jeg og Frida vært i butikken, and guess what; we filma! Haha, ikke helt dreisen i englesk der nei. Frida tok akkurat en svæær klatt med body lotion og smørte ut på stolen for å få litt godlukt. Hehh, Frida da. Men uansett, videblogg kommer snart!


Gleder dere til videoen? :)
PHOTOSHOOT

Heyhey!
Nå har Frida og meglvært ute å tatt bilder. Det er liksom 20 bilder så jeg gidder liksom ikke skrive så mye, haha.
Vad tycks? :)
TAYLOR SWIFT VS VANESSA HUDGENS

Heyhey!
Jeg fikk ikke blogga til morningen idag, så jeg blogger hos Frida fordi hun ville det så. Av en eller annen grunn, hun er så rar, herregud. Så ja, da blogger jeg da. Aner egentlig ikke hva jeg skal blogge om, så da tar jeg bare en VS da.

.idabewelar.
tired

Hellooo. 
Nå er jeg trøtt som en fisk, så jeg tror jeg skal legge meg snart. Jeg gleder meg skikkelig til i morgen, jeg skal til Frida! Vi skal kanskje ha photoshoot ute hos henne, så da får dere glede dere til i morgen. Jeg tror jeg legger ut innkjøpet en annen gang. Uansett, det var ikke så himla mye heller. Bare en øyenskygge, falske negler, øyenskyggekoster og to ansiktmasker. Så ja, det er ikke sikkert jeg legger det ut. Men kanskje jeg legger ut svara på spørsmålsrunda i morgen, endelig liksom. Men jeg tror jeg skal legge meg nå, natta ♥

- Ida. 
wooops.

Hey-hey. Jeg blogga ikke igår, og jeg burde egentlig ikke unnskylde meg. Men jeg klarer ikke å ikke gjøre det, så ja. Sorry for at jeg ikke blogga igår, jeg var jo i byen i hele går som sagt. Og jeg kjøpte faktisk ikke så veldig mye, jeg handla for 390. Men ja, jeg tenkte jeg kunne vise innkjøpet mitt, men det tror ikke jeg orker helt enda. Men jeg kan jo fortelle litt fra gårsdagen da. Jeg var jo først hos tannlegen, han skulle bare se da. Også plukket vi opp Sara, også gikk vi litt i byen bare oss to. Vi kom til byen sånn i 12-13 tiden. Men rundt 4 tiden så møtte vi på Frida og Sofie mens vi så på skatekonkurranse så da hang vi litt med dem og sånt. Også senere på kvelden møtte vi Silje, Aisha, Karoline, Nora, Ella, Synne og ++. Men når Karoline, Sara, Aisha og Silje og noen andre begynte å danse rundt mens noen sang på scenen, føyk vi andre litt unna dem, he-he. Også endte det med at jeg hang med Nora, Ella og Synne. Haha, vi så en full mann som sa rare ting som ''Vil noen be noen på middag, jeg har en pose!!!'' Og '' Du var deilig!!'' til damer som gikk forbi og sånn, haha. Men jeg dumma meg litt ut da. Vi ble sultne etterhvert, og bestemte oss for å kjøpe en vårull vær. Jeg sa: '' Kan jeg få en varull??'' Hoho, gjett om de bak disken fikk seg en god latter. 


Sara ♥


Sandefjord by <33 (tatt dra parishjulet) 
Oj. 


Sara og meg <3 


MEGVILHA! 


Frida og meg gikk rundt på H&M og tok noen jenteklær og sa ''DEN SKAL JEG KJØPE HVIS JEG FÅR EN SØNN'' og masse sånn, haha. Noen som sier vi har dårlig humor!? 


Karoline og Synne <3 


En 18 år gammel gutt, husker ikke helt hva han het. Kjempe flink til å synge, ble helt rørt! 


Synne <3 


Synnemor og meg <3 


Haha, Nora lekte frisbee med en iste.. btw; han fulle bak henne på den benken. 

Og forresten, 2Boys var i byen igår og sang midt i senteret. Jeg filma, men jeg får ikke videoen over på dataen. De er så søte de to! 
Hva synes dere om bildene?
handelensdag

Heihei. Nå er det alt for varmt til å sitte inne, så jeg satt meg rett og slett ut med dataen. Sorry for at det ikke kommer så mange bilder for tiden, men jeg gidder liksom ikke. Det er tross alt sommerferie! Men i morgen er det nok 100 prosent sikkert at det kommer noen bilder i morgen. Det er nemlig handelens dag i Sandefjord i morgen! Så da skal jeg og Sara gå sammen, og da blir det bilder, tsjoheii! 


webcam <3 

Skal dere på handelens dag i morgen? 
med i konkurranse

Heihei. Jeg har deltatt i en fotokonkuranse tpå bloggen til kewlew.blogg.no  (går ikke å linke). 
Dette er bilde jeg deltar med: 

Hehe, vad tycks? 
tannlegen!

Jeg trodde det var tirsdag idag, også er det onsdag! Og det betyr at jeg skal til tannlegen i morgen tidlig, uff. Jeg skal få regulering etter sommerferien, så jeg lurer på hva han skal gjøre i morgen. Eller egentlig så tror jeg at han skal sette på noe før reguleringen eller noe. Jeg aner ihvertfall ikke, men jeg håper ikke jeg skal ta flere røntgen bilder, jeg tok kanskje ti stk sist gang jeg var hos tannlegen. Så jaah, gleder meg til å bli ferdig i morgen! 


Åhnei, nå gruer jeg meg bare enda mer til å få regulering. 
Har dere regulering? 
Var det vondt å ta på? (haha) 
telttur i hagen

Heyhey! Jeg fikk ikke blogga igår kveld, og sorry for det. Men jeg og Ulrikke telta i hagen nemlig! Jeg tror vi brukte over en time på å sette det opp, men det ble ganske bra da. Selvom vi måtte bruke noen skjeer til å feste med da, haha. Men det var koselig å telte da sefølgelig. Og vi tok noen fine bilder. 


Evil


jeg ser utrolig trøtt ut, men vi hadde blitz på..


cp ♥


Haha, se på Ulrikke : )


<3

Tycks?
ONE TREE HILL - hot or not?

Heyhey. Nå har meg og Ulrikke akkurat sett på One tree hill. Elsker det programmet! Men nå lurer jeg på hva dere synes?
One tree hill,- hot or not? :) ♥


sorry for små og kjedelige innlegg, men jeg har ikke stort blogglyst nå ;)
outfit 20.07.10

Heyhey! Jeg skal snart få besøk av søskenbarnet til hun vi leier hus av, så da blir det bare et kjapt outfit idag! 

Haha.

Grå singlett fra Risøe
Genser fra Cubus
Skinntights fra Gina(vet ikke om den er der lengre, siden den var på salg) 

Hva synes dere om dagens outfit? :)
eric saade?

God morgen alle sammen :)
Jeg fant akkurat sanger av Eric Saade på youtube. Jeg har aldri tenkt meg ham som en sanger, dere andre visste det kanskje, men jeg har ikke det. Haha, men jeg vet ikke helt hva jeg skal synes egentlig. Jeg kan liksom ikke tenke på han som en sanger, men som en programleder i My Camp Rock, hehe. Som sagt, jeg vet ikke hva jeg skal synes. Men han har jo en stemme da, eller? Det har jo alle da men, lol. Okei, ikke td for mine moroheter(not). 

Eric Saade- Break of Dawn 


Eric Sade-Say it


Eric Saade-Radioactive


Eric Saade-It's like that with you

Jeg fant noen flere, men skal jeg gidde å legge ut alle? Nei nemlig. 

Visste dere at han sang? 
Hvem av sangene likte dere best? 


for en dag!

Det har vært en varm dag, masse sol og stranda full av glade mennesker! Åh, jeg fikk en herlig sommerfølese idag jeg altså ♥ NOTNOTNOTNOTNOT!!! 

Idag har det faktisk vært overskya og regn, ''summerfeeling'' du liskom. Jeg kan nesten ikke tro det er sommer en gang, og ferien er jo snart ferdig! Eller snart og snart, men tidene går jo så fort for tida da så. Men det er meldt regn og overskya helt til torsdag , for da blir det fint vær liksom -.- 

Haha, jeg har litt Fritdids bare?! 

Hvordan er været hos dere?
Hva synes dere om Bjørn Lise? 

:)
stem på headere

Heyhey! Nå har jeg laga noen headere, håper dere stemmer! 


Nr 1. 

Nr 2


Nr 3Nr 4.


Nr 5.


Hvem burde jeg bruke? 

header??

Heyhey! Jeg vet liksom ikke helt hva jeg selv synes om headeren min, om kanskje den er litt kjedelig? Så da vil jeg spørre dere om hva dere synes om den, og hvis det er få som synes den er fin så lager jeg bare flere også får dere stemme.
men hva synes dere om headeren?


VIDEBLOGG-FRIDA OG IDA

Heyhey! Vi skal kanskje til stranda idag og bade, men det er bare hvis det blir finere vær uttover dagen da :) 

Hoho, meg og Frida lagde en videoblogg igår, (jeg ser ut som en hviting jo) men haha.. er ikke blek i virkeligheten da, LOL. 
Synes dere om videoen? :)
sorry for at jeg ikke har blogga...

Men det er egentlig ingenting å unnskylde seg for, siden det er jo sommerferie ikke sant? Men jeg prøver sefølgelig å blogge vær dag for å ikke miste lesere da ofc. Håper ikke dere tror jeg blogger for å få lesere altså, for det er ikke derfor jeg blogger! Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Men jeg sier ikke at jeg ikke blogger for å få lesere, for jeg liker å jo og få lesere sefølgelig, men ja. 

Inlegget skulle egentlig ikke handle om det, men om at headeren er på vei! Jeg holder på og lage den nå, men det er ikke sikkert den kommer ut idag da, skal prøve. Fordi det tar jo lang tid å sette den inn med koder og alt det der. Men bare så dere vet det at jeg holder på med den nå! 


Blogger dere mye i sommern?
it's scary, very scary..

Husket å stilt spørsmål til spørsmålsrunda mi? (HER)


Jeg tvang meg nettopp til å gå tur med Sahsa, jeg hater, seriøst HATER og gå tur så seint. Det er kanskje ikke seint, men det er mørkt nok til å føle seg utrygg når vi er ute å går. Så ja, jeg gikk tur med hun helt til vi hørte skatelyder litt borti gata, og de ble nærmere og nærmere. Jeg hørte det var ungdommer, mange ungdommer. Jeg brydde meg ikke så særlig om dem, men når vi gikk lengre bortover, hørte jeg flere ungdommer. Fulle ungdommer. Det var så ekkelt, fordi jeg er så redd for å være sammen med folk som er litt fulle for å si det sånn. Har ikke vært det før, har ikke lyst heller. Så da gikk jeg en liten omvei, eller for å si det sånn, jeg løp. Også gikk vi en koselig liten tur neddi gata her, den var koselig helt til vi hadde gått til enden av gata. Der ligger det nemlig et hus, tror ikke det bor noen der fordi vi aldri har sett noen bilder, eller folk som har gått der. Og vi har bodd her i 3-4 år liksom! Så ja, når vi var der så så jeg noe som fikk håret mitt til å stå rett opp. Det var en lampe som blinka veldig mye! Herregud liksom, hvis det hadde bodd noen der så hadde de vel ordna det? Jeg sto kanskje å så på lyset i 10 min, det var så ekkelt! Kan nesten ikke forklare, og dere kan ikke skjønne det hvis dere ikke hadde vært der..slenger bare inn et bilde av meg i 1 kl..

Liker dere å gå turer om kvelden?
Tror dere jeg er paranoid? :)))
er du fast leser?

Heihei, nå er det bare en ting jeg lurer på.. Er dere en fast leser eller bare er dere innom bloggen min en gang i blant? Jeg håper det er en del som er faste lesere, fordi statistikken flyr nemlig oppover. Så ja, fast leser eller innom en gang i blant? ♥


hva synes dere om skinnbukser?

Har dere husket å stilt spørsmål til spørsmålsrunda?


Heyhey! Jeg kommer ikke til å ha så mye 'hot or not' på bloggen altså, men jeg tenkte bare nå liksom. Siden jeg var i byen å kjøpte en fake skinnbukse, og herregud. Me love it ♥

Men nå vil jeg gjerne høre deres meninger om skinnbukser? Haha :)


btw; jeg skal vise dere dagens innkjøp etterpå eller i morgen. Vi skal snart til broren min nemlig, så da rekker jeg ikke det nå.
Snakkes :)
fintfint vær!

Det er noe med den dumme døgnrytmen som vil at jeg skal sove uttover dagen, men det har jeg ikke lyst til i det hele tatt. Okei da, deilig å sove! Men jeg er ikke en sånn som sove over dagen for å si det sånn.
Jeg har egentlig planer for å dra til byen å shoppe idag, fordi jeg har gavekort på Glitter på 200 kr! Så den tror jeg skal gå på maasse hårspenner, strikk, smykker og kanskje noen ringer? Jaja, dere får se det etterpå isåfall!

Tenkte jeg skulle ha outfit nå egentlig, men når jeg setter mobilen inn i USB'en så skrur den seg av -.-
Så da kommer det etterpå!


Må bare legge inn et bilde av gårdagens outfit, fordi mobilen min ikke vil samarbeide..
Hva skal dere idag? :)
nattanatta

Da ville jeg bare slenge inn et siste innlegg før jeg legger meg, natta og sov godt...


...og drøm søtt
spørsmålsrunde

Heisann alle sammen! Jeg tenkte kanskje at jeg kunne lage en liten spørsmålsrunde der dere kan spørre om alt mulig rart. Jeg tror ikke jeg har hatt spørsmålsrunde på bloggen før, så da kan jeg jo bare lage en nå. Da håper jeg dere kommenterer, da vet dere jeg blir glad + at jeg kommenterer alltid tilbake :)


Noe du lurer på? :)
outfit 16.07.10

Heisann! Jeg har nettpp hjulpet stemoren min med en butikk, det er derfor jeg ikke har blogga. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle dra tilbake nå snart, men jeg skal se på one tree hill snart. Men jeg har jo vært der i litt over to timer da, så det går greit. Forresten, jeg har vært ute og har tatt noen outfit bilder! Jeg ble ikke så veldig fornøyd, men jeg tør liksom ikke gå ut å ta fler bilde nå. Siden naboen er ute og ser rett mot værandaen min liksom, så jeg tror ikke jeg tar sjansen, haha.

Luggen gikk i oppløsning, så den ødela hele greia + at jeg fikk sola mot øynene..

Hvit tskjorte greie (?!) fra H&M
Grå singlet fra Cubus
Shorts (det har vært en bukse) fra Bik Bok
Hvit sløyfe i håret fra Lindex

Hva synes dere om dagens outfit?
Burde jeg fortsette med å legge ut outfits?

good morning!

God morgen alle sammen, har dere sovet godt og drømt søtt?
Nei, det har ikke jeg ihvertfall, eller jeg sov godt. Men jeg våkna liksom først kl 07.00 fordi en viss hund ville absolutt ut. Men tror dere jeg gikk ut kl syv om morningen for å gå tur med hunden?! Nei, der har dere ikke meg ihvertfall. Så jeg slapp hun ut av rommet så hun værsågod kunne mase på pappa isteden. :)

Som dere ser har jeg en ny header som jeg bruker nå, den skal jeg bare ha imidlertidig. Ja helt til søndag, men det er bare hvis jeg får laga en header jeg er fornøyd med til søndag da, heh. Og menyen ble sefølgelig ødelagt når headeren kom på plass, så jeg måtte fjerne hele greia, rett og slett. Men da får jeg bare ordne det på søndag, og kanskje det blir en finere knappmeny? ; )
Ja det glemte jeg å si, headeren er laget av //DINA!


 Idag så skal jeg hjelpe stemoren min i butikken hun passer på, siden pappa og søstra mi dro til sverige. Jeg skulle egentlig være med, men jeg orka ikke. Hva skal dere idag? ♥
ny header on the way!

Herregud, jeg tror jeg klikker snart. Jeg bruker photofiltre og photoscape til å redigere bildene mine, men photfiltre er helt ÅÅÅÅÅÅÅÅH. Hver gang jeg lagrer et bilde på photofiltre, så lagrer den seg. Jeg kan se den på bilder ogsånt, men det er et problem. Den vises ikke i picasa eller i photoscape, og når jeg prøver å importere bildet, så er den liksom ikke der?! Men heldigvis så er den ikke sånn på dataen til mamma, så da er det nok ganske sikkert at det blir et nytt design til søndag! Og jeg vet akkurat hvordan jeg skal ha headeren, så jeg gleder meg faktisk til å lage den, haha.
Men sånn at da vet dere det, ny header on the way! on sunday...... Hoho!


blomsterbildeneJa, det var de jeg ble mest fornøyd med ihvertfall. Hva synes dere? : )
tusen takk

Heyhey. Jeg tenkte at jeg snart skulle ut å ta noen blomsterbilder i hagen. Men før det vil jeg bare takke dere fantastiske lesere som leser bloggen min. For rundt en uke siden hadde jeg ca 0-15 lesere vær dag, og nå denne siste uka har jeg hatt over 40 vær dag. Jeg vet det kanskje ikke er så mye, men det beviser jo at det bare stiger og stiger! Og idag har jeg faktisk hatt over 240 sidevisninger, så tusen takk for det : )we♥it <3 (sorry for lite bilde)
outfit 15.07.10

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut outfit på bloggen, så det passet utrolig bra nå. Fordi jeg har så blogglyst nå, så jeg kommer nok til å slenge inn noen innlegg idag ja.stripete genser fra Cubus
Bukse fra Cubus
Skjerf fra Glitter
Sløyfespenne fra Lindex

Hva synes dere om dagens outfit?
ahh, I'm so creative

Heyhey! Nå regner det ikke mer, det bare er litt overskyet. Bra nok spør du meg. Men uansett, jeg skal snart lage kort til stesøstra mi som har bursdag idag. Men jeg tenkte jeg skulle blogge litt først. Grunnen til at jeg ikke har blogga på to timer er at jeg har tatt ned venneplakaten, fordi jeg er så lei av alle vennene mine! neida.. 
Jeg ville gjøre det på noe nytt, så jeg tenkte jeg kunne gjøre alt til et hjerte, men det gikk jo ikke an. Eller det gikk, men jeg ga opp. Haha, jeg er ikke så flink til å tegne/lage hjerte. Så det ble noe litt anderledels :)

FØR


ETTER
Så hvis dere noen gang kjeder dere, gjør som meg da vel, hoho.
Hva synes dere?
hvordan er været hjemme hos dere?

Heyhey! Nå har jeg nettopp spist frokost, og jeg tenkte jeg kunne sminke meg litt idag. Men det var jo fordi jeg kanskje skulle til Frida idag, men stesøstra mi har bursdag idag (gratulerer forresten ♥) og pluss at det regner. ØSREGNER. Så jeg tror jeg bare kan glemme og dra til Frida. Det er nesten ingenting og gjøre inne, jeg liker meg helst ute. Men ikke i regn da sefølgelig. Men kanskje hvis det blir fint vær at jeg kanskje kan dra til ho!
Forresten, jeg lurer på noe. Hvordan er været der hos dere?Yeah, sommer -.-'
outfits

Heihei, da skal jeg legge ut noen outfits som jeg har hatt på bloggen. Det er ikke så mange nå, men jeg lover og opptadere så ofte som jeg kan!  :)


genser fra vero moda
thigts fra H&M
sløyfe fra Lindexgenser fra H&M
singlet fra Cubus
Bukse fra Cubusgenser fra Bikbok
singlet fra Cubus
tights fra H&Mtskjorte fra Bubus
Noen har spurt meg hvor jeg kjøpte tightsen min, og den kjøper man bare i en vanelig matbutikk, og bare river hull i den : )

stripete genser fra Cubus
Bukse fra Cubus
Skjerf fra Glitter
Sløyfespenne fra Lindex


Hvit tskjorte greie (?!) fra H&M
Grå singlet fra Cubus
Shorts (det har vært en bukse) fra Bik Bok
Hvit sløyfe i håret fra Lindex


Grå singlett fra Cubus
Bukse fra H&M
Singlett med masse ting på fra H&M 


Genser fra Cubus
Grå singlet fra Cubus
Svart skinbukse fra Gina Tricot. 
hoppebilder

Igår så var pappa, søstra mi og meg på kino og så på twilight eclipse. Det var en film blanding av romantikk(masse), sjalusi, komedie. Jeg kan nesten ikke beskrive hvor bra den var! Det kjentes ut som om filmen bare varte i en halvtime eller noe, men faktisk så varte den fra 21.15 - 23.25! Jaja, uansett. Dere bare må se den..

Forresten, på søndag så var jeg jo hos Frida, og da tok vi noen hoppebilder. Frida måtte lade speilrefleksen hennes, så bildene kom ikke ut før igår. Men jeg orket ikke legge de ut igår, så jeg legger de ut idag isteden, haha.
btw, tror ikke jeg gidder å ha bloggpause mer, hahahaha!

Har dere sett twilight eclipse?
Hva synes dere om bildene?

hadebra alle sammen!

Hade, jeg skal se på twilight eclipse nå, så da snakkes vi!
har dere sett eclipse? <3
haawt vs whoot

Heihei dere. Jeg vil kanskje ikke kalde det en bloggpause jeg har, men jeg vet liksom ikke hva annet jeg skal kalle det? Så det er jo på en måte en bloggpause, eller.. Ja uansett, idag har jeg vært ute på Hellesøya, vi har sovet der inatt. Jeg sov i teltet til en som heter Siri, (btw, hun har bursdag idag, 13 år! ♥) Men pappa dro tidlig idag hjem, for han måtte ordne noe med søstra mi, også ja.

Men uansett, jeg tenkte jeg skulle ha en VS mellom whoot og haawt. Jeg leser begge, men jeg synes Whoot er litt bedre en Haawt, men det er ikke veldig mye. Men hvem synes dere er best? ♥

//haawt.blogg.no//whoot.blogg.no
BLITTTTTTZZZZZZ

Igår så lyna det helt sykt mye her i sandefjord. Jeg pleier ikke bry meg så mye om dagen når det er litt, men på natta når det er helt bektmørkt, også kommer det sterke lynglimt igjennom vinduet,- ja da bryr jeg meg. Jeg satt og skalv igår, hjertet dunka og jeg hadde bare lyst til å sette meg ned i bilen. For lynet kan ikke slå ned i bilen, hehe. Men Marit, pappa og Jennifer satt i vinduet og så på lynet - de synes jo det bare var utrolig gøy! Jeg gikk fram og tilbake fra dyna, til vinduet de satt i. Jeg forstår ikke hvorfor folk synes det er gøy å se på lyn?(!) Det lynte hele tiden, øsregna, og tordna en gang i blant. Nå takker jeg pappa helt sykt at vi ikke sov på øya, ja da hadde jeg vært redd. Synes synd på de som er der nå, men jaja. De får søren meg takke seg selv!

Men uansett, idag så har jeg ikke så veldig store planer, jeg skal en liten tur innom mamma også vet jeg ikke hva jeg skal gjøre utover kvelden. Vi skal kanskje sove over på hellesøya, det er nemlig meldt finere vær i kveld, yeye!


Meg og mamma, hehe ! <3

Hva har dere planer for idag?
videoer

Heyhey! Da tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen videoer som er nye, og gamle. BTW, de nyeste videoene kommer NEDERST!

Meg og Frida har fritids

Meg og Frida i butikken


Jeg har litt fritids, haha.

jeg er med i en konkurranse

Heyhey! Nå er jeg med i en fotokonkurranse på http://caathrinenilsen.blogg.no/ Temaet på fotkonken. er ''Jeg trenger deg'' Og da tenkte jeg at jeg kunne legge ut et bilde av meg og Karoline, som jeg synes er ganske morsomt. Jeg har veldig lyst til å vinne! Dette er bildet jeg bidrar med:Hva synes dere om bidraget mitt?
topp, toppere,toppers

Heyhey! Idag har jeg, pappa og //Karoline vært på Hellesøya, elsker det stedet! Vi dro ut sånn i 14 tiden og kom hjem rundt ved 18-19 tiden. Det var utrolig bra at //Karoline kunne bli med til øya, fordi jeg har begynt å holde meg litt utafor med de andre folka som jeg pleide å være med før. Jeg tror nok jeg kommer til å gli inn i "gjengen" snart, det var jo første gang jeg hadde vært der i år da så. Menmen, jeg og //Karoline hadde det veldig gøy. Vi gikk litt rundt på øya, og jeg bada rundt 5 ganger. //Karoline hadde ikke lyst til å bade med tang, så da var det vanskelig å finne ut hvor vi skulle bade. Men hun kom nedi da, men det kan jeg forklare lenger nede i innlegget. Vi spiste litt, og sola oss og tok bilder som vanelig.Heh, fiiiint! -.-Ntååå, så sure ♥Haha, Karoline lagde en morsom hårfrisyre til meg, ehehe!
Haha, fetter! :-)Nå kan jeg sikkert sikkert si hvordan Karoline fikk bada; Jo, det var sånn at vi var ute å vassa ute i vannet, også klarte jeg og ''falle'' og jeg dro med meg Karoline, (med klær på). Haha, vi lo litt også gikk vi å skifta. Det var utrolig komisk egentlig , heh. Men uansett, hadde det utrolig gøy på Hellesøya med Karoline og pappa, og jeg gleder meg til å sove over der!
Grunnen til overskriften er at jeg skal lese TOPP nå, så da snakkes vi! Hva har dere gjort idag? ♥
hellesøya, here i come!

Heyhey! Jeg kunne egentlig klart å sove i 2 timer til, jeg er så trøtt! Men når det er så fint vær ute, så vil jeg jo ikke sove vekk dagen, så jeg fikk til å tvinge meg selv opp. Jeg hadde noen utrolig merkelige sovestillinger inatt. Dere skjønner, jeg er så utrolig flink til å sprelle av meg dyna eller puta. Så inatt havna puta på gulvet, så da brukte jeg gelendre på senga som pute.. gjett hvem som fikk litt vondt i nakken idag? Jaja, men det stopper ikke meg til å dra til Hellesøya. Forresten, jeg må jo forklare hva det er, haha. Hellesøya høres ut som er i Hellas eller noe, men den er i sandefjord, ikke så langt ut faktisk. Uansett, det er en sånn tradisjon å være der hvert år. Der møter vi venner som er der, familie og alt det der. Men det som er dumt er at det kommer fler og fler folk dit, så vi vet nesten ikke om det er plass mer, åh... Men idag skal vi ihvertfall sette opp teltet der, og jeg Gleder meg, med stor G. Det er ikke sikkert vi skal sove der inatt da, men jeg håper det så inderlig!

btw; god morgen!! :- ))

Utsikten fra værandaen.

Men når jeg gikk ut, så blåste det litt. Håper det går over etterhvert da! Hva skal dere idag? ♥
kjapt natta innlegg

Jeg skal egentlig legge meg nå, så da bare slenger jeg inn et siste innlegg!
Natta ♥


ble det en seier til spania

Heey! Det var jo egentlig meningen at jeg skulle følge med på VM finalen, men det orket jeg ikke, serr. Spania scorte jo liksom ikke mål før etter over 100 min eller noe? Jaja, 1-0 er jo greit nok.. Jeg heia jo på Spania, så det er jo bra! Jeg synes litt synd på stakkars Nederland, haha kødda! Jeg tror kanskje jeg skal legge meg snart?! Jeg er alltid så susete og har dårlig humor om kvelden, så da ser man godt at jeg er trøtt nå skal jeg si. Omg, jeg kjeder meg egentlig litt. Vet ikke helt om jeg orker å legge meg allikavel, hoho. Men serr, det er nesten ingen på msn joooh. Det er 14 stk, men noen er borte og de andre...ja hva kan jeg si? Er beskjente som det er litt flaut å snakke ''girl'' talk med liksom, det blir liksom litt feil? Ihvertfall når det er en eks jeg hadde i 3.klasse som har forandra seg litt, haha. Nå føler jeg at jeg burde stoppe å skrive før jeg sier noen av mine dypeste hemmeligheter. Okei da, når jeg tenker meg om har jeg ikke noen, haha!


Nå skal jeg ta av sminken, kose litt med Sahsa og kanskje skrive et innlegg før jeg legger meg..
Hva gjør du akkurat nå?
Musikk og sånt

Heisann! Da har jeg lagt ut noen av mine favoritt sanger. Alle er ikke favoritt sangene mine, men kanskje sanger som dere liker. Så kan dere bare gå inn her når dere vil høre på de, så slipper dere å lete på youtube. 

One Republic-All the right moves 
 

Miss Sofy-Welcome to paradise


Eminem ft. Rihanna-Love the way you lie


B.O.B ft. Eminem & Hayley Williams - Airplanes


Evanescence-My Immortal


Inna-Hot


Inna-Amazing


Nightcore - Will My Heart Survive


Nightcore - Dam Da Di Do ~ Yuna


Eric Saade-Radioactive

Eric Saade-Break of Dawn

Eric Saade-Say It


Katy Perry Feat Snoop Dogg- California Girls spilleliste senere idag?

Heey! Meg og Frida har akkurat vært ute å hoppa på trampolina, vi tok en del bilder som kommer senere ikveld. Idag har vi ikke gjort så mye spennende vel, vi har vært inne fordi det regna.. Men når det ble fint vær så spurte faren til Frida om vi ville ha en milkshake på mc'ern, og det sier vi sefølgelig ikke nei til det!.. Men vi fikk en cheeseburger i tilegg, yeah.

Jeg skal snart hjem, og Frida skal til moren sin. OMG, hun skal klippe plenen. Hun er helt gæren jooo, jeg tør ikke det jeg, haha. Men uansett, fra det regnet vi hadde istad, har vi nå veldig fint vær! Herregud, vi koker jo..
btw; Jeg og Frida har hørt på en sang 7 ganger på rad nå, snart åtte. Haha!
Miss Sofy - Welcome to paradise ♥

random fra arkivet.

Men kanskje det blir spilleliste senere idag? Kanskje, kanskje ikke. haha..
Burde jeg ha spilleliste?
lite blogging

Hallo! Jeg er hos Frida nå, og vi gjør egentlig ikke en dritt. Vi har vært på stranda idag, og Frida møtte farmor'a hennes. Haha, hun var veldig kul, haha. Men jeg og Frida var ute i vannet 6 ganger da, me proud! Ikke egentlig. Vi dukka jo ikke da, men jaja. Det tells fordet da, eller? Jeg orker ikke blogge nå, fordi jeg og Frida skal ta på neglelakk, spise, spille fotball osv!

da drar jeg snart

Heyhey.
Jeg skal møte Frida i byen om ikke så veldig lenge. Vi har ikke sett hverandre siden siste skoledag, og det er kanskje rundt 3 uker siden eller noe. Det er ALT for lenge!  Så det skal bli koselig å møte hun igjen da, også skal vi sefølgelig kjøpe noe, eheheh. Også skal jeg sove over hos henne til søndag, så da må jeg egentlig tenke på å pakke nå, vi skal jogge, dra på stranda, og gjøre ting vi alltid pleier å gjøre. Altså tulle :- )

'Just so gangster' tskjorte fra Cubus

Hvit singlet fra Cubus

Hvit shorts (husker ikke butikk)

- Skal dere i byen idag?
-
Ha en fin dag : )
borte bra, hjemme best

Heisann!
Jeg kom egentlig hjem 18.30, men jeg tenkte ikke så mye på bloggen med en gang. Jeg bare nøt hjemmelukten, også måtte jeg sefølgelig pakke ut da, og rydde rommet. Men så da orket jeg egentlig ikke blogge før nå. Vi har tross alt sittet i en buss fra kl 07.00 til 14.00! Uffameg, jeg ble skikkelig bilsyk. Uansett, dette har vært en av de lengste og kjedeligste dagene i mitt 12 år gamle liv. Jeg er egentlig helt tum for ideer, altså hva jeg skal skrive om. Men jeg tror det blir litt bedre meg blogging i morgen, selvom det ikke er helt sant. Haha, fordi jeg skal til Fridamor i morgen, det skal bli digg!
FORRESTEN, jeg har fått en ny eiendel! En herlig herlighet faktisk, i love it! ♥


Jeg har brukt denne pcen før også, men jeg fikk den inn på rommet nå nettopp, yeah! :- )


Der så jeg ond ut ;o

Jeg har lyst til å skrive mer, men jeg orker ikke mer da. Håper virkelig dere skjønner hvorfor jeg ikke orker. Har tross alt brukt hele dagen på og komme meg hjem, heh.
- Kos og klem fra Ida.

blogger ute

Ja som overskriften sier, så sitter meg og Miram ute å blogger. Og det er jo fordi det endelig er kjempe fint vær her i Narvik. Og det er veldig varmt nå, så jeg har liksom lyst til å gå rundt å ta bilder av hele byen, men det orker jeg faktisk ikke, heh. Men som sagt, i morgen drar vi jo, så jeg vet ikke hvor mange innlegg det kommer ikveld, men jeg tror det kommer en del. Siden vi er hjemme alene og sånt, haha. Også er det noe som plager meg, når jeg tenker på det. Det er at jeg sier 'hehe', 'haha', 'hoho' heeele tiden, nesten i hver setning? Jeg vet ikke helt om jeg har dårlig humor eller om at det bare er en vane, men det er bare sånn jeg er i såfall, haha. (!) 
Uten sminke, yeaaaah! 


Det er ikke så mørkt altså, det er bare det at når jeg tar bilde på mot sola, så jahhh, blir det liksom litt mørkere..HVA SYNES DERE OM BILDENE? ♥
- IDAAAAAAAAAAAA
mågjørevideo?

Jeg og //FRIDA skal ha en mågjørevideo på fredag. Dere vet vel hva mågjørevideo er? Haha, men for dere som ikke vet det; dere skal skrive noe i kommentarfeltet om noe vi kan gjøre. F.eks; ta mel over i hele trynet, synge en sang, klæsje egg i trynet eller noe sånt. Haha, jeg er ikke så flink til å forklare. Men det er jo ikke så mye mer og si er det vel? Jo bare en ting; Skriv gjerne ting flere ting enn en ting, da hadde vi blitt veldig glad :- )Haha, slenger inn et bilde av meg og FRIDAMOR <3 (teletubbiene)

- Hva må jeg og Frida gjøre? :- )

blomsterbilder

Heisann og hoppsann.
Idag så starta vi faktisk dagen med å hjelpe en dame med å flytte. Det var veldig slitsomt men vi tjente 200 ihvertfall da, det er jo bra?! Også senere så pakket vi litt også dro vi på fisketur. Uæ, jeg er ikke så glad i å være i en så liten båt og fiske samtidig. Men det positive var at jeg fikk masse fisk, og de andre ikke fikk noe, åååå for en lykkedag! NOT. Fikk ikke en eneste fisk, mens lykkegrisen Miriam fikk en liten og en kjempe svær. Og faren til Miriam fikk 4 små, hmm. Jeg pleier jo å få fisk, men jeg ga jo opp etterhvert da. Det var nesten så kaldt at jeg fikk frostskader på henda! omg, i can not belive it's summer here in Narvik, haha. Men akkurat nå kan vi tro det da, siden det er veldig fint vær! Det var så fint vær at jeg og Miriam gikk ut og tok noen bilder ute i hagen. Jeg tok noen i hagen til de vi hjalp og flytte også da, hehe.
Men det er ikke så veldig mange bilder da, men det går vel greit nok?


Forresten, det kommer et nytt fresht design om ca 10 min. Fargen BLÅ eller BABYROSA. :- )

- Hva synes dere om bildene?
- Hva har dere gjord idag?

IDA ♥

good morning sunshines

Hallo :- )
Nå sitter meg og Miriam på vær vår pc, og gjør egentlig ingenting. I morgen drar vi hjem til sandefjord igjen! Åh, så herlig det skal bli å ligge i min egen seng, og se foreldrene mine igjen. Jeg har egentlig ikke vært borte fra dem så lenge som jeg var nå. Det er litt uvant og ikke har sett en av dem på 12 dager?!  Men jeg og Miriam skal ta buss kl 07.00 i morgen og sitte i den dumme bussen i 6 hele timer? Okei da, vi skal gjøre med ferje over også, men det gjør det ikke mindre kjedelig -.-


random fra arkivet, fordi jeg sitter på macen til faren til Miriam. 
btw; god morgen :-) <3 

Og idag skal vi forresten fiske og hjelpe noen med å flytte. Da preikas vi! 
- Ida.
nattanatta

Heij bloggen!
Som dere ser, har jeg akkurat fiksa header og design. Jeg laga en veldig enkel header da, men designet har jeg tatt fra //whoot.blogg.no. Han er kjempe flink til å lage design, og jeg er utrolig glad for at han lager gratisdesign til leserne hans, tusen takk whoot ♥Hehe, ja... Headeren er ''litt'' liten, men den er bare imidlertidig folkens! Jaja, dette blir et veldig lite innlegg, fordi vi skal spise dessert. Haha, ja dessert. Vi startet å lage kaka for ca en time siden, og det sto at den skullle være på 175 grader, men Miriam tok på 75. Så det tok litt lengre tid. Men ikke nok med det, kaka ble STEINHARD, fordi vi ikke hadde egg i, hoho!
Men natta folkens, jeg tror ikke jeg skal skrive mer. Natta ♥
hello kitty - hot or not

Etter min mening, så synes jeg at folk kan ta litt av når det gjelder 'hellokitty'. Men jeg bryr meg ikke så veldig mye om hello kitty ellers egentlig. Noen ganger bruker jeg hello kitty sokker, men det er mest på vinteren. Siden de er litt tjukke, haha. Men nå vil jeg høre deres mening. HOT OR NOT? ♥

?idalarsen

fin opplevelse

Heyhey!
Da er det blitt tirsdag, og da er det bare en dag igjen før jeg drar tilbake i sandefjord. Det skal bli veldig deilig å komme hjem igjen, men jeg har hatt det kjempe fint her da sefølgelig. Jeg har fått sjansen til å få bli med til Lofoten, (jeg var med ifjor OG da) også har jeg sett mange fine fjell. Synes de aller høyeste er spesielt kule. Også har jeg fått vært med til Å, enden på Lofoten. Også har vi vært hos en sme som kan utrolig mye! Han lagde kjempe fine ting, og jeg har en film av det som jeg kanskje skal vise når jeg kommer hjem. Men ja, jeg har vært med på utrolig masse gøy her!  Men jeg er jo sefølgelig snill at jeg har tatt en haug med bilder, og glemt og vise de her på bloggen. Men det er en grunn til da. Mobilen min vil av en eller annen grunn i laste opp bilder. Eller, jeg får til å laste ned noen bilder, Men åh! Blir så irritert -.-
Men over til noe litt annet. Idag så har vi fortsettet/fortsetta på blomsterbedet. Og idag regnet det ikke, heldigvis. Men jeg glemte så klart og ta bilder, men det er jo ikke så utrolig spennende å se på bilder av blomsterbed da, synes jeg da. Og vi skulle egentlig ut å fiske etterpå, men det blir ikke noe av. Siden det er overskyet. Men vi skal fiske i morgen da, og da blir det fisk til middag! Logisk, hoho.

btw; jeg fikk en fiskestang av faren til Miriam. fordi jeg hadde vært så fliiiink, (A)

Hva jeg gjør her, jo. Jeg tar et bilde av blomstene som ikke kommer ut, siden det ikke går an å legge ut bildene, IP! Men luringen Miriam tok sefølgelig et vakkert bilde av meg mens jeg tok bilde da. Haha, jeg hoppet ut av vinduet, lol.random fra arkivet.

Men nå snart skal jeg og Miriam hjelpe til å lage taco. Når jeg sier 'nå snart' mener jeg om sånn ca 4 timer :- )) omg, jeg har brukt over to timer på dette innlegge. Unnskyld meg for å skrive sakte da! TULLA. Jeg skriver egentlig veldig fort for å være ærlig. Jeg tror jeg skriver noe med 38 ord på 10 sek. Men grunnen til at jeg brukte så lang tid var egentlig pga jeg og Miriam var i butikken, også fordi jeg ikke visste helt hvordan bilder jeg skulle legge ut osv. MEN, jeg tror ikke jeg burde skrive så mye mer, skriver så mye når jeg først har startet. HAHA, nå må jeg stoppe..
Menmen, vi snakkes!
- Ida
natta bloggen

Faren til Miriam kommer snart ned og sier natta, så da må jeg bare legge inn et siste innlegg for idag. Jeg synes egentlig det er litt lite med ett inlegg om dagen, så ja. Derfor slenger jeg inn et natta innlegg jeg da. Selvom vi sikkert ikke skal sove før om en time da, hehe.
Men i morgen skal vi da fortsette med blomsterbedet og være ute i båten og fiske. Fiske er jo gøy det da, men er ikke veldig glad i fiskestenger, dårlig minner. Veldig dårlige minner.. Men ja, natta da dere, så vet dere at hvis jeg ikke legger inn et inlegg i morgen, kommer det ihvertfall et på onsdag! Men da snakkes vi! Natta bloggen ♥

dagens innkjøp

Heisann :-)
Idag så har jeg og Miriam vært i byen, vi skulle egentlig være der en liten tur, men det ble et par timer isteden. Dere vet, oss jenter og salg, hehehehe. Men, jeg har jo egentlig bare kjøpt 3 ting + subs. (en slags baguette greie) Og det brukte jeg tross alt 200 kr, så det var en del for tingene jeg kjøpte da. Men når vi kom hjem, så skulle vi ordne i blomsterbedet til faren til Miriam. Det var jo slitsomt sefølgelig, men det var gøy og da,- helt til det begynte å øsregne. Jeg hadde sykt lyst til å gå inn, men neida. Miriam ville absolutt bli ferdig med plante de blomstene, så det endte opp med at vi ble klissplautvåte. Miriam daaaaaaaaaaaaaah -.-'
Så når vi ENDELIG ble ferdige, så gikk vi inn å bada i boblebadet til Miriam. Det var DIGG!  Selvom hele gulvet ble vått da, hoho. Men nå har Miriam veeldig lyst til å gå ut å sparke med en badeball, så da må jeg vel bli med da, selvom det er vått på bakken, BUHU. Så da må jeg vel bare slenge inn bildene og gå ut jeg da..


Haha, Miriam.Å  jada..Babyrosa neglelakk fra H&M 40,-Body lotion fra NIVEA 54,- (TROOOR JEG)Sko fra Eurosko koster egentlig 399,- men fikk de for 99 :- ))Ida og Miriam gleder seg til å grave i jorda!!! Jadda, liksom -.-Jah, Miriam da.Jeg fant en veldig morsom måte og grave på, haha.FRAAAANK ♥♥♥♥♥Jamen, nå skal jeg og Miriam ut visst! Hun hadde jo så lyst! (AAAAA)

Men snakkes! <3
-ida

broombroom...

Idag har det vært en utrolig morsom dag, vi har vært skikkelig sportye og jeg har lyst til å ha det så gøy vær dag! NOT. For å være helt ærlig, så er dette en av de kjedeligste dagene i mitt liv, sånn helt seriøst. Vi har sittet å kjørt bil i 5 timer. Pluss at vi stoppet og spiste middag, + dessert. Også skulle vi fortsette og kjøre, også måtte vi stoppe innom, siden sjåføren blir jo også litt trøtt ettervært, haha. Men jeg klarte og sovne da, så da gikk bilturen litt  kjappere. Det er kjempe kjedelig å sitte i bilen, jeg satt og hørte på musikk hele bilturen, åh. Jeg har hørt alle sangene 506 ganger tror jeg :- )


Slenger bare inn et random bilde, har ikke tatt meg tid til å ta bilder. (jeg har heller ikke sminke på meg idag, haha) -.-
Sorry for at det blir litt sein blogging idag, men som sagt: jeg har ikke egen pc så jeg må låne Miriam sin. Men hun er jo så snill å låner bort dataen hennes til meg i 10 min? Hehehe :- ))
Men jeg tror ikke jeg skal skrive mere, jeg er trøtt som en potetsalat, så jeg tror vi skal snart sove. Natta søtemoseposeklose'ninger?! Haha, jeg er litt overtrøtt jeg. Snakkes!

vender tilbake til narvik

Som sagt så drar vi tilbake til Narvik i morgen formiddag. Det skal egentlig bli litt deilig å komme tilbake, men også litt trist. Jeg er jo faktisk blitt kjempe glad i hun Ann Kristin, så det blir ganske så trist å dra fra hun. Sånn som det var utrolig trist å dra fra han Argo. Jeg begynte nesten å grine, sånn helt seriøst. Han er verdens søteste hund! Eller, etter Sahsa da sefølgelig ♥

Savner deg gutten miiin :-*

Men uansett, jeg gikk litt rundt å leste blogger ogsånt, og da var det en liten utfordring da, og hvis dere kjenner meg, - jeg elsker utrfordringer!

1. Ta fram mobilen din
2. Gå inn på innboksen din
3. Lukk øynene å bla nedover i innboksen din, stopp etter du har telt til 5 (hold knappen inne)
4. Gjør det på alle spørsmålene

Hva er det første du sier når du er i en bursdag?
Grattis! Og hurra!!! B-)

Hva sier du alltid til din beste venn?
Sov godt jenta mi. :)
masse klemmer til deg.

Hva er det første du sier når en kompis blir påkjørt av en buss?
Ikkemye, der? :- ) <3

Hvilken sms er du blitt mest glad for?
Ringesaldo kr 315,00.
Sist ladet 01.07.2010.
Snart tom for ringetid?
Lad med SMS. Send
f.eks LADE 200 til 2525
eller gå til http://wap.telenormobil.no/lade/

Hva sier du til dine foreldre før du går og legger deg?
Høres utrolig koselig ut. Masse masse glad i deg også jenta mi :)

Hva ville du ropt ut?
Hei kjæreste ida vennen min:-) håper du koser deg der i nord. jeg er så utrolig glad på dine vegne, det er en utrolig fin erfaring du får være med å reise i norge, vi bor i et vakkert land ikke sant? Sahsa og jeg har vært på helles øya idag, nydelig vær- og båt som funker. Masse glad i deg , sommerklemmer fra pappan din, som er kjempe stolt av deg :):)

Hva ville du sagt til Kongen om du møtte han?
Hei vennen, det var strålende på øya igår, som det alltid er! Uavhengig av vær og vind :) Gleder meg til du blir med ut. Hvordan er det der i nord?

Hva hadde du sagt til en døende?
Så koselig!! Heldiggris :)


HAHA, for noen lollete svar. Menmen, nå er jeg og Miriam hjemme alene og vi skal nok tilbringe kvelden på dataen. Vi har en data vær, for jeg låner dataen til Ann Kristin, hehe :- )
De er nemlig ute å spiser, mens vi er her og....eller, Miriam er LITT mens jeg sitter her og nesten blir litt flau av ho selvom ingen ser på da, utenom Dina. Vi snakker med hu på web, haha. (Bloggen til Dina HER!!!!!!)

Skjønner dere hva jeg mener med litt hyper?
Haha, men dere? Det blir kanskje to eller tre andre innlegg idag, fordi vi ikke har noe annet å finne på, men jaja!
- Hva synes dere om videoen?
- Hva skal dere i kveld?

- snakkes :- )
ISKAAAAAAAAAAAAAAAALDT

Heij.
Miriam er nede og steller seg, så da tok jeg sjansen for å blogge litt. Som sagt så bada vi jo istad, og jeg har en eneste kommentar: ISKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALDT!!!!! Seriøst, beina mine var helt lilla og rød! Tror jeg aldri har bada i så kaldt vann før, off. Det var mye varmere tidligere idag, men vi hadde egentlig planer for å bade med engang istad, men Miriam datt og slo seg, så hun orket ikke med en gang. Så, da måtte vi vente til klokka ble 18, og det var ikke så veldig smart egentlig..


Haha, webcam bilde, lol! ♥

Men vi snakkes da!
- Ida

nok en dag i loftoen

Heisann! Da er det godt nok en dag, og idag er det endelig ganske varmt. Det har ikke vært direkte kaldt de andre dagene, men ikke veldig varmt heller. Nå er det faktisk SOL og vi skal ned å bade senere. OMG, det er kjempe fint vann her, misunner de som bor i Lofoten så sinnsykt mye! Selvom det pleier å være ganske kaldt i vannet, men idag er det sånn passe grader faktisk.
Skikkelig fin strand :- )

Blir egentlig et veldig kort innlegg, siden vi skal ikke gjøre så mye mer idag. Så, da snakkes vi i morgen eller ikveld.
- Ida

tørka torskehode

Heia.
Idag ble vi vekt sånn ca 11. Jeg hater seriøst å bli vekt, selvom det er seint eller tidlig,- jeg hater det! Men, det kom noe godt ut av dagen da. Miriam og jeg stelte oss litt, også spiste vi kaker til frokost. Ja, sånn helt seriøst. KAKER! Haha, rabarbra kake og gulrot kake. Moren til Ann Kristin kom med det, hehe. Men vi spiste lunch sånn 15 tiden, også dro vi til et sted som jeg ikke husker sted på. Men der var det sånn dukkeutstilling som egentlig ikke var så utrolig gøy, men det er jo litt kult og se på sånne gamle dukker og sånt da egentlig. Men selvom det var bittelittegran kjedelig så ville jeg bli inne. Å det er fordi det var tørka torskehoder overalt der ute! Uff, det er noe av det vondeste jeg har lukta noen sinne, og fy! De som har lukta tørrfisk før, vet hvor vondt det lukter. AAAH!


Æsj.Miriam, hva skjer?HJELP!! Haha :- )


haha


Haha, se på han til venstre x D


Fint....
''Hands up, baby hands up'' osvosv.


Ntååå ♥


<3

Og forresten, jeg har lagt merke tl at statistikken stadig blir høyere, og det er jeg utrooolig takknemlig for, takk ♥
Men hade, nå skal Miriam blogge litt :-)
Vi preikas!
båttur

Hei alle sammen.
Igår nevnte jeg at jeg skulle ha videoblogg i gårkveld eller i dag.  Jeg hadde lagt noen planer for å legge ut en ganske morsom video jeg og Miriam lagde når vi sykla på hennes gamle sykkel. Men jeg tror dessverre det ikke blir noe av, sorry. Fordi jeg finner ikke filmen noen steder, jeg vet jeg ikke har sletta den, så dette er ganske rart. Men hvis jeg finner det skal jeg legge den ut, jeg lover!

Men over til noe litt annet. Igår kveld var vi på båttur i en båt til en som Ann Kristin kjenner. For å være helt ærlig, så er ikke jeg er utrolig glad i å kjøre båt. Jeg har litt angst for det rett og slett. Som når igår, når bølgene var på siden, ble jeg veldig redd. Ante liksom ikke hva jeg skulle gjøre av meg, haha. Men jeg spurte han som eide båten om vi kunne snu så vi kunne ha bølgene mot og ikke på siden, så da ble det litt bedre. Men vi fiska jo litt også da, det var litt gøy. Jeg fikk faktisk så mye på kroken at snøra ble ødelagt, haha. Så han måtte da på nye kroker. OPS, unnskyld for at jeg fikk så mye på, sa jeg. HAHA!

Jeg prøver å kjøre båt. Ikke at jeg er så veldig flink da men, hehe.


OO, konsentrert..


Haha, Miriam prøvde også å styre! :- )


Ann Kristin og meg. Uff, jeg ser ikke ut -.-

Men nå har visst Miriam blitt borte for meg, så hade da, vi snakkes! :- )
- IDAProfiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits