tommel opp !

Etter en ukes tur i Kroatia, og disse herlige dagene etter med venner, så må jeg ta litt tid til familien. Skal på en sånn forestilling greie med stemora mi og daddy. Blir nok helt sikkert morsomt det! 

Så skal jeg nok innom mamma for å levere pcen min, så drar jeg på båttur med Marit og pappa + Shiva(min lille herlighet) tar med kamera, så det blir bilder når jeg kommer til mamma i morgen! 

tommel opp for det! 

frida&idaa

Da sitter jeg og Frida med rumpestumpene våres plassert i senga hennes. Idag så har vi vært i byen med Mathias, Vetle og Synne, utrolig koselig! Vi gikk ganske mye, så jeg er helt utslitt i beina. Skal forresten sove over hos Frida inatt, blir utrolig gøy som vanelig. 

Jeg og Frida var forresten ute å tok en del bilder istad! Det ble sikkert noe rundt 50 bilder, men jeg legger bare ut 5 ellernoe. 

Hva har dere gjort idag da? :)
joda


tenker på deg 24/7

hjemme!

Da var jeg endelig hjemme. Har vært en utrolig herlig tur, en uke var litt for lite synes jeg, men koselig var det! Orker ikke skrive så mye. Dette blir mer som et bilde& innlegg! Forresten; vi var i Vodice i Kroatia!


Gardemoen klokka 7 om morningen! bare sier det
må si jeg har vært heldig som har tilbringt mine siste sju dager ved dette bassenget!


vakra!
sara&meg ♥miriam&meg ♥


ønskebrønn


athea ♥også må jeg bare si at dette bildet ble tatt på lørdag kveld tror jeg! vi jenter må jo ha det litt gøy daa

kommer nok flere bilder og videoer utover uka! så følg med! :)


kroatia, next!

Hallaa! 

Nå ligger jeg i senga og skal straks til å sove. Jeg skal nemlig opp klokka 02, også kjøre med buss til gardemoen. Flyet jeg skal ta går klokka halv åtte, så jeg må nesten få meg litt søvn før jeg drar!

Blir så utrolig gøy, gleder meg kjempe masse! Stedet vi skal, heter forresten villematilde

gleder meg vilt! 
skal ta med kamera, så blir bilder! // da snakkes vi på mandag neste uke! 


liten oppdatering

S-O-M-M-E-R!♥

Utrolig deilig med ferie nå! Selvom det var utrolig trist når vi sa hade til lærerne og sånt, så er det fortsatt utrolig deilig og ha ferie i 2 herlige måneder. Og når det er sommerferie, så betyr det lite blogging.(eller, hvis ikke det er dårlig vær da) Og når vi snakker om det, så skal jeg til kroatia på mandag, og da blir det null blogging i en uke. Har med kamera, så det blir bilder! 

Idag så har jeg vært med Mathias. Oskar kom etterhvert, så da var vi litt med han og. Veldig koselig! :) Hva har dere gjort idag? 


ha en fin sommer! 


god morgen

God morgen! 

Idag så skal jeg vel bruke dagen min på rydde og støvsuge rommet ellernoe. Skal kanskje være med Max og noen fler idag, blir sikkert koselig! Ellers så skal jeg slappe av å nyte søndagen i det fine været. Vi blogges senere idag! 
outfit 110611

Hey!

Idag så dro Synne, Frida og meg til gøif og møtte noen folk. Vi spilte fotball og hadde det kjempe morsomt! Når alle andre hadde dratt så var det Mathias, Vetle, Synne, Frida og meg igjen. Veldig koselig ♥Hvit singlet // H&M
Genser // Cubus
Bukse // aner ikke ^^

Hva har dere gjort idag? Hva synes dere om outfitet?  

frida&idaa

Halla! 

Nå er Frida hos meg, og vi har vært ute å tatt en  del bilder. Mange faila bilder, men noen vi ble litt fornøyde. Ikveld har vi spist taco, vært hypre, tatt bilder osv. Nå sitter vi å hører på musikk drikker battery. Hahah, no lifers ♥


Det var noen av bildene vi tok istad! Hva synes dere? 
heiåhå

Hey!

Rakk endelig å sleppe inn et innlegg! Har ikke rukket det før nå i denne uka nemlig. På mandag skulle jeg til marit, så da måtte jeg bruke tia etter skolen med å pakke. På tirsdag så gjorde jeg vel ikke noe spesielt, satt jeg bare ikke på pcen. Igår så var jeg med Thea hele dagen. Var i byen og på gokstad å spilte fotball ogsånt. Koselig! 

I morgen tror jeg det kommer noen innlegg, siden Frida  skal sove over hos meg. Gleder meg! Usikker om det kommer noen innlegg i helgen, men får se.  Neste UKE så tror jeg det blir dårlig med blogging.. Mer info i helgen sier jeg bare! 

 


hoho♥


Skjer det masse hos dere for tiden også? 

dårlig med tid

Hallo! 

Angående mågjøre-videoen så tar det nok litt tid til den kommer ut! Har tre ting som dere sa vi skal gjøre. Skal redigere de etterpå(skal ihvertfall prøve), så da får vi se når de kommer ut. Jeg og Silje skal lage resten av mågjøre videoen en annen gang. 

For å si det rett ut, det er to uker igjen av skolen, og de skal jeg bruke til å øve til 7klasse avslutning. Må rydde ut noen bøker også videre. Så det betyr lite blogging! 


vi snakkes!


MÅGJØRE VIDEO!

Hey! 

Sara feirer bursdagen sin sammen med Frida, Silje og meg. Til nå så har  vi hatt pandoras eske, vært overtroiske(don't ask) og vært hypre og gått litt rundt å synget randome sanger osv. 

Nå, så har vi ikke så mye å gjøre, så vi lurte på om vi skulle ha mågjøre-video! Og da om dere hadde vært søte engler om dere kanskje kunne ha skrivd noen forslag i kommentarfeltet! Tusen takk på forhånd ♥


frida&meg


silje&meg


sara&meg 

send inn forslag bitches! 
hey, it's summer!

Halla! 

Nå er det erklart sommer! Ihvertfall her i Sandefjord. Igår så var det 25grader og oppover hele dagen! Litt kjøligere idag, men varmt. Har nettopp kommet hjem fra stranda med Silje, veldig koselig! Har faktisk blitt brunere, digg ♥


fra bursdagen til jonathan igårÅssen er været hos dere`?


 

bilder kommer!

Heyhey.

Nå er jeg hos søteste Silje, og vi chiller'n. Vi skal snart ta litt bilder og gå ut en tur kanskje. Haha, vi har egentlig ikke noen store planer utover kvelden egentlig, men vi skal ihvertfall kose oss! Lenge siden vi har vært sånn ordentlig sammen, så dette blir gøy! 


heftig shiiiit
dagen da

Heisann!

Nå har jeg sittet i flere timer å daffa'n forran skjermen. Sykt kjedelig! Men har ikke noe spesielt annet å gjøre egentlig. Men snart går turen min til Silje, lenge siden jeg har vært med henne nå, så gleder meg til å være med henne i kveld! 

Har forresten hatt en veldig fin dag idag! Var i badeparken med 10 andre skoler. Koselig å møte andre kjente, og bekjente. Var med Frida hjem etter vi var i badeparken, var utrolig koselig å være med ho igjen. 

elsker denne! utrooolig fin! ♥ får meg til å ønske meg en type, for å si det sånn

begynner å bli en stund siden dette her nå! men siden jeg er så glad i deg ♥

Hva skal dere i kveld? 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits