KVERNSTUA!

Da var jeg tilbake igjen etter en lang bloggpause. Deilig? sefølgelig. Men jeg savna jo å blogge. Men nå er jeg tilbake :) Og det første jeg skal starte med er å legge ut to bildevideoer fra klasseturen jeg var med på på fredag. Kan vel fortelle litt hva vi gjorde da! 

FLYTTA INN I HYTTENE: jo, det første vi gjorde var å re opp sengene og komme på plass i hyttene. Det var en hytte da, men det var flere rom liksom. Jeg var på rom med Athea, Ella, Nora og Sara forresten. Bare bra! :) 
*NULL BILDE FRA DETTE* 


GRILLA: foreldre og familie kom, og vi grilla og koste oss. Kjempe hyggelig! 


fordi jeg elsker deg, karoline


SPILTE FOTBALL: Vi spilte en masse fotball! Det var en egen fotballbane der,  som vi også spilte rugby uten regler. Haha, utrolig morsomt! 


 
var egentlig ikke så mange bilder når vi var å spilte fotball egentlig

BADA: Det var nydelig vær der ute! Noen bada, men jeg og Nora bare vassa. Var utrolig deilig vann! 

følte jeg måtte gi en klem til astor, bare måtte! ;) 


halla, vassefis!
EN DEL AKTIVITETER: Noen av foreldrene hadde arangert noen konkurranser, som dessverre ingen tok bilder av. Synd, for det var utrolig morsomt!  


KOSTE OSS, SPISTE GODTERI, HADDE NØTT ELLER SANNHET: vi koste oss masse etter konkurransene! vi var 20stk+ stappa inne på gutterommet og spiste godteri å hadde nøtt eller sannhet osv. 
Når vi lekte nøtt eller sannhet som fort ble til bare nøtt. Hehe, dette var en koselig tur! Garantert.


Marius!  Herlige fyr, får du ikke tak i ♥


Michel og Sara, bestevennene mine ;* 

I morgen så kommer det to bilde-videoer jeg har laga også! :-) 

Hva synes dere om bildene? chill

Hallo!:)

Jeg våkna med feber idag og, dessverre. Så da har det vært en skikkelig slappeavdag idag! Jeg har tatt meg tid til å rydde på rommet. Så det som en gang var en grisebinge har nå blitt et levested for en 13 år gammel jente. Joda, flink jeg! Men jeg er en slappfisk idag, så jeg orker ikke gå opp å hente kabelen til kamera. Tok nemlig før&etter bilder! Men de redigerer jeg og legger ut i kveld før jeg legger meg eller i morgen. I morgen er jeg ihvertfall fast bestemt på å dra på skolen!:-) 


hva har dere gjor idag da?:)


nesten vellykket

Heihei:)

Dagen igår kan man vel si var helt grei for å si det sånn. Barnetoget var gørr kjedelig, borgetoget var dritt, og resten av dagen var vel helt OK. Var i byen med Sara Elisabeth, Ilva, Marcus, Marius, Michel, Karoline, Sander, Victor osv mellom barnetoget og borgetoget. Var vel koselig det! Etter borgetoget dro jeg til verdensteateret som var no' dritt det og. Siden det var så kjedelig så dro Viktoria, Cecilia, Sophie, Sophie, Sara Helen osv på tivoli. Fikk vel svidd av noen penger der og. Var jo litt koselig, men 17.mai har vært bedre for å si det sånn! 

Hadde planer for å ta et 17. mai outfit idag, men siden jeg er så heldig og ble syk, så blir ikke det noe av. Da prøver jeg og få ordna det i morgen!:-)


 hadde dere en fin dag igår? 


gladiator sko

Heisann!

Mamma var en tur i byen istad, og fant noen fine sko som hun trodde jeg ville like. Altså sånna såkalte gladiator sko. Forskjellige meninger om de, noen mener de er fæle og grusomme, andre mener at de er kule. Jeg er mener at de er ganske stilige egentlig:) 

Økonomisko, 299,- men mamma kjøpte de for 150,- 

Tycks? :)

 

kos med jentene!

Heey!

Hatt en utrolig morsom helg med bestejentami, tatt mange bilder, ledd oss ihjel, og egentlig bare hatt det utrolig morsomt. Kos! 

Var forresten på tivoli istad med Karoline,Synne og Ilva. Var utrolig gøy! Tok en sånn greie der man hang oppned i 5-10 sekunder, og Ilva var litt sånn redd, hun bare ''Ida, vi henger oppned, IDA, VI HENGER OPPNED!!!'' haha, utrolig morsomt! Etter det så dro vi til Karoline, og det første vi gjorde var å ha pandoras eske. Dere som ser på Paradise hotel vet hva det er. Utrolig koselig å snakke med dere om alt! 

Imorgen skal jeg forresten redighere noen filmer vi har tatt av noen kattunger + noen fritids greier... 


♥myy girl
 

resten av bildene

Her er bildene som ikke kom ut istad! Tok noen bilder istad også, men de er under redigering! Så de kommer ut en annen gang. Senere idag, eller i morgen i think. Men ja.

Tycks? :)
grr

innkjøp 140511Igår så var jeg jo som sagt i byen, og vi suste vel for det meste rundt. Kjøpte noe underveis då. Kjøpte tre ting, + chicken salsa og brus, (hehhehe). 

Så ja, dette er da hva jeg har kjøpt. Tycks? :)
bluse fra vero moda, 159,-

fonation fra H&M, 159.- ellernoe, og pudderkost og fondationkost fra H&M,! litt sånn amatør kost ,men trengte det:)
photoshoot 140511

Heisann, og god morgen :)

Igår så var Frida Sofie og meg først en tur i byen(bilder av innkjøp kommer straks), deretter dro vi hjem til henne igjen, også tok en del bilder. Vi hadde planer for å ta bilder ute , ute liksom, men siden det regna, ble det under sånn tak greie(haha, fiink til å forklare, jegvet) 

Så ja, det ble 100 bilder, men jeg legger bare ut noen av dem. Tycks? :)og nåå, klikka de greiene. Hyggelig. Men ja, da kommer det i morgen ellernoe:) 


 

Tinestafetten i mårrå!

Heiio!

Nå er Miriam hos meg, og vi slækker for fullt! Vi skal stå opp halv ni i morgen ellernoe, siden vi stikker til bugården halv ti. Vi går på to forskjellige skoler egentlig, og begge skal egentlig møte opp halv ni på skolen og skal ha time, men hehhehe, vi møter rett opp på bugården vi, der vi møter de andre etterhvert. Det er jo den såkalte tinestafetten i morgen! Gleder meg utrolig mye til å møte andre folk fra de andre skolene i byen, blir digg!♥


bare for å vise for kule vi er lizzm, joaaa! (: 

Skal dere på tinestafetten i morgen? 


får jeg vel komme i gang da!

Okei, jeg har lagt merke til de siste ukene at jeg har vært veldig dårlig på å legge fram litt tid til leksene. Selvom vi har to ukers plan så er det fortsatt noe som jeg ikke har fått gjort! Det er sykt kjipt, men jeg er bare veldig treig når det gjelder lekser for å si det sånn. Jeg har allerede tatt av meg sminken og gjort meg klar til å sove, faktisk, og det ligner ikke meg. Og forrestne, jeg har en veldig irrterende uvane! Jeg sovner alt for seint! Jeg prøver å legge meg ti, for å ikke være dæv neste dag, men det funker aldri. Så jeg ligger i 1-2-3 timer før jeg sovner ellernoe. DET er irriterende det! 

Men da har jeg faktisk bestemt meg på at ja, nå skal jeg, eller ihvertfall prøve å få komme i gang med litt lekser. Wish me luck? ;) 


bare slenger inn et fra arkivet;)

Hvordan er dine vaner til lekser o.l? 


Innkjøp og Outfit

Heyo!

Idag så har jeg vært ute i HELE dagen! Det var sånn strømkamp elns som vi skulle hjelpe 6.klassingene med + at vi skulle kåre noen som skulle være med på by energi kampen. Haha, og en kjedelig dritt som ikke er så spennende å vite liksom. 

Vi slutter egentlig 13.15 på mandager, men siden vi var ferdig så tidlig med de greiene så var vi ferdig klokka 12! Så da tok Ilva og jeg bussen til byen, også var vi der litt. Vi dro til jordbærpikene og satt der og drakk appelsinsaft som var dritgod! Også dro vi til mcern og spiste mcflurry. Var veldig koselig! Så gikk jeg for meg selv litt, fordi Ilva skulle være med Martine. Så da dro jeg til Vita og fant et veldig bra pudder! Andbefaler den virkelig. 

Hadde veldig slækk outfit idag egentlig, siden det var på en måte litt slækk dag;)


T-skjorte fra Fredrikstad et sted? Det er mamma sin, og kjæresten til mamma kjøpte den til henne, og han bor i Fredrikstad, såeh! Singlett fra H&M ;)


Høytlivs shorts fra Cubus, egentlig en bukse, men Ida liker å klippe forstår dere:-)

kjøpte denne på vita, 99,- :-) 

Gikk ikke sånn i byen, btw! Jeg bor jo trossalt i byen, så meg og Ilva dro innom meg og så jeg fikk tatt på meg noe annet :) Ikke så spennende det heller egentlig. 

Hva har dere gjort idag?:)
 

bilder!

Nå har jeg og Ulrikke akkurat vært ute å tatt noen bilder. Ble ikke akkurat så veldig mange bilder, men jeg bruker litt tid  på å redigere dem, og da blir det for mye å redigere 20-30 bilder. 

Jeg tok noen bilder av meg, men de ble rett og slett.... æsj

hahah, shortsen gikk veldig opp på dette bildet! Hva synes du om bildene?
Natter hos Sofie!

Hadde planer for å blogge tidligere idag, men det har vært så mye å tenke på, så har helt glemt det. I morgen så blir det nok litt dårlig med blogging tenker jeg, siden jeg skal på noe greier i byen.

Nå er jeg hos Sofie's place  med Synne! Vi har vært litt ute, og nørda pcen. Tatt noen bilder og kost oss. Jeg har jo som sagt hatt en del og tenke på.


gammelt!!!!

Hva gjør dere ikveld?:)


Koselig dag!

Heyy

Hatt en veldig fin dag idag! Rett etter skolen dro Ilva,Sara,Karoline og meg ned til byen. Der møtte vi Sander og Viktor, og senere kom Paul. Jeg kjøpte ingenting egentlig, vi satt bare å snakka egentlig. Men koselig var det jo:) 

Sara og Paul er bare verdens søteste da! 


pro fotograf, sier jeg bare:)

hva har du gjort idag da?


b-a-d

Okei, jeg kan ærlig si at jeg har vært ganske dårlig med å blogge for tiden. Men det har vært så mye lekser, også har jeg faktisk ikke hatt så mye blogglyst egentlig. 

Idag har jeg forresten vært på gøif med Miriam og Sander. Vi så på g98 spille, og de vant. Var veldig koselig, for å si det sånn :)

Bildene!

Jeg fant ut at en av trenerne hadde lagt ut noen av bildene fra cupen på face, så da ''stjal'' jeg dem, på en måte. Here we go; 
jeg står i mål, forresten ;)
det her var når vi så på Larvik-Tertnes ;) alle på laget hadde fått sånn rosa t-skjorte, fett! Jeg er oppe ved venstre, btw


fra venstre: Lin,Emilie,Malin,Mai Helene, Mari,Ella,Amanda,Athea og meg :)


også fikk vi sånna søte kallenavn, jeg fikk ''seriøst'' fordi... haha, jeg sier det ikke ofte ? (a)


oj shit, der så det ut som om jeg hadde krumrygg :O

hva synes dere? :)hjemme fra cup jeg daaa..

Da er jeg hjemme fra Glasscupen i Drammen! Har hatt en utrolig herlig helg sammen med mange koselige folk, og det jeg liker allermest å gjøre, nemlig å spille håndball. Vi starta med å spille kamper på fredagen når vi kom, men da tapte vi. Neste dag så sto vi opp klokka HALV SJU(!!) og spilte første kampen på lørdagen halv åtte. Den vant vi da, men de to andre tapte vi. Vi var ferdig med å spille og sånt 11, og da var vi litt rundt i Drammen da. Også så vi på Larvik Håndball spille i Drammen Hallen. Utrolig morsomt! Husker ikke hvem de spilte mot, men det var finale og de vant i hvertfall:)

Idag var det vinn eller forsvinn da. Vi vant den første kampen, og kom da videre til semien. Men vi gikk ut i semien da. Synd, for det var veldig bra spilt av alle sammen! Men ja, dette er en opplevelse for livet som jeg aldri glemmer. Koste meg skikkelig! 

Var ikke mange bilder som ble tatt forresten, men jeg filma en del :) 

 

nasjonal sangen


Vet dere hva? Resten av videoene og bildene legger jeg rett og slett ut i morgen, siden jeg er så utrolig trøtt etter en slitsom dag. 

Snakkes i morgen :-)
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits