god morge + siste innlegg

Hej alla!

Igår så la jeg meg faktisk 20.45, me proud! Jeg måtte egentlig ikke stå opp klokka 5, men jeg gjorde det fordet. Jeg er ikke akkurat så veldig flink til å stå opp, haha.
Men dette er jo mitt siste innlegg før jeg drar, så jah. Håper dere kommer tilbake på fredag og leser! Men jeg er ikke helt sikker på når bildene fra leirskolen kommer, det spørs når Synne har lasta de over på pcen.Sorry for ganske små innlegg, jeg looover at jeg skal skjerpe meg.
 Hade, da snakkes vi til fredag! B-D
- IDA
Da var jeg ferdig med å pakke!

Trenger forslag til ''må gjøre video''. Trykk HER for å komme til ''mågjørevideo'' innlegget!

Hey alla!
Da er jeg endelig ferdig med å pakke, da gjenstår det bare at pappa skal skjekke igjennom. For jeg er superredd for å glemme ting når jeg er oppe ved Fagerli. Tenk, det hadde vært utrolig slitsomt!


Jeg har brukt hele dagen på å pakke. Jeg skal bare være der i 5 dager, men det er jo kjempe masse vi skal ha med oss!
Blir et kort innlegg, men jeg er sliten, også må jeg be pappa komme opp å skjekke : )
bilder fra bursdagen

Hey alle : )

Jeg sa igår at jeg ikke hadde bilder fra bursdagen til Silje, men heldigvis hadde Synne noen bilder som hun tok igår : )


Good, for a nice posing! Hahahahahahahahaha!Fra venstre, Karoline, meg, Ronja, Pernille Ho, en jente jeg ikke vet hvem er, Sofie, Anna, Silje og TheaPernille Hansen, søta <3Karoline søta <3siljepuuus åpner gaver :-*Begynner vi fra venstre, en jente jeg ikke vet hvem er, Karoline, Pernille Ho, Thea, Ronja. Hva er det jeg gjør?!?!?!Thea og jeg :***Pernille :***Fra venstre er det Karoline, jenta jeg ikke vet hvem er, Pernille Ho, Thea, Silje, Sofie, og meg nede på gulvet.

Hva synes dere om bildene? : )
FORSLAG TIL MÅ GJØRE VIDEO...

Hej alla

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en mågjørevideo. Håper dere finner på masse crazye ting! : )

Jeg er veldig hyper, noen som har lagd merke til det?

Miley Cyrus - Can't Be Tamed
siste dag før leirskole!

Hej alla ♥

Nå er det siste dag før leirskole, jeg gleder meg veldiiiiiiig! Jeg skal sitte med Pernille i bussen, også deler jeg rom med Frida og Sara ♥ Vi var de eneste som fikk tremanns rom, haha!

Jeg tror rommene ser ca sånn ut. Btw, vi skal på Fagerlig leirskole, trykk HER for å se bilder.

Aner ikke hvor mange ganger jeg kan si at jeg gleder meg! Det blir sikkert veldig gøy, men jeg har hørt at den ene skolen vi skal være med skal streike, så da skal vi være alene med 14 andre. Og vi er jo 34 eller no i hele klassen!
Men det er ikke 100% sikkert at den andre skolen skal streike da. Håper ikke den gjør det!
Dette blir ikke så veldig langt innlegg fordi jeg skal dusje, spise, pakke, dra til Gitte å hente solbrillene mine, være litt hos mamma, hjem og pakke igjen. Haha, da blogges vi i kveld! LOL : )
- Har dere vært på Fagerli?
bursdag, overnatting, bursdag

Hej alla ♥

I dette innlegget må dere regne med at det kommer en del bilder. Karoline hadde jo bursdag igår, og da tar jeg sefølgelig bilder, jeg er ikke dum heller ; )Johan Sebastian, kjempe kul og grei gutt ;- D♥

Alle de andre var inne å hørte på musikk og var helt ville mens jeg og Frida var ute å koste oss ved ilden. Vi har det nesten alltid så koselig! ♥Shorts - Har arvet
Singlet - Cubus
Genser - Fått av Frida

Neeeeej, klarte å glemme solbrillene hos Karoline! så jeg må dra helt dit i morgen for å hente dem.
Men uansett, vi hadde det utrolig koselig i bursdagen, og jeg og Johan hadde det morsomt med badminton. Vi har skills!
Sara, Ilva og meg skulle sove hos Karoline da, og det var jo kjempe kos!!! ♥ : )
Også istad var jeg faktisk i bursdagen til Siljemor, det var kjempe gøy! Stappa i meg så masse pizza og kaker at jeg nesten ikke vet hva jeg skal gjøre. Om jeg skal løpe rundt i hele huset, spy eller gå å klage. Yess, jeg er sååå mett!
Men jeg tok ikke noen bilder , ikke outfit heller. Men jeg er så mett og sliten at jeg ikke orker å kle på meg DEN stramme shortsen nå. Jeg måtte bare ta på meg noe annet. HAHAAHA <3

Tror jeg skal tilbringe resten av kvelden på å se Grand prix.
- Sere dere på Grand Prix?

Snakkes!


Om meg

Jeg heter Ida Benedikte, og jeg ble født i Tønsbergsykehus. Når jeg var liten, bodde jeg bare hos pappa i Holmestrand, og besøkte mamma annavær helg i Sandefjord. Pappa, stesøstra mi, stebroren min, stemoren min og meg bodde i et gammelt hus sammen med mange mange dyr. Men selveste juleaften, så begynte huset å brenne. Jeg var 3 år tror jeg, og jeg husker nesten alt sammen! Jeg lå i senga, og prøvde å sove. Men det gikk jo ikke, fordi det lukta så brent! Så jeg tenkte at jeg skulle gå inn til pappa for å sove der inne, men han var ikke der. Ikke stemor heller. Også, når jeg skulle gå ned for å skjekke om de var der, så jeg masse røyk. Det var helt sykt. Jeg banka på døra til stesøstra mi og strebroren min, som hadde skjønt at det hadde begynt å brenne i huset. Da jeg så at brannen ilte inn i rommet, gjemte jeg meg under dyna. Men så hørte jeg bank på vinduet mitt. Pappa og stemor hadde altså hoppet ned fra 2.etage og ned i snøen for å grave fram en stige. Så, han måtte knuse vinduet mitt, og dra alle sammen ned. Og akkurat da vi var trygt nede på bakken, eksploderte huset. Det er nesten utenkelig at jeg har vært med på dette. Så, da måtte vi gå til sykehuset. Fordi ingen brannbiler eller noe kom. Kjipt altså.

Etter en liten stund, hadde pappa fått lånt seg en campingvogn vi kunne bo i. Pappa og stemor lå i et sånt telt utenfor, mens jeg stesøster og stebror var inne. Men vi bodde der bare i mens pappa gjorde det i stand i garasjen. Så når det var kart der, bodde vi der. Det var egentlig ganske fint der, utenom doen. Men så, hadde pappa fått tak i byggfolk også hadde vi begynt å bygge et stort hus i nærheten. Men, jeg bodde der kanskje et år eller noe, så skilte pappa seg.
Meeeen, jeg burde ikke skrive ned alle stedene jeg har bodd, for det er rene 15 stk. Offameg.
Men jeg kan sikkert skrive litt om da jeg begynte på skolen!

Jeg begynte i 1kl da jeg var 6 år, og da bodde pappa i sandefjord, og jeg bodde hos mamma annavær uke, så gikk jeg på en skole som het Gokstad skole, og da så jeg sånn ut:


Jeg gikk der bare i 3 år, så begynte jeg på en skole som het Byskolen. Det var noen som var ganske så hyggelige, og noen som ikke var hyggelige i det hele tatt. Jeg hadde en spesiell bestevenn som det var veldig tungt å gå fra da jeg slutta der. Men i høst så begynte jeg på Framnes, altså den skolen jeg går på nå. Og da ble jeg den jeg ernå. Haha lol :-)
god morgen! : )

Hey alla!

Nå er jeg egentlig veldig sulten, men jeg tenkte jeg skulle blogge skjekke facebook og alt det der først. Jeg vet at dette er et veldig tidlig tidspunkt å blogge på, men jeg øver meg til leirskolen! Altså, den dagen vi reiser. For bussen går nemlig 07.30 fra skolen (!!!!!!!!!!) Så da må jeg stå opp dødstidlig. Jeg tenkte at siden jeg bare skal være hjemme og slappe av i helgen, må jeg også få litt tid til å blogge mye. For på mandag slenger jeg inn et siste innlegg, også kommer jeg ikke til å blogge før fredag. Da kommer jeg til å være skrive gal skal jeg love dere, ikke få sendt mld eller rørt et tastatur på 5 hele dager! Jaja, jeg dør ihvertfall ikke :' )

Genser - Fått av Frida
Gå singlet - Cubus
Tights - H&M

BTW, Gratulerer med dagen til Karoline! Hun fyller 12 år idag! ♥


er med i en konkurranse

Hei!

Da er jeg med i en konkurranse på bloggen til Camilla. Den er kjempe fin , og designet er kjempe kult!
Jeg har veldig lyst til å vinne, fordi jeg trenger masse parfyme! Jeg går rett og slett tum for det, og hadde vært gøy å få! Jeg er utrolig glad i armbånd, og for å være ærlig; så har jeg ikke et eneste arbånd hjemme! Så det hadde vært nice å få.
Det er også øredobber med i konken. Men det som er dumt er at jeg ikke har hull i ørene! Men jeg skal få nå snart, så det hadde vært bra å ha når jeg får hull.

Har du lyst til å bli med i konken trykker du HER.

- ble du med?
Dårlig blogging er ikke noe å spøke med...

Hellu!
Det har vært blogging på null idag, som dere kan se. Dataen har begynt å bli veldig gammel, så det tar sikkert 5 min på et ord eller noe. Jaah, så treg er den. Jeg kunne jo egentlig skrive ned på word fordi det gikk ikke så sakte der, men jeg hadde retten og sletten ikke noe tid! Etter skolen dro jeg til byen for å kjøpe gave til Karoline og Silje. (Karoline har bursdag i morgen *host*host*.) Også måtte jeg rydde rommet, og pakke litt til leirskole. Btw, jeg kom på tremansrom med Frida og Sara. Yesda! Også måtte jeg på korpset, som varer til 20.00. Men jeg kom ikke hjem før rundt 21.45, hvorfor det tro? Noen som gidder å gjette???? okei, jeg skal si det. Pappa og mamma hadde en laaang prat og noe ikke så veldig gøy. Også fikk pappa en bot fordi han ikke hadde belte på, så jaaah. Det var veldig flaut, fordi læreren min sykla forbi akkurat da. HAHA, lol!


Også legger jeg bare ut et random bilde av simen : )


Litt skyggete da, men men!

Men hadedere, skal spise :- )

- IDA

pappa klemmer digger vi vettu.

Hei alle sammen!

Etter en lang stund med blod, svette og tårer har jeg endelig klart å bli ferdig med designet! Laget meg meny og greier, men det skal jeg fikse mer på senere. Nå sitter jeg her å smiler, for jeg tenker på hvor herlig livet er akkurat nå! Fikk plutselig lyst til å gå ned til pappa for å gi han en klem for å si hvor glad jeg er i han ♥
Jeg fikk en happyfølese, som jeg pleier å få engang i blant. ÅH! : )

Ja, og her har dere beviset. Jeg er joo så happy at jeg tilogmed er hyggelig å snakker kos med en som heter Simen <3:)
- Hva synes dere om designet?
LES DETTE

Hei alle sammen ♥
Nå er jeg ganske så irritert på, ja faktisk Voe. Hun sier til alle leserne sine om at Ida Wulff har lagt ut et rykte om henne, som egentlig broren til Voe hadde laget, som var ment som en spøk. Men, det er jo ikke Ida Wulff som har startet rykte? Hun skrev jo faktisk øverst på innlegget at det bare var noe hun hadde hørt. Og det synes jeg var kjempe teit av Voe, og ikke skrive det på innlegget sitt? Trykk HER, for å komme inn til innleggt som Voe hadde skrevet. Trykk HER, for å komme inn til innlegget som Ida hadde skrevet. Dette er jo egentlig ikke min sak, men jeg synes jeg burde få si min mening om det.
Og det som var noe av det mest ''teiteste'' som voe skrev, var: ''Ida, du er over 20 år, jeg er 14. Jeg hadde vært flau!'' Egentlig, så hadde jeg vært flau, hvis jeg var Voe her.

- Hva synes dere?
Vi ''hater'' Justin Bieber!

Hei alle sammen. ♥

Ja, nå tenkte jeg at det passet bra å komme opp med dette temaet, - nemlig Justin Bieber. Jeg vet kjempe godt at det er mange tusen jenter som elsker han, men det er også noen jenter og faktisk gutter også som ''hater'' han. Noe som jeg synes er så unødvendig å si. Hvorfor gidde å hate noen som har så utrolig stort talent? Jeg mener, sefølgelig akspeterer jeg folk som ikke liker han, men jeg er så sinnsykt lei av folk som sier han har jentestemme, og sier at man hater han. Ordet ''hate'' er et kjempe stort ord! Dere folk som sier sånn enten mot eller om noen, det sårer så sykt. I hvertfall hvis man sier det om. Men dere som ''Hater'' Justin Bieber, hvorfor gjør dere det? Fordi han kan synge? Ja, det er dette jeg lurer på. Jeg har hørt det er mest gutter som snakker om han, snakker stygt om han. Ja, de er bare sjalu på han, fordi nesten alle jenter er gale etter han. De har jo sefølgelig lyst at de er dem de skal være gale etter dem, ikke sant?
Jeg vil bare si, at jeg egentlig ikke har noe imot Justin Bieber. Ikke i det hele tatt! Han har jo et bra utsende, har synger fantastisk, og er egentlig tøff.Her er det noen sanger av han jeg synes er spesielt bra :

Ja, jeg liker egentlig flere. Men disse er de aller beste synes jeg da.

Hvis dere leter etter noen fansider av han, kan dere bare se her :-)

- http://justinbiebernr1.blogg.no

Snakkes!

-IDA
Litt info om design + outfit

God morgen dere ;-)

Da har jeg fått laga meg nytt design, men headeren har Frida laget for en stund siden. Jeg måtte bare redigere bloggnavnet litt, for haha. Jeg har hatt rundt 5 blogger før eller noe?
Jaja, mn hva synes dere? Jeg synes det ble helt OK jeg da, men jeg er kanskje ikke verdens mest fan av rosa, men jeg synes faktisk det ble litt kult da. Men jeg tror jeg skal ordne med designet litt, kanskje lage meny? Jaja, da vet jeg hva jeg skal bruke uka mi på, heeh.


litt flaut at jeg måtte gå for speilbildet, men det er bare idag!

Hvit singel - Cubus
Bukse - Cubus
Genser - Fått av Frida :- )

Snakkes!

- Ida
designhjelp???

Som dere sikkert ser har jeg faktisk utrolig stygt design å header. Så derfor hadde jeg blitt utrolig glad for noen design hjelp eller tips, for jeg er ikke den beste til å bruke programmer sånn som photoscape, photofiltre osv. Så da hadde jeg blitt glad for å få hjelp av noen som faktisk kan og skjønner disse programmene. Hvis dere er intreserte i å gi meg tips og hjelp, kan du sende meg mail til : idabwlarsen@live.no :-)
Men jeg hadde også blitt utrolig glad hvis noen i tilegg ville gitt meg en header, sammen med tipsene og hjelpen.
Snakkes :- )SOMMER OG SOL .... skyer og vind

 Hei bloggen! :- )

Først, vil jeg bare si.. Det er sol ute! Åh, det er helt topp! Men, gradestokke dingsen viste først på 24, så på 21, og nå på 19. Men nå gikk den opp på 20 igjen. Haha, den vil aldri bestemme seg. 
Jeg har egentlig planer for å sole meg idag, (jeg trenger faktisk farge, så hvis som jeg er) men det er liksom ikke helt sikkert. For det første, jeg begynner å bli forskjøla. (BUHU) Og for det andre, blåser det. Jeg er irritert altså. Siste dag før skolen, og det blåser?! Okei da, jeg er virkelig ikke så irritert. 

Etterpå så må jeg pakke litt til leirskole, fordi vi skal på leirskole neste uke! JEG GLEDER MEG!!!! 
Kl 16 kommer pappa og henter meg, gleder meg til å se han igjen. - Har ikke sett han på en heel uke! ♥ :- )


btw, god morgen! :- )

Forresten, designet skal jeg fikse på når jeg kommer hjem til pappa. Mamma sin data er så...blæh liksom.

Vi snakkes! 

- IDA
JEG ER GLAD....

...FORDI VI HAR SATT OPP TRAMPOLIIINEN! 
Egentlig ,så er det hun vi leier hus av sin. Men, jeg kan bruke den når som helst! Fordi jeg og mamma bor i et lite hus i hagen hennes. Haha, hørtes ikke utrolig smart ut spør du meg. Forresten, jeg har fått brunfarge på magen. Jeg er stolt jeg altså. Egentlig, så synes jeg det er dårlig gjort av meg selv å sitte inne når det er varmt ute. Rene torturen! Heh, neida. Faktisk, så har jeg vært ute å hoppet på trampolinen. YES! Hehe, LOGISK! 
Men jeg orker ikke skrive mer nå. Snakkes!

- Ida
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits