drar i morgen!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra legen. Det gikk ganske bra, men sprøya gjorde jo litt vondt da. Grunnen til at jeg tok den er fordi jeg skal til Tyrkia og Kroati til sommer'n, gleder meg!

I morgen så er det disco på Kariåsen, som jeg sefølgelig ikke kan komme på.. Skal på håndballcup nemlig, blir sikkert gøy det, men kjipt at det ikke blir noe Kariåsen for meg. Ble bedt til bursdag på lørdag også, som jeg heller ikke kan komme på. Cupen er på heelt feil tidspunkt!-.-

Jo, så i morgen drar jeg på cup som jeg skrev. Gleder meg, og jeg tar med kamera så jeg gir dere bilder på søndagen. :)


laget :)


God morgen!

God morgen! :-) Våkna faktisk seinere idag en det jeg pleier idag. Siden jeg pleier å gå til bussen 07.30, men jeg sykler til skolen, og da stikker jeg 08. Litt deilig å få sove litt lengre..

Som dere ser, så har jeg en sykt kjip header. Men Frida har vært så snill og sa at hun kunne prøve å lage header til meg. Men hun sa hun skulle gjøre det på mandag, men det har ho ikke gjort. Så jeg får spørre henne neste gang jeg snakker med henne ;)


bare for å vise hvor normal jeg er 


jodaa..

Ett innlegg i går - ikke bra. Jeg var jo på gøif fra ett tiden til 16 tiden, og etter det så var jeg hos Karoline, så fikk liksom ikke tid til å blogge i går. 

SKOLE! åh, vil ikke på skolen. Vil bare ligge i senga og sove hele dagen. Og det verste idag er at vi skal sykle ned til byen for å gjøre noe med RLE'n, også etter skolen så skal jeg til TANNLEGEN. Joda, fin dag må jeg si! ....

- skjer det noe spesielt ''gøy'' for dere idag? 

God morgen!

Faktisk, så sov Karoline, Sara og meg ute på verandaen i natt. Det var egentlig veldig deilig å sove ute egentlig, selvom det var litt kaldt. 

Jeg vet egentlig ikke hva vi skal finne på noe idag, men Sara skal ihvertfall være med Paul og Karoline og jeg skal kanskje til gøif med noen folk. Og hvis ikke det blir noe av, så er vi her med Sara og Paul. Blir ihvertfall en super fin dag! allerbeste ♥

- dine planer for dagen? :)

Ida og Frida!

Nå er jeg da hos Frida, og vi skal snart ut å ta bilder. Jeg legger dem sikkert ut etterpå, så dere får se dem. OG, kanskje jeg lager i stand en spørsmålsrunde etterpå. Eller kanskje en må gjøre video. Fordi jeg har endelig fått ordna youtube, så jeg får lagt inn videoer, yeah! Men det får dere mer info om etterpå :-) 


vi er normale, just fact :) 

Da snakkes vi senere! 


bilder fra påska

Hatt en veldig bra påske! Vært  med venner, vært på hytta, stått på slalom, vært med familie..ja. Har vært akkurat sånn en påske skal være! Perfekt! :-) 


thea, gullet♥verdens herligste kusine! blir 3 år i mai♥


♥pappa


ntåw, søteste


fordi Ida kjeder segfra venstre, onkel, hampus(bror) og fetter Tor


utsikten fra hytta


hytta :-)


♥sahsa min


verdens beste hunder! ♥ 


Fettern min. Og nei, han er ikke normal.


litt av slalombakken jeg var i. :)


kusina mi skulle prøve slalom første gang ♥


♥er så glad i voffen min♥shiva min


jodaaaa..
veldig glad i deg! ♥

sååe, hva synes du om bildene? :-)NY, FRESH START!

Okei, jeg savner denne bloggen helt sjukt for å være ærlig. Så jeg starter igjen! :) Har mange gamle innlegg, som jeg så jeg hadde en  del kommentarer på. Så, ja! Jeg håper dere leser bloggen igjen, for det hadde vært hyggelig :-) Vil du fortsette å lese? :)
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits