springtime

Ute så er det 12,9 grader ute nå, herregud for et nydelig vær! Var ikke på skolen idag, følte meg ikke bra til morningen idag. Så sov i 11 og en halv timer inatt, gud å deilig det var! 

Pappa kommer ikke hjem før 6-7 tiden så han ga meg litt penger så jeg kunne kjøpe meg noe å spise imens.
Dro til mcdonalds å kjøpte en cola og salsawrap og tok det med meg hjem. Det er bare kleint å sette seg ned alene å spise mcern mat, greit når jeg er med andre, men takler det ikke alene haha! Nå er jo jeg ganske heldig som bor i byen da, så jeg kan bare tusle ned når jeg vil for å kjøpe meg noe ,tiho. 
 

Liverpool-tur!

ATM sitter jeg og Karoline på vær vår data og redigerer bilder og videoer fra turen. Det har vært helt fantastisk i Liverpool med Karoline og faren! Mange tenker at to dager er utrolig lite, og jeg kan jo si det ikke er så mye, men når man bruker to hele dager på å shoppe så skal jeg si de to dagene blir utrolig lange! 
Har ihvertfall kost meg utrolig mye med shopping og junk food. Haha, helt ærlig, vi har ikke spist eller drikt noe sunt de den tiden vi var der. Spiste bare mcern mat og mat fra burgerking, drakk massemasse cola og veldig lite vann. 
Den tiden vi var det brukte jeg omtrent 250 pund, altså 2500 norske kroner på TO dager, og kom hjem med kun èn pund. 
Men ja, har ihvertfall kjøpt meg mye fint! Og ja, vi har tatt mange bilder :-)

//Primark, verdens beste butikk!! går ikke an å gå inn uten å komme ut med noe. er utrolig billig også. 

//Karoline skulle absolutt ha bildet av meg i en sånn en.. Haha

// kjøpte en heliumballong hver for èn pund! tror nok alle skjønner hva vi skulle gjøre med dem. Det har jeg forresten video av, den kommer ut om ikke så lenge :)

//kjøpte forresten en ny pysjamas, tihi. og skjekk tøflene jeg også kjøpte! herlige ♥ ♥Dette her er såklart ikke alle sammen, men de fineste. Hva synes dere om bildene? :-) 

Tiho, søt jente lixxmmm

Heihei! :)

Skoledagen idag var vel egentlig helt grei, var spesielt deilig å slutte tidlig idag. Føler det er helg, siden vi skal dra ikveld, men det er jo bare deilig det!
Hvis noen ikke vet det, så er det vi skal gjøre i Liverpool er å shoppe. Kommer ikveld/natt, shoppe i hele morgen og hele fredagen. Blir så rått, kan virkelig ikke vente!

Men jeg stikker til Karoline nå, så kanskje det kommer et siste innlegg i kveld før vi drar :-)

Njuss njuss
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits