England i morgen!

At thaaa moment sitter jeg ved stuebordet på jobben til pappa og bare slapper av egentlig. Skypa akkurat med Vegard, men han ditcha meg, den stygge dritten. Tihi!

Klokken 18 dro jeg til Helgerød klubbhus med laget for å ''bli kjent'' med Helgerød fordi vi skal spleises ellernoe. Koselig var det ihvertfall, selvom tiden gikk kjempe fort.
Men nå skal jeg snart legge meg tenker jeg, har blitt så seint de siste dagene! Kommer til å bli sent i morgen, fordi jeg skal til Liverpool med Karoline gullet og faren hennes, og flyet går 22. Men gleder meg utrolig mye til det!


Thea mor!Tok noen søte bilder av meg istad, he-he.

- Hva har dere gjort idag? :)

 

TODAY

Våkna klokken 11 idag, og da ba jeg mamma hente meg fordi jeg hadde noen ting jeg måtte få gjort. Så da dro vi hjem, så jeg fikk spist frokost og ryddet rommet og stelt meg. Så nå venter jeg bare på at klokka skal tikke så jeg kan stikke til byen snart. Bussen går ikke før et kvarter, så da rakk jeg heldigvis å få slengt inn et innlegg i full fart. 

Møter Hannah, Miriam og Sara for det første, også møter vi på folk etter hvert tenker jeg. Skal nok bli kjempe koselig! :)

Hva skal dere idag? 
10 ting som dere kanskje ikke visste om meg?

♦Jeg dømmer ikke folk så lett
Jeg er ikke en av de som dømmer noen før jeg kjenner dem. Jeg dømmer dem ikke for utseendet eller hva jeg har hørt, for å si det sånn; rykter er noe av det verste jeg veit om. Nesten ingenting er sant! 

♦Har egentlig gigantiske krøller!
Det er en av grunnene til at jeg hater svømming. Jeg retter  håret omtrent hver dag, og jeg er ukomfortabel med krøllene mine. Går aldri med dem på skolen! 

Ser ikke ut som meg til venstre der, men jo.. Har forandret meg en del, si!

 

Jeg har en humor som ingen skjønner seg på
 Jeg sier noe som JEG synes er morsomt, og jeg er en den eneste som ler. Noen ganger ler andre og, men de ler AV meg.  Ahahaha, dette er kleint. Skjønner meg ikke på humoren min selv til tider. 

Jeg spiser VELDIG MYE
Stemmer det, jeg er litt av et matvrak! Spiser alt jeg kommer over når jeg kjeder meg, til og med toast med sjokoladepålegg hvis det skulle vært krise. Hahah, høres ekkelt ut, i know - men ikke så værst egentlig! 

Jeg har bodd 15 steder
Jeg har bodd veldig mange steder i løpet av livet mitt. Har flyttet flere ganger en jeg har år! 
Har bodd i en campingvogn også en gang. Har sin bakrunn si!

♦ Ser nesten ikke på noe annet en skrekkfilmer
Skrekkfilmer er lett noe av det beste jeg vet om!  Elsker det, og jeg elsker den følesen av å skvette. Ser nesten ikke på noe annet hvis jeg skal se film, dette er alltid noe jeg vil og må se! ..tror egentlig dere skjønner

Jeg er den sjenerte typen! 
Joa, noe av det jeg missliker mest med meg selv. Men det går heldigvis fort over! Hvis jeg skal møte noen første og andre gangen så kan jeg være ekstremt sjenert. Men det går over utrolig fort! 

Jeg er veldig sikker på meg selv, og hva jeg driver med
Fra starten av åttende til jul var jeg veldig usikker på meg selv, og angret alltid på det jeg hadde gjort. Nå har jeg fått bedre selvtillit, og er veldig sikker på hva jeg gjør og hvem jeg er. Jeg elsker å drite meg ut, og er ihvertfall ikke redd for det!

Jeg begynner å grine bare jeg ser en hund jeg aldri har sett på TV før dør helt tilfeldig..
Dette har vel noe med at jeg har hatt hund hele livet. For eksempel, jeg sitter her og hylgriner fordi jeg nettopp så en hund jeg aldri hadde sett før, ble skudd md et uhell på TV. Skjønner ikke, fordi jeg begynner ikke å grine når jeg ser et menneske på TV dør? haha

Jeg tar meg i håret nesten hele tiden
Ååh-gud! Jeg føler at håret mitt roter seg til hele tiden så jeg bare ta i det. Uten å tenke over det ellernoe, for det har blitt en fæl uvane.. Nei huff, har veldig lyst til å bli kvitt den! 

 

Noe dere ikke viste? :-)

 

This weekend

Denne helgen kan jeg si har vært rett og slett fantastisk. Fredagen så var jeg først på trening, så dro jeg senere til Karoline der Hannah, Ilva og Sophie befant seg. Vi spilte wii, sånn dansespill, spiste MASSE mcern mat og satt på dataen og spiste godteri og egentlig bare koste oss resten av kvelden. 

Igår så var jeg i byen med Hannah og Karoline, noe som var utrolig koselig. Så var vi bare hjeme hos Karoline og koste oss masse. Så sov jeg hos Karoline inatt og, og har egentlig ikke  vært et sekund uten henne denne helgen.. Haha, søtt. 

 

 

skuulen

God morgen! :-) 

Da er jeg ferdig stelt, overraskende nok. Bussen går om 15 min, så jeg burde  vel egentlig gå snart. Blir også utrolig deilig å slutte tidlig idag, så får vi se hva jeg finner på etter det. 

♥Ha en fin dag! 
''If you jump, i jump''

Heihei! :-)

Jeg kom hjem for omtrent en time sia, etter en utrolig slækk dag på skolen! Vi får ha med pcen hvis vil vil, og da får vi internett koder og alt det der. Vi har sånn Titanic-prosjekt på 8.trinn, og det er ikke noe vanelig skole denne uken. 
Uansett, på tirsdag så så min klasse og en annen klasse på Titanic filmen. Har selv sett den 4 ganger før, men blir jo tristere og tristere for hver gang! Hahah. 

Har egetnlig ikke tenkt på noe annet et Titanic denne uka, i og med at vi har hatt om det hver dag denne uka. 
Og uansett om jeg har sett hele filmen eller ikke, begynner jeg å grine av denne scenen her. Gud å vakkert!
 
Floottt,nå griner jeg meg ihjel og.

 

Kos dere videre! 

jentekveld med beste!

Jeg kan med hånden på hjertet si at denne helgen har vært den beste på veldig lenge. Har vært med verdens beste jenter, og det er så lenge siden vi var samlet hele gjengen! 
Kunne gjerne skrivd  en hel bibel om hva vi gjorde og hvor koselig det var, men skal la dere slippe å få lese det. 
Har ihvertfall tatt en del bilder, men legger ut noen få. Var ganske stygge bilder igrunn! Haha :-)

Hva hardere gjort i helgen? :-) 

 

døgnrytmen erlik ræva

Klokken 21 bestemte jeg meg for å ta av sminken, pusse tennene og gjøre meg klar til sengen. Nå sitter jeg her da, klokken er 22.15 og jeg har tatt av sminken, men går fortsatt i dagsklærna mine og har ikke pusset tennene. Flink til å gjøre ting med en gang må jeg si! 

Idag hadde vi bare masse kjedelige fag, men flaks dagen gikk veldig fort. Når jeg kom hjem tok jeg meg en dusj, også satt jeg meg i sengen og bare slappet av. Litt av en dag må jeg si, gleder meg masse til fotballen starter igjen! Da blir det mye mindre datasitting!

Hva har du gjort idag? 
en ny start

Da var 2011 året forbi, det året jeg ihvertfall har sett på som det vanskeligste, men også beste. Jeg har fått mange nye venner, og mista noen få. Kanskje det er sånn det skal være? Isåfall så liker jeg endringene, og jeg håper på at dette året, 2012, holder på disse vennene jeg har, og kanskje det kommer inn enda fler? 

Jeg håper å få en ny start, både på skolen, måten jeg er, og få nye muligheter i livet. Det er jo et nytt år, da må man jo gjøre det aller beste ut av det!  

Jeg har et mål dette året, og det er å ikke se så negativt på ting. Prøve å lure meg unna smerte,! Skal satse 100% på fotballen og håndballen, og 100% på skolen, også skal jeg finne ut ordentlig hvem jeg er. Det er mine mål! 

Jeg trenger bare å smile, for å glemme det negative! 

 

Godt nytt år, alle sammen!! 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits