dagen idag! - falske negler bitches

Joda, neida, joda.. Sa jo at jeg skulle komme med et innlegg senere på onsdag kveld, men så ble det så mye styr på kvelden så ja, det blei ikke noe av! Igår såble det heller ikke noe innlegg siden var i byen med Miriam også pakket jeg resten av kvelden. La meg også ganske tidlig igår!    

Idag så våkna jeg gørrtidlig, grunnet at jeg og Miriam skulle ta et fly som gikk 11.15. Vi skulle nemlig til Narvik, og her skal vi være i tre uker. Altså, helt ærlig? Ganske deilig å dra vekk fra Sandefjord egentlig, ta en pause liksom. Vekk fra alt, egentlig. Og dette er forresten 4 gang jeg er med Miriam opp hit for å besøke faren hennes. Første gangen var sommer 2009! 

Planene våres disse tre ukene er vel å være masse i byen og shoppe, være i camping bilen, KANSKJE en sverige tur, telte(?) og kose oss masse ihvertfall! Tar masse bilder også :-)  

Vi kom vel til Narvik i 2-3 tiden ellerno, også spiste vi litt, så dro vi rett å shoppa.  Var i byen ganske lenge egetlig, i og med at frøkna brukte EVIG lang tid på bikbok. That Bitch.   


sliten jente venter på sin trege venninne inne i prøverommet. så sinnaa!


greit kleint bilde egentlig. men måtte jo legge ut bilde da! 10hi, l0ve it. 

Sol ute, og klokka er 23.40. Jaja, sommer i nord norge er bare til å forelske seg i! 

 

- Gjør dere noe spesielt koselig i ferien?:) 

Deilig frokost

Nå sitter jeg og spiser deilig salat laget av meg selv, og drikker juice. For en herlig start på dagen!
Startet jo dagen med gaver på sengen. Noe av det beste jeg vet, er så koselig å bli vekt med bursdagssang. :-)Familie bursdag nr1

Har hatt en passe grei dag på skolen idag, gledet meg bare til den var over egentlig. Men humøret har vært bra idag, og ja, etter å ha vært syk en dag, så er det  faktisk deilig å komme tilbake til skolen. Lyder dumt ut, men ja, er veldig selvskapsjuk! Elsker å ha folk rundt meg. 

Etter skolen så tok jeg bussen rett til byen, så til mormor og bestefar. Spiste litt der, så på TV og bare slappet av før gjestene kom. Inkludert mams og stefaren min da. Det var superkoselig, fikk en av de tingene jeg ønsket meg mest! Nemlig en iPod. Virkelig, har verdens beste foreldre! 
Fikk også en del penger, 1200kr. Veldig fornøyd med familie bursdag nr1! I morgen har jeg bursdag, og skal ikke feire noe spesielt. Skal bare til byen og møte noen folk der:)
Søndag blir det familie bursdag med pappa familien. Blir sikkert kjempe koselig, det og!

Min søte kusine og meg


Stiiiig:-)
 Resten av kvelden skal jeg bare bruke på å slappe av hos stemoren min. Ah, deilig det og. 
Ha en super fin fredagskveld alle sammen! :-) 

springtime

Ute så er det 12,9 grader ute nå, herregud for et nydelig vær! Var ikke på skolen idag, følte meg ikke bra til morningen idag. Så sov i 11 og en halv timer inatt, gud å deilig det var! 

Pappa kommer ikke hjem før 6-7 tiden så han ga meg litt penger så jeg kunne kjøpe meg noe å spise imens.
Dro til mcdonalds å kjøpte en cola og salsawrap og tok det med meg hjem. Det er bare kleint å sette seg ned alene å spise mcern mat, greit når jeg er med andre, men takler det ikke alene haha! Nå er jo jeg ganske heldig som bor i byen da, så jeg kan bare tusle ned når jeg vil for å kjøpe meg noe ,tiho. 
 

Liverpool-tur!

ATM sitter jeg og Karoline på vær vår data og redigerer bilder og videoer fra turen. Det har vært helt fantastisk i Liverpool med Karoline og faren! Mange tenker at to dager er utrolig lite, og jeg kan jo si det ikke er så mye, men når man bruker to hele dager på å shoppe så skal jeg si de to dagene blir utrolig lange! 
Har ihvertfall kost meg utrolig mye med shopping og junk food. Haha, helt ærlig, vi har ikke spist eller drikt noe sunt de den tiden vi var der. Spiste bare mcern mat og mat fra burgerking, drakk massemasse cola og veldig lite vann. 
Den tiden vi var det brukte jeg omtrent 250 pund, altså 2500 norske kroner på TO dager, og kom hjem med kun èn pund. 
Men ja, har ihvertfall kjøpt meg mye fint! Og ja, vi har tatt mange bilder :-)

//Primark, verdens beste butikk!! går ikke an å gå inn uten å komme ut med noe. er utrolig billig også. 

//Karoline skulle absolutt ha bildet av meg i en sånn en.. Haha

// kjøpte en heliumballong hver for èn pund! tror nok alle skjønner hva vi skulle gjøre med dem. Det har jeg forresten video av, den kommer ut om ikke så lenge :)

//kjøpte forresten en ny pysjamas, tihi. og skjekk tøflene jeg også kjøpte! herlige ♥ ♥Dette her er såklart ikke alle sammen, men de fineste. Hva synes dere om bildene? :-) 

Tiho, søt jente lixxmmm

Heihei! :)

Skoledagen idag var vel egentlig helt grei, var spesielt deilig å slutte tidlig idag. Føler det er helg, siden vi skal dra ikveld, men det er jo bare deilig det!
Hvis noen ikke vet det, så er det vi skal gjøre i Liverpool er å shoppe. Kommer ikveld/natt, shoppe i hele morgen og hele fredagen. Blir så rått, kan virkelig ikke vente!

Men jeg stikker til Karoline nå, så kanskje det kommer et siste innlegg i kveld før vi drar :-)

Njuss njuss

England i morgen!

At thaaa moment sitter jeg ved stuebordet på jobben til pappa og bare slapper av egentlig. Skypa akkurat med Vegard, men han ditcha meg, den stygge dritten. Tihi!

Klokken 18 dro jeg til Helgerød klubbhus med laget for å ''bli kjent'' med Helgerød fordi vi skal spleises ellernoe. Koselig var det ihvertfall, selvom tiden gikk kjempe fort.
Men nå skal jeg snart legge meg tenker jeg, har blitt så seint de siste dagene! Kommer til å bli sent i morgen, fordi jeg skal til Liverpool med Karoline gullet og faren hennes, og flyet går 22. Men gleder meg utrolig mye til det!


Thea mor!Tok noen søte bilder av meg istad, he-he.

- Hva har dere gjort idag? :)

 

TODAY

Våkna klokken 11 idag, og da ba jeg mamma hente meg fordi jeg hadde noen ting jeg måtte få gjort. Så da dro vi hjem, så jeg fikk spist frokost og ryddet rommet og stelt meg. Så nå venter jeg bare på at klokka skal tikke så jeg kan stikke til byen snart. Bussen går ikke før et kvarter, så da rakk jeg heldigvis å få slengt inn et innlegg i full fart. 

Møter Hannah, Miriam og Sara for det første, også møter vi på folk etter hvert tenker jeg. Skal nok bli kjempe koselig! :)

Hva skal dere idag? 
10 ting som dere kanskje ikke visste om meg?

♦Jeg dømmer ikke folk så lett
Jeg er ikke en av de som dømmer noen før jeg kjenner dem. Jeg dømmer dem ikke for utseendet eller hva jeg har hørt, for å si det sånn; rykter er noe av det verste jeg veit om. Nesten ingenting er sant! 

♦Har egentlig gigantiske krøller!
Det er en av grunnene til at jeg hater svømming. Jeg retter  håret omtrent hver dag, og jeg er ukomfortabel med krøllene mine. Går aldri med dem på skolen! 

Ser ikke ut som meg til venstre der, men jo.. Har forandret meg en del, si!

 

Jeg har en humor som ingen skjønner seg på
 Jeg sier noe som JEG synes er morsomt, og jeg er en den eneste som ler. Noen ganger ler andre og, men de ler AV meg.  Ahahaha, dette er kleint. Skjønner meg ikke på humoren min selv til tider. 

Jeg spiser VELDIG MYE
Stemmer det, jeg er litt av et matvrak! Spiser alt jeg kommer over når jeg kjeder meg, til og med toast med sjokoladepålegg hvis det skulle vært krise. Hahah, høres ekkelt ut, i know - men ikke så værst egentlig! 

Jeg har bodd 15 steder
Jeg har bodd veldig mange steder i løpet av livet mitt. Har flyttet flere ganger en jeg har år! 
Har bodd i en campingvogn også en gang. Har sin bakrunn si!

♦ Ser nesten ikke på noe annet en skrekkfilmer
Skrekkfilmer er lett noe av det beste jeg vet om!  Elsker det, og jeg elsker den følesen av å skvette. Ser nesten ikke på noe annet hvis jeg skal se film, dette er alltid noe jeg vil og må se! ..tror egentlig dere skjønner

Jeg er den sjenerte typen! 
Joa, noe av det jeg missliker mest med meg selv. Men det går heldigvis fort over! Hvis jeg skal møte noen første og andre gangen så kan jeg være ekstremt sjenert. Men det går over utrolig fort! 

Jeg er veldig sikker på meg selv, og hva jeg driver med
Fra starten av åttende til jul var jeg veldig usikker på meg selv, og angret alltid på det jeg hadde gjort. Nå har jeg fått bedre selvtillit, og er veldig sikker på hva jeg gjør og hvem jeg er. Jeg elsker å drite meg ut, og er ihvertfall ikke redd for det!

Jeg begynner å grine bare jeg ser en hund jeg aldri har sett på TV før dør helt tilfeldig..
Dette har vel noe med at jeg har hatt hund hele livet. For eksempel, jeg sitter her og hylgriner fordi jeg nettopp så en hund jeg aldri hadde sett før, ble skudd md et uhell på TV. Skjønner ikke, fordi jeg begynner ikke å grine når jeg ser et menneske på TV dør? haha

Jeg tar meg i håret nesten hele tiden
Ååh-gud! Jeg føler at håret mitt roter seg til hele tiden så jeg bare ta i det. Uten å tenke over det ellernoe, for det har blitt en fæl uvane.. Nei huff, har veldig lyst til å bli kvitt den! 

 

Noe dere ikke viste? :-)

 

This weekend

Denne helgen kan jeg si har vært rett og slett fantastisk. Fredagen så var jeg først på trening, så dro jeg senere til Karoline der Hannah, Ilva og Sophie befant seg. Vi spilte wii, sånn dansespill, spiste MASSE mcern mat og satt på dataen og spiste godteri og egentlig bare koste oss resten av kvelden. 

Igår så var jeg i byen med Hannah og Karoline, noe som var utrolig koselig. Så var vi bare hjeme hos Karoline og koste oss masse. Så sov jeg hos Karoline inatt og, og har egentlig ikke  vært et sekund uten henne denne helgen.. Haha, søtt. 

 

 

skuulen

God morgen! :-) 

Da er jeg ferdig stelt, overraskende nok. Bussen går om 15 min, så jeg burde  vel egentlig gå snart. Blir også utrolig deilig å slutte tidlig idag, så får vi se hva jeg finner på etter det. 

♥Ha en fin dag! 
''If you jump, i jump''

Heihei! :-)

Jeg kom hjem for omtrent en time sia, etter en utrolig slækk dag på skolen! Vi får ha med pcen hvis vil vil, og da får vi internett koder og alt det der. Vi har sånn Titanic-prosjekt på 8.trinn, og det er ikke noe vanelig skole denne uken. 
Uansett, på tirsdag så så min klasse og en annen klasse på Titanic filmen. Har selv sett den 4 ganger før, men blir jo tristere og tristere for hver gang! Hahah. 

Har egetnlig ikke tenkt på noe annet et Titanic denne uka, i og med at vi har hatt om det hver dag denne uka. 
Og uansett om jeg har sett hele filmen eller ikke, begynner jeg å grine av denne scenen her. Gud å vakkert!
 
Floottt,nå griner jeg meg ihjel og.

 

Kos dere videre! 

jentekveld med beste!

Jeg kan med hånden på hjertet si at denne helgen har vært den beste på veldig lenge. Har vært med verdens beste jenter, og det er så lenge siden vi var samlet hele gjengen! 
Kunne gjerne skrivd  en hel bibel om hva vi gjorde og hvor koselig det var, men skal la dere slippe å få lese det. 
Har ihvertfall tatt en del bilder, men legger ut noen få. Var ganske stygge bilder igrunn! Haha :-)

Hva hardere gjort i helgen? :-) 

 

døgnrytmen erlik ræva

Klokken 21 bestemte jeg meg for å ta av sminken, pusse tennene og gjøre meg klar til sengen. Nå sitter jeg her da, klokken er 22.15 og jeg har tatt av sminken, men går fortsatt i dagsklærna mine og har ikke pusset tennene. Flink til å gjøre ting med en gang må jeg si! 

Idag hadde vi bare masse kjedelige fag, men flaks dagen gikk veldig fort. Når jeg kom hjem tok jeg meg en dusj, også satt jeg meg i sengen og bare slappet av. Litt av en dag må jeg si, gleder meg masse til fotballen starter igjen! Da blir det mye mindre datasitting!

Hva har du gjort idag? 
en ny start

Da var 2011 året forbi, det året jeg ihvertfall har sett på som det vanskeligste, men også beste. Jeg har fått mange nye venner, og mista noen få. Kanskje det er sånn det skal være? Isåfall så liker jeg endringene, og jeg håper på at dette året, 2012, holder på disse vennene jeg har, og kanskje det kommer inn enda fler? 

Jeg håper å få en ny start, både på skolen, måten jeg er, og få nye muligheter i livet. Det er jo et nytt år, da må man jo gjøre det aller beste ut av det!  

Jeg har et mål dette året, og det er å ikke se så negativt på ting. Prøve å lure meg unna smerte,! Skal satse 100% på fotballen og håndballen, og 100% på skolen, også skal jeg finne ut ordentlig hvem jeg er. Det er mine mål! 

Jeg trenger bare å smile, for å glemme det negative! 

 

Godt nytt år, alle sammen!! 

Grått nytt hår!

Til dere gamle mennesker der ute, grått nytt hår!  ♥

Hehe, neida. Godt nytt år alle sammen, håper alle får en fin avslutning på år 2011, og er fin start på år 2012! Alle fortjener å spise god mat, og kose seg med venner eller familie:) 

Vil også bare minne på at folk må tenne et lys som et minne for de som døde 22.juli, det skal ihvertfall jeg. Også skal jeg tenne et lys for deg, Inge-Lillian! Du er dypt savnet. 

Ha en fin kveld!

 

dagens autfaait

Hadde en kjempe koselig julefeiring med familien igår, fikk også masse fint og spise kjempe god mat. Fikk masse penger også, så nå er det ikke lenge til jeg skal kjøpe et ordenlig kamera! Det skal bli så deilig. 

Fikk også en utrolig herlig gave, som fikk meg til å hoppe rett til værs. Mamma ga meg nemlig et brev, og der sto det at Odd skal ta med meg og Karoline til Liverpool 1.februar og bli der i 4 dager. Can't wait! 

Var også flink jente og tok noen bilder igår da :-)


mamma og shææsten


kusina mi

Forresten; fikk en sykt søt pysj av tanta til daddy, har ikke tatt den av meg enda. hihi


åååå - jeg elsker den! 

- Hadde du en fin julefeiring? 

 

Ingen fortjener det.

Du har en flott kropp, et flott utseendet og en flott personlighet. 
Men så kommer det til det tidspunktet der du får et kompliment. ''Å så pen  du er'' ''du er vakker!'' ''kroppen din og deg er perfekt!'' og blabla. Da svarer du ''Nei jeg er så stygg, feit, og lårene mine er så blubbete!''
Seriøst? Du er nydelig! Ikke gå rundt å si at du er stygg, for du er pen.
Dette er ikke noe jeg tenkte på før, jeg har fått inspirasjon fra venner, og mange andre GODE folk som virkelig vet hvordan ting er!

392599_308032452554282_208940785796783_1076292_211278915_n_large

Jeg skulle så ønske at det ikke var et ord som kalles stygg.  Alle er forskjellige, og absolutt ingen fortjener å bli kalt stygg og bli mobbet for å være seg selv? Hvor respektløst?
Bare man har en nydelig personlighet så bli man sett på som pen, og sånn synes jeg det burde være!
For meg så trenger ikke kjæresten min være den kjekkeste, bare han er god innvendig, så er det perfekt for meg. 

Text-vit-bakgrund-2fre_179044121_large

Jeg mener altså hvis noen er frekke mot deg fortjener de ikke å få ordet stygg slengt opp i trynet tilbake? 
Hvis den personen som er frekk mot deg utengrunn kaller DEG stygg eller feit, gjør alt annet en å ta igjen!
Å ta igjen gjør ting aldri bedre. La det ligge, eller hvis det plager deg så veldig si ifra til noen eller ta det med selve personen!
Å bli kalt stygg kan ødelegge ens selvbilde. Jeg synes dette er helt forferdelig? Ingen fortjener som sagt å bli kalt stygg, uansett.
Gå på badet, se deg selv i speilet, og tenk på det positive tinga ved deg. Du har nemlig noe du er fornøyd med, og det har alle! Så ta til deg det alt det positive, og glem det du ikke liker ved deg selv.

 

Tumblr_ltjtkj0myo1r23863o1_500_large

Du er vakker, og har noe vakkert. Ta det til deg!

- og som sagt, JA jeg har fått masse inspirasjon til å lage dette innlegget, og tenke dette. Men jeg vil at mange som mulig skal slenge seg på denne tanken! 
- jeg gidder heller ikke kommentarer om at jeg hermer, for jeg har skrivet en del ganger at jeg bare hat fått en haug av inspirasjon.

 

on the skole

chiller on the skole, der?temainnlegg?

Kom nesten akkurat hjem fra skolen, har vært en kjempe deilig dag egentlig. Hadde først naturfag på pcen og da hadde vi en vikar som ikke gjorde en dritt, så da satt Henrik, Karoline og meg og gjore noe helt annet isteden for. 
Etter det hadde vi en samf. prøve som jeg hadde helg glemt! Så jeg hadde ikke fått øvd, men det gikk greit følte jeg! :-)

Men over til noe annet. Igår så prøvde jeg meg på et temainnlegg, noe som jeg følte gikk supergreit! Fikk en del koselige tilbakemeldinger, på bloggen og facebook. Koselig det!  

Men det som jeg lurer på er, burde jeg fortsette med det? Liker veldig godt å skrive sånne artikkeler, så for meg så er det jo greit, men nyttig å vite ha dere synes! 
 

Burde jeg fortsette med temainnlegg?  

Mobbing

Mobbing er noe av det verste som finnes, etter min mening. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor mennesker gidder å hakke ned på folk, fordi nesen til en person kanskje er litt anderledels, hudfargen er litt anderledels, og hele personen er helt anderledels. Betyr det at denne personen er mindre verdt det?

 

Ingen fortjener å bli mobbet. Uansett åssen bakrunn personen har, uansett utseendet. Alle er forskjellige, absolutt ingen er like på noen måte! Kan ha masse likt, men det finnes ingen kopier av DEG uansett. Sefølelig, alle har forskjellige meninger om en person, og det er det dessverre ingen som kan styre. Men det at det noen som faktisk lar det gå så langt at det går utover personen som noen ikke liker? Dette er det verste jeg vet. Jeg får vondt inni meg at folk kan skade seg selv på denne måten?
Til dere mobbere der ute: Det er deres feil at helt uskyldige mennesker ødelegger seg selv på denne måten, DERES skyld at mennesker tar livet. Hvordan føles det? Og ha skyld i en persons død? Du burde lide av tanken. 

Mobbere finnes hvorsomhelst, overalt. De mobber en person pga han/hun kanskje har en stygg bukse? Jeg vet ikke jeg, men de finner så utrolig teite, idiotiske og dumme smågrunner for at folk mobber. 
Jeg kjenner følesen av det å bli mobbet. Jeg ble det i 4 og 5 klasse, mest fjerde. Da fikk jeg slengt i trynet at jeg var så stygg, feit og jeg ble ''banka''. Jeg ble dyttet ned i bakken, slått og ble tatt kvæletak av de eldre. Jeg fikk ingen konsekvenser for det, jeg har ingen arr ellernoe fordi jeg har ikke kuttet meg eller skadet meg selv pga det. Og det er fordi jeg er sterke en det!
Det største og allerverste er dette. Folk slutter å spise fordi de får en kommentar som: du er feit? Flest jenter slutter å spise, for synet på dems på kroppen sin blir helt motsatt av det den egentlig er. 
Jeg kan ærlig ikke sette ord på hvor fælt dette er ? 
Men jeg vil ha stopp på mobbingen! 
Mobbing kan drepe, mobbing kan skade. Forestill dere en verden uten mobbing? 

Hva er deres syn på mobbing? 

 

fantastisk helg!

Hej alla i hopa!

Nå sitter jeg på gulvet, har på thevoice, har varmepvnen forran meg og søt liten hund på fanget. 
Har hatt en utrolig herlig helg der jeg var, og ser veldig fram til neste ''møte'' der! Har blitt kjent med noen søte folk og igrunn, som jeg savner utrolig! Kunne virkelig være 100% meg selv med dem. Herlige mennesker, herlig sted og et herlig minne.

♥Hva har du gjort i helgen? 


- tatt på hotellet
 

2day

Starta dagen med 2 timer kunst og håndtværk, utrolig digg start på dagen! Var egentlig ikke noe mer spesielt som skjedde idag egentlig, hater virkelig torsdager utenom det med de to første timene. 
Etter skolen så tok jeg bussen rett ned til byen for å møte Vegard. Var det ikke så veldig lenge, men koselig var det! :-) Så ditcha jeg han stakkars og gikk hjem for å spise middag med pappa. Var egentlig elevkveld idag, men jeg droppa det, tiho. 

Men nå skal jeg fortsette med ryddinga, og høre på thevoice på full guffe! 
- Kos dere i kveld :-)  Juleballet 2011..

Var rett og slett vellykket. Har vært en fantastisk herlig kveld, men mange herlige folk. God mat, morsomme kåringer og masse dansing! 

Gleder meg masse til neste år allerede, synd det er utrolig lenge til.


Lånte kjolen av min kjære Frida, og jeg vet dessverre ikke hvor den er kjøpt hen. Står ikke på heller. 

Ignorerer trynet mitt på det bildet! Kjolen som telles :-) 

Har du hatt skole/jule ball på din skole? 

JEG BEGYNNER Å BLOGGE IGJEN!

Når man endelig er ferdig med tentamen, og fotballen har tatt ferie så har jeg enda mer tid til å blogge å gjøre andre ting. Og jeg har ikke noe kamera å bruke, men får finne usb kabel til mobilen min også får jeg bruke pappa sin mobil når den er ferdig på repreasjon. Skrev det helt sikkert feil, men sammaa! 

I mens får jeg bruke webcamera eller andre bilder i minnekortet. 
Men nå må jeg nesten stikke, så kommer det kanskje et innlegg  i kveld etter 22. 
tittei

Idag så har jeg brukt hele dagen siden jeg kom hjem fra skolen på å rydde hele rommet. Har sett ut som en grisebinge her, så godt var det å få rydda opp! Fant en god del med kremer, aknekremer, body butter og slikt. Har en hel hylle fult med det, så deilig det er å ha styr på ting! 

I morgen så har alle på hele skolen tentamen tror jeg. Vi i åttende har norsk, og jeg gleder meg faktisk. Jeg har skrevet historier i 4-5 år, og synes det er kjempe koselig! Får ihvertfall lysten til å skrive masse når læreren sier jeg burde bli forfatter. Så ser fram til dagen i morgen:-)

ATM

Her har jeg alt fra nese spray til fotkrem, fra aknekremer til krem for poser under øynene. Hihihi

øve,øve,øve

I løpet av neste uke så skal jeg ha norsk tentamen og engelsk eller matte. Så jeg skal sitte mindre på dataen, og bruke mer tid på å blogge! Kommer til å sitte på dataen på tidspunkt som dette, så det blir blogging på kveldende! 

I morgen så slutter jeg tidlig, så jeg tenker at jeg drar opp til gamleskolen etter skolen, for å så slikke litt sol. Blir deilig, har ikke gjort det siden Mars! 
 

sliten..

Læreren har gitt oss beskjed om å lese 50 sider i naturfag boka vår, til en naturfagprøve på 1-2 sider i morgen. Altså, seriøst? Jeg lese alt ,og noterte det jeg trodde var viktigs, og når jeg skjekket spørsmåla.. Herlighet, trodde hodet mitt skulle eksplodere. Hadde ikke fått med noe av det viktigste, og naturfag er ikke det faget jeg liker mest, så akkurat nå angrer jeg på det stekerkeste at jeg ikke har følgt med i timen. Creds til meg, woho!
en god latter forlenger livet..

For noen uker siden så jeg på en blogg, og hun hadde lagt ut noen videoer av en utrolig random gutt. Altså, jeg kan si jeg har sett utrolig mange av videoene hans, og jeg kan si jeg grapskratter på så og si alle. Ingen av videoene nesten gir mening, men bare tull&tøys. Haha, er det bare meg som har dårlig humor? 

 

 

dansekonkurranse!

Idag så har jeg spilt håndballkamp, som forresten ble tap. 10-8, ,men bra spilt av alle sammen! Etter kampen dro jeg til Karoline, så dro vi til Oslo for at hun skulle danse. Hun kom på 2 plass av rundt 20 folk i hennes aldergruppe Mester, i freestyle. I slow kom hun på 4 plass, og hun var utrolig flink! Hadde det utrolig koselig <3

koser oss i bilen


Mestern min!

Daniel og Kristian! Ble utrolig fort glad i dere ,gutter!

Daniel og Fredrick!

Silje!:)

stolt av deg snuppaa
Dette er en hest på en eng

Ler meg ihjel, der? 

 

koser meg !

Jeg har vært i et veldig godt humør i dag, i og med at jeg har fått løst opp noen misforståelser, og fått tilbake en historie på 3 1/2 side som jeg skrev for to uker siden. Den fikk jeg en 5'er på, overraskende nok! Så er utrolig fornøyd med det :-) 

Nå sitter jeg plantet i dobbelsengen min og spiser pizza og drikker julebrus mens jeg ser på søstrene Kardashian. Livet er herlig, rett og slett. ♥

men nå skal jeg snart kose meg litt med isen dream! ahh, jeg har en snill pappa.

skolen igjen

Skal jeg være flink jente å gå på skolen, etter at jeg har vært syk onsdag, torsdag og fredag. Skal bli koselig å se folka igjen da!! :-)'
jentekveld 05.11.11

For en utrolig koselig går det var igår hjemme hos Sara med mange herlige jenter! Vi spiste pizza, hadde pandoras eske, danset og hadde det utrolig koselig! Skyvde vekk alle probleme denne kvelden, og isteden tenkte på alt positivt med livet og ja, koste oss masse masse! 

♥michelle og meg

Ilva som koser seg med svampebob oppe ihjørnet, miriam fra høyre, karoline, meg i midten, og synne og sophie nedenunder der :-)Synne, Sophie og Ilva<3

Er flere bilder, men dataen min virker helt ødelagt, den går så sakte! Så dette er egentlig de tre bildene jeg liker aller best!:-) 

Hva har dere gjort i helgen? 

litt av hvert

Etter å ha vært inne siden tirsdag, så skal jeg si det var koselig og dra til Frida igår kveld! Har vært så selvskapsjuk de tre dagene jeg var hjemme fra skolen, så ja. 

Idag så skal Frida og jeg tusle opp til Runar hallen og se Stif-Runar, så stikker jeg på bowling med fotballen, før jeg drar til Sara der tretten andre herlige jenter! Blir så koselig, gleder meg veldig. 

Siden jeg er så og si opptatt i hele dag, kommer det ikke noen flere innlegg idag før imorgen eller kanskje i kveld. Spørs hva vi finner på :-)

skulle egentlig leggge ut et bilde innlegg, men kameraet til frida er stygt,

 

for en uke!

Dette har vært den mest usosiale uka for meg noensinne, for å være ærlig! Har vært hjemme fra skolen siden onsdag, og det er noe av det verste jeg vet. Har ikke trent siden tirsdag, og skal egentlig trene klokka 18, men jeg får ikke lov av treneren. Men kanskje jeg drar opp fordetom, for å se på treningen? For jeg er en veldig sosial jente, så jeg foretrekker helst å være med folk! Hahah, surrete. 

Hva skjer hos dere idag? :-)

fra med NÅ..

Såklart tar lekser tid, men blogging har jo vært en del av hverdagen min i to år, så jeg føler det mangler i hverdagen min. Så her er jeg, klar for en ny start!:-)

Jeg har gått i gjennom absolutt alle innleggene mine på denne bloggen, og jeg ler for meg selv, - når jeg ser forandringene. Er utrolig FLAU rett og slett over å ha gått sånn på skolen.. haha, den verste tiden var vel i slutten av sjette til midten av sjuene. Også la jeg ut så stygge bilder av meg også, huff&huff!

Men jeg bare biter meg i det, og legger ut noen. For å vise forandringene! Gud, dette kan bli pinlig..kan bli litt langt innlegg.

28.mai.2010 FJORTISS TIDEN MIN.

30. mai 2010. Hahah, jeg må bare le av de tbildet her. vet faen ikke hva jeg prøvde på

Juli 2010 en gang. Rulatorbabe, grrr

August 2010, farget håret brunt! Haha, lite fjortiss eller


Slutten av oktober 2010. sånn ser jeg da ut idag. 

forandringer fryder, ærlig talt

 

 

første gang på lenge..

tar jeg meg en joggetur! snakkes

koser meg på hytta!

Er på Gautefall med hele familien akkurat nå! Fant ut det var nettverk her, så det er jo bare helt topp! Pluss at hytta er gigantisk, med boble bad, bastue, sklie og basseng. Vil absolutt ikke hjem! 
tjohei, her er jeg

Lurer virkelig når jeg skal begynne å blogge fast igjen, går jo fram og tilbake sånn omtrent hele tiden. Men her er jeg igjen da, enda en trang på å skrive. Leser såvidt blogger nå, veit ikke hvorfor? Lysten bare stoppa opp. Men her er jeg da, på'n igjen! Blogging nå, litt i morgen og kanskje fredag hvis jeg rekker. Men i helgen skal jeg på hytta, og da skal jeg ta med kameraet! Faktisk. Hahahsånn ser jeg da ut atm; hvite flekker i trynet er digg liksom ♥♥

 

skolen tar tid..

For det første; Jeg har skjerpet meg masse! Har ikke sagt det på bloggen før, men jeg har hatt problemer med skolen. Jeg har 10 anmerkninger, og det er de alle glemminger. Skjemmes over det, men jeg har skjerpet meg! Gjort alle leksene, husket bøker til timen og strammet meg veldig opp. Det er grunnen til at det er ikke har kommet noen innlegg denne uken. 
Here I am

God morgen!

Har egentlig vært syk hele uka, men gulpa nå istad. Vet ikke hva det har med forskjølelse og gjøre, kanskje fordi jeg hoster så fælt? Samme kan det være egentlig, hahah. Fortsatt kjedelig. Vet ikke om jeg skal på skolen enda, skal gå ned, også får pappa kjenne på meg. Håper egentlig på å bli hjemme idag, siden jeg var på skolen hele forrige uke. 

Tror neppe jeg er den eneste som så på Spirit når jeg var liten? Fysøren, denne sangen er utrolig elsk ♥ + filmen har så sterke minner, så blir utrolig glad av å høre denne sangen!

 
bolle-snupper

Heihei :-)

Vi la oss litt sent igår, pga.  Vi skypa med tullingen Adrian og så på ''paranormal activity 2''. Jeg har sett den før, men måtte jo se den sammen med Fridamor såklart. Idag så så vi enern, men så klikka tven når det var et kvarter igjen. Kjipt, men jeg har jo sett den også før, men Frida ville se den. Så det gikk jo greit det.

Idag har vi bakt boller, og bollene ligger nå i stekeovnen. For et syn, sier jeg bare!! Skjønner ikke hva som har skjedd, vi gjorde jo alt riktig.. Men de ble ikke veldig store da;)


10hi, kjekkenBollete boller! 


ahaha, tatt sent i vår! 

guess what?

Jeg blogger! Hahah, har ikke blogga på en uke eller mer? Vet ikke helt, men ble bare jævlig lei av det. Så sykt mye styr, men jeg blogger nå! Tror jeg skal fortsette framover, eller vet ikke helt. Spørs hvor mange som leser det vettu, men ja. Håper på det beste, sefølgelig! 

Akkurat nå er jeg hos største trollet, nemlig tulla som skrev gjesteinnlegg under her. So sweet, selvom bildene hun la ut var litt for stygge. Haha, jenta er herlig da! 

Burde jeg fortsette? 

Gjesteblogging på g!

Halla folkens! Hvaskjeraaaaa? neida..

Ja, jeg er da Frida, bestevenninna til frøken Ida. Jeg blogger (blogga) på fridaschr.blogg.no, men jeg ekke så veldig glad i blogge mere.. Hehe, kult! Ida er så teit å ikke ville blogge, så jeg spurte om jeg kunne gjesteblogge for ho. Ikke at det blir så mye bedre.. Meen..

Jeg tenkte å legge ut litt bilder om våres tid som bestevenner! Vi ble bestevenner ca. sommerferien 2010! Verdens beste! Uforglemmelig. 


Dette er fra februar ellerno..

EEn veldig varm dag i slutten av mai, eller begynnelsen av juni, ithink..


Sommer 2011!


Februar en gang!


Omg, kule eller hva?


Hvor søt? Før sommerferien 2010!

I sep. en gang:)


HAHAH, forandring fryder hvertfall:)

Blondiee

Hvem er brunest? 

omg.

Ida og meg i august?!?!!?!? 


Hhahaha, fyfaen! onepiece tiden uknow..


Første gangen jeg var med Ida hjem! gode tider..

Hahah, orker ikke å legge ut flere bilder, det tar 2000 år! hihi..

Hva synes dere om dette ''kule'' innlegget? 
Tycks about the pictures? hahah.. flink!

- Frida Sofie!

Bloggen, jaaaa.

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med denne bloggen, for å være ærlig. Webcamera bilder er ikke akkurat utrolig spennende for dere å se på, og det er noe rart med minne kortet så jeg ikke får lasta over bilder eller sett på bilder i det hele tatt fra kameraet mitt. Jeg lover jeg skal prøve å få fiksa det, men vet ikke når det er ordna. Skal prøve mitt beste å oppdatere vær dag, så følg gjerne med! :-) 

Jeg blogger ikke for bloggens skyld for å være ærlig, jeg blogger fordi jeg elsker å skrive, og ta bilder ogsånt. Jeg skal begynne å spare til speilreflekskamera, og når det er fiksa, da blir bloggen helt anderledes! 
bowling!

Unnskyld for null blogging idag, men har ikke hatt noe blogglyst ellernoe. Men litt  av grunnen kommer fra det stygge minnekortet til kameraet mitt som ikke vil laste over noen bilder. altså, i det hele så får jeg ikke sett bildene overhodet. Men har med kameraet til bowlinga, også skal jeg prøve på det sterkeste å få inn noen bilder til bloggen. 

Men nå må vi nesten stikke! så slenger jeg bare inn et bilde tatt akkurat. Fra webcamera, woho. 

 

sov godt, drøm søtt

Jeg tar tilbake til det jeg skrev forrige innlegg, pga hjelp fra en anonym på formspring. Tydeligvis så har anonyme nytte av seg til tider! Så ja, jeg tar ikke bloggpausen allikavell. Må slutte å ombestemme meg hele tiden.. 

Men nå skal 2stk søte jenter legge  seg , så natta, drøm søtt <3
&lt;3

65252979_pfmru7tg_c_large


//weheartit

I love you, i really do ♥

i have two things for you..

Tumblr_lqovl12omk1r1jj2go1_500_large

 

:):):):)

Rastløs

Jeg savner å løpe, jeg savner å kjenne den herlige følesen av  å være sliten. Det er bare 6dager siden sist jeg trente, men jeg vil trene mer! Vi spilte litt tennis på lørdag, men det var ikke nok. Jeg vil redde harde baller fra håndballjentene mine, jeg vil sparke en ball og løpe og le sammen med fotballjentene mine. Jeg vil ut, ta en joggetur! Men det er så kaldt her i nord, så jeg venter til vi skal spille tennis ikveld. Fortsatt ikke nok. Jeg vil sparke fotball og spille håndball! Det er det jeg vil. 

Jeg klarer ikke sitte stille. 

ignorer trynet mitt, men det var for tre år siden, da jeg fant ut hvem jeg ville være, og hva jeg ville gjøre. 


jeg står i mål, for deg som ikke skjønte det. 

har ingen bilder fra fotballen.

ATM

haha, joda

godnatt!

Er utrolig trøtt og sliten, og vi skal opp tidlig i morgen! Litt usikker på hva vi egentig skal, men jeg tror vi skal se på ulver og bjørner ellernoe? Får se om det kommer en liten update i morgen tidlig, men det kommer ihvertfall bilder i morgen ettermiddag eller kveld! :-) 

God natt! 


10hi, søte

Du som leser dette, kjenner du deg igjen?

Du har alt du trenger. Du har venner, familie, dyr(kanskje), bra karakterer, skolearbeidet går perfekt, og livet bare går sin vei uten problemer. Men innerst inne lengter du etter noe. Noe fantastisk, noe ubekskrivelig.. 

Tumblr_lsgna40lmf1qjri15o1_500_large

//weheartit

Det er ikke eksen din du lengter etter. Du lengter etter kjærlighet. Du skulle så gjerne ønske å ha en gutt som bare var din, som du kunne dele ting med, og dele kjærligheten. Kanskje ikke akkurat kjæreste du lengter etter? Men å ha en gutt å finne på ting med, føle deg trygg hos. Ha deg en kjekkas med den herlige personligheten, som alltid er der for deg, og alltid snakker med deg om du trenger det på sterkeste. Du skulle så gjerne ha gutten ved siden av deg akkurat nå, men hvilken gutt; vet du ikke. Du er forelsket, ikke i en gutt. Men i selveste kjærligeten. 

Tumblr_lrbyh9zf2w1qevifno1_500_large

//weheartit

Jeg har opplevd den ''store'' kjærligheten en gang, og når man først har opplevd den, blir livet anderledes. Man ønsker så og oppleve den en gang til! Kjærlighet er det beste som finnes, mener jeg. For kjærlighet er jo ikke bare mellom en gutt og en jente? Familiekjærlighet, for eksempel? Venner, familie, og hundene mine er livet mitt. Og alle de tre nevnte tingene=min største kjærlighet. Det er flere måter å vise kjærlighet på, og den mellom en gutt og jente, det er den beste følesen. Det er altså denne kjærligheten, jeg lengter etter. 

Skjønner dere hva jeg mener? 

 

byen next

Da stikker meg og Miriam til byen for å egentlig ha noe å gjøre, vi skal ihvertfall spise en sen lunsj! Spiser middag ganske sent her, så vi må jo få litt mat i magen før det. 

Så vi snakkes!! :-) 
2day

Nå sitter jeg da her helt alene, mens Miriam sover som en stein enda. Har våknet på samme tidspunkt lørdag,søndag og idag! joda, begynner å bli kjedelig å våkne alene.. 

Idag så er det en ting sikkert, og det er at vi skal spille tennis tenker jeg. Kanskje vi drar til byen for å kjøpe lunsj ellernoe? Vet ikke jeg, vi finner sikkert på noe :-) 

Hva skal dere idag? :-)middagsbesøk

Da drar Miriam, faren hennes, Ann kristin og meg på middagsbesøk. Blir sikkert koselig!:-)  Snakkes når vi kommer hjem.
superkokkene

Eller altså da, ikke? Skjønner ikke helt hva som gikk galt, men man ser jo at det er noe litt feil her.. 

sånn den da egentlig skulle se ut..


ogsånn ble de.. men det var drit gode! 

God morgen!

Sto opp for en time siden ca, men til nå har jeg bare ligget i senga og slappet av. Tror ikke Miriam og jeg har noen planer for dagen annet en og slappe av egentlig? Vi skal ihvertfall bake cookies etterpå, eller snart. 

Eller kanskje vi skal spille tennis idag og? Jeg vet ikke jeg, kanskje det blir videoblogg idag! Så stay tuned. 

Hva skal dere idag? 


hahah

bytur!

Heia:) 

Miriam og meg dro en liten tur til byen idag, og  der kan jeg ærlig si at jeg har brukt over halvparten av pengene. Hadde omtrent 800-900 penger med, og nå har jeg bare rundt 300. Er jo ikke ille, men jeg skal være her en uke liksom. Så ja, har kjøpt endel ting kan man vel si. 

men her kommer innkjøpene da :-)

Genser fra bikbok, 199,-

Fliseklemmere fra Bikbok, 20,-

Tubè-bh fra Bikbok, 99,-

Sring fra Cubus, 99,- for tre!

Spiste også lunsj i byen, så det tok også noen penger. 

Hva synes dere? 

 

 

Tatt av reguleringen!

går rundt å smiler hele tiden, er så utrolig deilig! Hva synes du? 

Veldig kjapp blogging

Bussen går om nøyaktig tre kvarter, og jeg må rekke å spise først, bli ferdig med pakkinga osv. Haha, sein jeg vet. Skal jo til Nord-Norge, først ta buss til Holmestrand, så tog til Drammen, så buss til Gardemoen. Woho, men jeg og Miriam kommer til å kose oss masse! ♥


meg og pusi

Men tiden går fort, og jeg må rekke bussen! Så snakkes!!

Bare en liten oppdatering

Åhf, så sitter jeg her igjen da når jeg egentlig skal pakke. Har drittvondt i hue og magen, og akkurat gjort samf, rle og jeg orker virkelig ikke gjøre naturfag! Hahah, slapsken. Skal ikke være hjemme i høstferien at the all, så det blir litt stress og slikt. Faen, jeg har RLE prøve i morgen som jeg ikke har øvd til. Ohmygod, life is gr8! ♥♥♥

Men nå må jeg virkelig få ræva opp fra stolen og avslutte pakkinga. Håper dere skjønner at jeg sliter + at jeg er utrolig stressa!


random bilde fra arkivet, men har virkelig ikke tid til å finne fram kameraet!! minner meg om at jeg må lade det.. FML

blogger fra båten!

Akkurat nå så sitter jeg på Horten-Moss båten på vei hjem. Har akkurat vært i Fossum og besøkt søstra mi, utrolig koselig!:-) Fikk noen klær av henne og slikt. Bildeopplasteren funker ikke her, så null bilder! Bare en liten oppdatering.

Snakkes!

lovely day

Heia:)

Idag så skal jeg jo til tannlegen, også er det jo skolen. Slutter tidligere idag, klokka 13. Etter skolen så tar jeg bussen til byen, også til Bakkenteigen der pappa går på skole. Jeg HATER å ta buss utenfor sandefjord, føler meg så utrygg.. Sameshit, skal besøke søstra  mi som jeg ikke har sett på hundre år, så jeg gleder meg masse masse ♥


utrolig fælt avv meg! hahah, men synes det var litt søtt av oss<3

 

livet er herlig+tyskprøve

Nå kunne ikke ting blitt noe bedre, for å være ærlig. Har de beste vennene, har et herlig fotball&håndball lag, og i morgen er jeg ikke braceface mer. Haha, føler jeg skriver veldig mye om den reguleringa, men jeg gleder meg så intens! Pluss at jeg er utrolig glad fordi vi slo Ivrig 10-1. Er utrolig stolt over jentene! ♥ Var forresten første fotballkamp for meg på et år, wopwop!

Men jeg må nesten gå, for jeg må øve til tyskprøve jeg skal ha i morgen! Flink jente, vet

fordi webcamera er kult og fordi sandar er beest


fjortisstrynet.


rydding på G

Må bare infomere om at på onsdag klokka kvart på ni sitter jeg i tannlegestolen for å ta av togskinna! Gleder meg som en gris, blir så deilig. Ihvertfall nå som den gnager max! 

Men jeg har nesten akkurat kommet til pappa, så jeg må nesten rydde rommet før jeg stikker på håndballtrening! 


omg, tenk at jeg synes dette bildet var så utrolig fint... Haha, sommerferien! men blir så herlig å ta av reguleringen ♥♥

2day

Idag så har det vært en helt grei dag egentlig. Så på Sophie spille kamp , var jo koselig det, i og med at Miriam, Katrine, Viktor, Martin, Karoline og litt alma og pernille var der også. Men nå er jeg utrolig sliten, så tenker jeg skal legge meg tidlig idag. 

Hva har dere gjort idag?:-)


starten av sjetteklasse, hvordan kunne jeg ha tatt slike bilder? hahah

helgen

Jeg har ikke bloggen på noen dager, siden jeg har vært veldig opptatt. Har trent en del, vært med venner og slikt. Men jeg skal skjerpe meg, og begynne å blogge fast hver dag. Skal ihvertfall prøve. 

Igår så feiret Astor bursdagen sin, det var kjempe koselig med herlige folk! Vi så på film, koste oss ute og hadde det bare veldig koselig. 

Idag møtte jeg Sophie i byen, og kjøpte bare noen småting. Så måtte vi kjappe oss å gå opp til bugården for å se Sandar-Stif spille treningskamp. Så gikk Sophie og meg til Eirik og Max, og var der til 20.30 sånn ca. Var jo veldig koselig da!:-) 


tok  bare det fineste bilde jeg fant liksom

pusser opp...

designet! Starta i går kveld, men nå er det bare headeren og noen småting som skal på plass. Den kommer ikke idag, siden jeg skal ikke være hjemme. Skal til Karoline etter skolen, og så skal vi til bursdagen til Miriam!:) Har med kamera, så bli bilder i morgen. 

om akkurat en uke og 1 time så sitter jeg hos tannlegen, og skal ta av togskinna!!!! blir herlig. 

a little break

Har hatt en liten pause med blogginga idag, siden jeg ikke har sittet stort på dataen. Skulle egentlig  være med Karoline idag, men jeg dro heller hjem for å jobbe litt med lekser og slikt. Pluss at jeg har fått beskjed av håndballtreneren min at jeg må ned i spagat i løpet av sesongen. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke starte å tøye? Så har tøyd litt, og har funnet min egen metode som funker kjempe bra:-) Får jobbe litt mer med det, men det tar jo sefølgelig den tiden det tar. Men hvis dere har noen bra metoder på å komme ned, så er det bare å si ifra!

Hva har dere gjort idag? 

ny drakt!

Nå har jeg nesten akkurat kommet ut fra dusjen etter en utrolig deilig trening. Har spørt treneren om og om igjen om en ny keeper drakt, og idag har jeg endelig fått en! Spratt opp og ned når jeg så den, var helt spinnvill hahah. 

hehe, veldig fint


elsker den! hihi 

slitsom skoledag..

Dagen idag kan man si har vært langt fra bra. Starta dagen med at jeg klarte å stå opp tre kvarter før bussen gikk, så jeg fikk dårlig tid til å stelle meg. Glemte naturfag bøkene hjemme, så var veldig slækt for meg i naturfag timen! Selvom jeg fikk en ordensanmerkning da, flink! Hadde dobbeltime gym, og det var noe dritt rett og slett. Smarte meg klarte også å dette i søla, så det skal jeg si dere var gøy. Også prøvde jeg å snakke til fornunft med to kompiser, som gikk rett i dass ♥♥♥ det gjorde jo skoledagen min så ufattelig mye bedre! 

Det beste med dagen i dag var vel at jeg dro til mormor og bestefar etter skolen og spiste forikål. Alltid koselig hos dem! 


bestefar, meg og mormor ♥ 6 årsdagen min

film jentene

egentlige overskriften på det forrige innlegget! men jeg orka ikke blogge, så da ble det bare tull og tøys. Selvom den høna var veldig søt da♥

Det jeg egentlig skulle skrive var at idag har dagen gått utpå og sett på film. Helt utrolig, fra klokka 13 til 19 har Karoline og jeg sett på film. Med jevne mellomrom sefølgelig. Men er utrolig trøtt, så legger meg tildig ikveld. 

såklart skrekkfilm.. Hahahah, søte

Veldig fint

Hva har dere gjort idag? 

film heihei

loo lomg sderjg 

 

High Lane

Karoline, Sofie, Sara og meg sitter nå spredt utover hele rommet til Karoline og slapper av. Karoline, Sofie og meg på dataen og Sara på iPaden. Vi har sett på en utrolig ekkel og spennende film, som handlet om folk som klatret på et ulovelig sted, også ender det med at de er høøyt oppe også blir de ''torturert'' av en skummel mann med navn Arthur. 

 

Slenger bare inn et bilde av bursdagen til Nora istad. Var koselig da:-) 


litt dårlig bilde, men what evaaah

Hva har dere gjort ikveld?:-) 

innbrydstyven

Nå sitter jeg på rommet til Karoline mens hun er nede å baker med søstra si. (de har forresten blogg sammen, trykk her) Vi hadde ingen avtale om når jeg skulle komme, men jeg kom nå jeg. Så nå sitter jeg her da uten at hun vet det. Flink som sniker seg inn uten at hun legger merke til det♥ Hun kommer til å skvette når hun ser jeg sitter her etterpå tenker jeg..

Moroa varte ikke så lange, for nå oppdaga hun meg på facebook. Kult å ha en smart venninne vel<3

PLANER

Siden pappa er å besøker søstra mi hele helgen, og stemoren min skal sikkert noe annet, så betyr det at jeg har frihet i hele helgen. Woho! Haha neida. Drar med Thea hjem til ho etter skolen, også drar vi til Kariåsen. På lørdag skal jeg på bursdag til Nora, så skal jeg sove over hos Karoline så får vi se hva vi kan finne på. På søndag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men kanskje det blir litt tid til lekser...

 Utrolig nydelig

Forresten, lar dataen være hjemme i helgen! Låner pcen til Thea ellerno for å blogge :-) Men vi blogges i kveld en gang tenker jeg! 


dette var fantastisk nydelig. MEN SKAL TA AV REGULERINGA OM 12 DAGER!!!

tusen takk!

Nettopp kommet fra trening, var utrolig deilig å trene nå. Nå skal jeg snart en kjapp tur i dusjen, så skal jeg gjøre et par lekser. Hahaha, et par er tross alt Samfunnsfag, Naturfag, Norsk, Matte og Engelsk. Engelsken glemte jeg, så anmerkning på meg. Flinkaa! Også er det en rapport som jeg ikke blir ferdig med.. Så jeg kommer nok til å jobbe med lekser med kvelden ut.. 

Men når jeg kom hjem fra fotballen, så så jeg på statistikken, og der hadde den styrtet opp! 90 lesere bare idag! Ble utrolig glad! Tusen takk til alle som leser! :-) 


skal forresten sove hos dette trollet imorgen, blir koos ♥

 - ♥


Hva er egentlig ''fjortis''?

Alle har nok hørt at man er fjortis en gang i blandt. Og det oftest av de litt eldre. Har dere noen gang på hvorfor folk faktisk kaller folk det? Er det på måten man er eller eller måten man sminker seg eller hvordan man kler seg? Før når jeg var liten hørte jeg at søstra mi var fjortiss. Og da tok jeg jo det at når man er fjortis er man fjorten år. Altså, wannabe fjortis er det jeg hører mest av. Da synes de eldre at de mindre oppfører seg som en fjortenåring. Men alle fjortenåringer er jo forskjellige, ikke sant? Og hvis en er seg selv, så kan det jo såre hvis man kaller en for fjortisfaen eler wannabe fjortis. Unødevendig! Har blitt kalt fjortisfaen og wannabe før jeg og, og skjønner ikke vitsen. Er jo bare meg selv? Men det er forskjellig åssen folk mener er fjortis. Noen mener at det er en spesiell fjortis sveis, sånn høy hestehale. Hva er fjortis med det? Noen men er det er en fjortismåte å sminke seg på. Masse brunkrem og hvite lepper ,dere skjønner hva jeg mener. Hva er fjortis med det? de går jo bare sånn som de liker å gå? sefølgelig, det er LANGT ifra fint etter min mening, men noen liker jo det. Noen mener at det fjortis på måten folk skriver. Som ''puuus'', ''lizzm'' osv i den duren.  Hva søren er fjortis med det? Også er det noen som tegner kattepus i ansiktet hvis dere skjønner, og det tar folk som fjortis. Og gå ut i gata og tegne ''Tard'' ''Pus'' Og katteansikt. Altså, Hva er fjortis med det? De går jo bare rundt å har det gøy? Så for meg så er det ingen fasit i hva fjortis egentlig er, men forskjellige meninger om dette. Også er det jo noen som presser puppa langt opp i kamera, og farger håret platina blondt og poser helt sjukt på bilder. Hvem har sagt at det er fortis? Utsende har ingenting med personlighet å gjøre. Uansett, hva er fjortis for dere? 

Hahaha, så useriøst at det går ikke an. Meg og Karoline sin ''fjortisshoot'' som folk kaller det. 

 

hva er egentlig fjortis? 

Fint vær

Eller bare ikke? Har vært ganske varmt og bra vær idag, til nå. Nå hagler det faktisk. Passa utrolig dårlig, for å si det sånn. Skal på fotballtrening etterpå, og  det er jo så deilig og trene i rein ♥♥


litt lenge siden :) Natta!

La meg faktisk klokka 20(!!!!!!!), og nå er klokka plutselig 21.30. Jeg har vært utrolig trøtt i hele dag, så angrer på det sterkeste at jeg ikke sov klokka åtte. Same shit!
look at my horse, my horse is amazing!

Føler meg utrolig dum som går rundt å synger på den hele tiden! Hahaha, har synget på den i hele dag for å si det sånn og da skal jeg si deg pappa så dumt på meg. Den har jo en utrolig merkelig tekst! Haha, må bare le. 

Sorry for lite blogging de siste dagene, men jeg har vært syk så jeg har ikke orket rett og slett. Har prøvd å gått på skolen på mandag og igår, men idag så trengte jeg å  være hjemme. Men begynner å bli friskere! Gjorde faktisk lekser istad, og det er helt utrolig. Jeg gjør jo de aldri, så det ligner ikke meg for å være ærlig.. 


rle in my ass


10hi, flink! 


uten sminke, omg


krøller <3<3<3<3<3...

 

SMINKEVIDEO

Det er altså en utrolig kort video for å si det sånn. Men da er det kanskje ikke like kjedelig å se på? 

 

Hva synes dere? 

Trysil

Har vært på fjellet i hele helgen. På fredag så satt vi i 7timer for å komme opp til Trysil. Så gikk vi i flere timer på fjellet. Var helt greit, men ble utrolig sliten av det. Hjemturen gikk fort, og nå sitter jeg og og holder på å sovne rett og slett..

Har lagd sminkevideo, (en amatør en) haha, den kommer ut om ikke så utrolig lenge! 


chiller, der? 


meg og hundene mine 


meg og pappa vel

bolla


kule

Men nå kommer straks sminkevideoen! 

koselig hos bestejenta mi da!

Dro til Karoline etter skolen idag, og da var det faktisk utrolig delig ute! Vi tok på oss shorts, og gikk ut å tok noen bilder. Ble utrolig mange fine bilde bilder, men de fleste var bare helt potte. Ahah, men her kommer de!:)digge tær vel


du er nydelig, vennen


haha digger trynet ditt! 

Men nå skal jeg pakke til jeg  skal på fjellet i helgen! wohoo..

Hva synes dere om bildene? 

busy

Da har jeg starter på fotball igjen, endelig! Har gleda meg til dette en stund nå, så deilig å komme igang igjen! Gikk jo på fotball i et halvt år og slutta i fjord vinter. Men nå er jeg klar for en ny start! Forresten, nå har jeg treninger på mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Så kommer til å være ganske opptatt for tiden! 

Treningen idag var våt og kald for å si det sånn. Men når vi spilte treningskamp kom varmen kjente jeg! Men var fortsatt deilig med en varm lang dusj etter treninga. 


Her er da laget.t (gammelt bilde!) bare at tre har slutta, og to-tre andre har startet. 

good night, sweethearts

Er så ufattelig sliten! Har hatt en helt jævlig trening(unnskyld språket mamma) men det er det rette ordet for å beskrive det. Treneren vår hater oss, det må jeg være helt sikkerpå.. 

Men jeg er dødstrøtt og sliten, så jeg tror jeg går å legger meg nå! Sweet dreams for everybody ♥
lekser, dua?

Stikker snart til hallen, og da blir jeg der i tre timer.  Vi har jo bare trening i en og en halv time, men treneren våres er så omtenksom så hun lager gryterett og gjør det koselig for oss også gjør håndballjentene lekser sammen! Blir utrolig koselig, synd jeg bare glemte de meste av leksene. Men nå kom gammern hjem, så da må jeg stikke! 


sånn som laget var før.. Men nå har tre av de slutta, og en ny har kommet.

ready, set, go

Hahaha, for en kul overskrift må jeg si. Kom helt random på engelsk boka vår, aner ikke hvorfor egentlig? Men ja, skulle egentlig ha tatt en buss som går om 5min, men pappa spørte om han kunne kjøre meg. Gud, jeg elsker pappa! 


webcam er kult

kreativ dag

Egentlig ikke..

Haha, denne dagen har egentlig gått på at jeg sov hos Ella igår natt, våkna 8 idag, jeg så på Ella spille fotballkamper, så dra hjem i 12tiden. Wow, jeg er ikke trøtt i det hele tatt, neeee-eei. 

Ellers idag har jeg ikke gjort en dritt, sitti på face, og sittet å gjort ingenting egentlig. Eller jo, jeg har ommøblert rommet mitt, så nå ser det mye mer hjemme koselig ut her! Skulle gjerne lagt ut bilder, men kamera overføringskabelen er bortevekk. Utrolig irriterende, må få meg en ny!spørløst borte

Åh, nå er jeg så fryktelig irritert! Hadde med overføringskabelen til kameraet med til Frida, og jeg brukte ikke kameraet der. Når jeg kommer hjem finner jeg ut at det er borte, flott med stor F! Blir så suuuuur. 
nerderrrrrr

Hos Frida's place, at the moment!

Til nå så har vi sett bittelitt på film, tatt bilder, spist lasagne og nerda. Hahah, typis oss! Vi koser oss sefølgelig, men vi sitter liksom på vær på pc. Heh, kult. Veldig og
 

hei trøtte trynet, stå ikke der. osvosvosv

Haha, holdte på å sovne flere ganger på skolen idag. Var drittkjedelig idag, utenom fransken, det var utrolig slækt egentlig. Hadde svømming idag og, fyy jeg gruer meg allerede til fredag neste uke. Hater svømming, virkelig. 


svømmekurs på varden for flere år siden! hahah

god morgen

Hallo dere. Er det bare hos meg denne uka har gått utrolig fort? Det er allerede fredag og det føles som det er tirsdag. Det er ihvertfall ikke negatvit! 

Idag så skal vi ha svømming. Fuck it!  Noe av det verste jeg vet, seriøst. Ellers så skal vi levere inn arbeidsplan, og jeg gjorde alt igår. Wow, det eneste jeg ikke gjorde var samfunnsfag. Skoleflink? Ikke meg ihvertfall.

Men nå må jeg nesten gå ned å spise, for å så rekke bussen! Vi snakkes :) 

 

at the moment

så sitter jeg og slægger med fanta, musikk og skriving. holder på med en ny historie, som jeg har kommet  ganske langt med! har skrevet fire sider, er bare noe med 10 igjen.. den kommer ikke ut på bloggen, pga jeg ikke liker å vise frem historiene mine. 

resten av dagen skal egentlig brukes på å gjøre samf,norsk,naturfag,rle og resten av matta. skal levere i morgen, så må stå på! vet, jeg er utrolig sein med lekser ogsånt.. 

fin genser, vet. men jeg chiller u knoooow<3


fest hos mange!

Helt d-i-l-l-a! 


Hva synes dere om ''fest hos mange''?

skjellvika med klassen!

Klarte å stå opp halv ni idag, og det betydde at jeg fikk utrolig dårlig tid. Vi skulle møte opp på rema 100 halv ti, så måtte stelle meg og kle på meg i full fart. Var ihvertfatt utrolig koselig på skjellvika med klassen! Hadde med kamera, men ble ikke noen bilder. Karoline tok noen, så de kommer litt lengre nedover i innlegget. Var en veldig kort skoledag da, var ferdig klokka 12 der oppe. 

normalt

enda mer normalt

Kristine og meg ♥

Karoline og Kristine♥

Karoline og  meg♥cute

haha, enda mer normalt

Astor ♥
herlig dag, med herlige folk

Beklager så mye med innlegg nå på døgnet, men har ikke hatt tid før i dag. Starta jo sefølgelig med skolen, også dro Karoline og jeg rett hjem til henne etter det. Spiste litt, så dro så sykla vi helt til breidablikk(4-5+ kilometer) for å være hos Max litt. Dro hjem etter kort tid for å spise middag, så dro jeg bort igjen. 19tiden så sykla Karoline og jeg hjem til henne igjen, og tok litt bilder. Glemte minnekortet så blir ikke noe bilder nå! Men kommer sikkert senere. 


savner sommeren ..

treeening

Wow, har faktisk fått til 3 innlegg idag, dette blir det fjerde! Hm, kanskje jeg burde fortsette sånn. Skal ihvertfall prøve å blogge minst 2 om dagen! Spørs hva jeg rekker. 

Men nå stikker jeg på håndballtrening! Kanskje det kommer et siste innlegg ikveld.

 
vi er de rød, og jeg står da imål

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits