Familie bursdag nr1

Har hatt en passe grei dag på skolen idag, gledet meg bare til den var over egentlig. Men humøret har vært bra idag, og ja, etter å ha vært syk en dag, så er det  faktisk deilig å komme tilbake til skolen. Lyder dumt ut, men ja, er veldig selvskapsjuk! Elsker å ha folk rundt meg. 

Etter skolen så tok jeg bussen rett til byen, så til mormor og bestefar. Spiste litt der, så på TV og bare slappet av før gjestene kom. Inkludert mams og stefaren min da. Det var superkoselig, fikk en av de tingene jeg ønsket meg mest! Nemlig en iPod. Virkelig, har verdens beste foreldre! 
Fikk også en del penger, 1200kr. Veldig fornøyd med familie bursdag nr1! I morgen har jeg bursdag, og skal ikke feire noe spesielt. Skal bare til byen og møte noen folk der:)
Søndag blir det familie bursdag med pappa familien. Blir sikkert kjempe koselig, det og!

Min søte kusine og meg


Stiiiig:-)
 Resten av kvelden skal jeg bare bruke på å slappe av hos stemoren min. Ah, deilig det og. 
Ha en super fin fredagskveld alle sammen! :-)   

Miriam :- )
Du skal ha verdens beste dag imorgen også!
02.03.2012, 20:41
URL: http://dkmiriam.blogg.no
Sunniva
Fin blogg!
02.03.2012, 20:46
URL: http://www.sunnivaerkulest.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits