springtime

Ute så er det 12,9 grader ute nå, herregud for et nydelig vær! Var ikke på skolen idag, følte meg ikke bra til morningen idag. Så sov i 11 og en halv timer inatt, gud å deilig det var! 

Pappa kommer ikke hjem før 6-7 tiden så han ga meg litt penger så jeg kunne kjøpe meg noe å spise imens.
Dro til mcdonalds å kjøpte en cola og salsawrap og tok det med meg hjem. Det er bare kleint å sette seg ned alene å spise mcern mat, greit når jeg er med andre, men takler det ikke alene haha! Nå er jo jeg ganske heldig som bor i byen da, så jeg kan bare tusle ned når jeg vil for å kjøpe meg noe ,tiho. 
   

ingerid sophie:)
haha, søte deg! <3

kos deg videre da, snupp
28.02.2012, 17:02
Tilde
Fin blogg!
28.02.2012, 17:37
URL: http://t1lde.blogg.no
idalarsen ♥
tusentakk<3
28.02.2012, 17:53
URL: http://idabewelar.blogg.no
Emma
HEI!!!!!!
28.02.2012, 20:27
Lizbeth Osnes - Behind the scenes..
Så søt du er :D Også så utrolig nydelig blogg, da :)

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com!
29.02.2012, 07:55
URL: http://lizbethosnes.com

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits