Liverpool-tur!

ATM sitter jeg og Karoline på vær vår data og redigerer bilder og videoer fra turen. Det har vært helt fantastisk i Liverpool med Karoline og faren! Mange tenker at to dager er utrolig lite, og jeg kan jo si det ikke er så mye, men når man bruker to hele dager på å shoppe så skal jeg si de to dagene blir utrolig lange! 
Har ihvertfall kost meg utrolig mye med shopping og junk food. Haha, helt ærlig, vi har ikke spist eller drikt noe sunt de den tiden vi var der. Spiste bare mcern mat og mat fra burgerking, drakk massemasse cola og veldig lite vann. 
Den tiden vi var det brukte jeg omtrent 250 pund, altså 2500 norske kroner på TO dager, og kom hjem med kun èn pund. 
Men ja, har ihvertfall kjøpt meg mye fint! Og ja, vi har tatt mange bilder :-)

//Primark, verdens beste butikk!! går ikke an å gå inn uten å komme ut med noe. er utrolig billig også. 

//Karoline skulle absolutt ha bildet av meg i en sånn en.. Haha

// kjøpte en heliumballong hver for èn pund! tror nok alle skjønner hva vi skulle gjøre med dem. Det har jeg forresten video av, den kommer ut om ikke så lenge :)

//kjøpte forresten en ny pysjamas, tihi. og skjekk tøflene jeg også kjøpte! herlige ♥ ♥Dette her er såklart ikke alle sammen, men de fineste. Hva synes dere om bildene? :-)   

rosanne svendsen
misunnelig!
04.02.2012, 11:23
URL: http://rosanneesvendsen.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits