10 ting som dere kanskje ikke visste om meg?

♦Jeg dømmer ikke folk så lett
Jeg er ikke en av de som dømmer noen før jeg kjenner dem. Jeg dømmer dem ikke for utseendet eller hva jeg har hørt, for å si det sånn; rykter er noe av det verste jeg veit om. Nesten ingenting er sant! 

♦Har egentlig gigantiske krøller!
Det er en av grunnene til at jeg hater svømming. Jeg retter  håret omtrent hver dag, og jeg er ukomfortabel med krøllene mine. Går aldri med dem på skolen! 

Ser ikke ut som meg til venstre der, men jo.. Har forandret meg en del, si!

 

Jeg har en humor som ingen skjønner seg på
 Jeg sier noe som JEG synes er morsomt, og jeg er en den eneste som ler. Noen ganger ler andre og, men de ler AV meg.  Ahahaha, dette er kleint. Skjønner meg ikke på humoren min selv til tider. 

Jeg spiser VELDIG MYE
Stemmer det, jeg er litt av et matvrak! Spiser alt jeg kommer over når jeg kjeder meg, til og med toast med sjokoladepålegg hvis det skulle vært krise. Hahah, høres ekkelt ut, i know - men ikke så værst egentlig! 

Jeg har bodd 15 steder
Jeg har bodd veldig mange steder i løpet av livet mitt. Har flyttet flere ganger en jeg har år! 
Har bodd i en campingvogn også en gang. Har sin bakrunn si!

♦ Ser nesten ikke på noe annet en skrekkfilmer
Skrekkfilmer er lett noe av det beste jeg vet om!  Elsker det, og jeg elsker den følesen av å skvette. Ser nesten ikke på noe annet hvis jeg skal se film, dette er alltid noe jeg vil og må se! ..tror egentlig dere skjønner

Jeg er den sjenerte typen! 
Joa, noe av det jeg missliker mest med meg selv. Men det går heldigvis fort over! Hvis jeg skal møte noen første og andre gangen så kan jeg være ekstremt sjenert. Men det går over utrolig fort! 

Jeg er veldig sikker på meg selv, og hva jeg driver med
Fra starten av åttende til jul var jeg veldig usikker på meg selv, og angret alltid på det jeg hadde gjort. Nå har jeg fått bedre selvtillit, og er veldig sikker på hva jeg gjør og hvem jeg er. Jeg elsker å drite meg ut, og er ihvertfall ikke redd for det!

Jeg begynner å grine bare jeg ser en hund jeg aldri har sett på TV før dør helt tilfeldig..
Dette har vel noe med at jeg har hatt hund hele livet. For eksempel, jeg sitter her og hylgriner fordi jeg nettopp så en hund jeg aldri hadde sett før, ble skudd md et uhell på TV. Skjønner ikke, fordi jeg begynner ikke å grine når jeg ser et menneske på TV dør? haha

Jeg tar meg i håret nesten hele tiden
Ååh-gud! Jeg føler at håret mitt roter seg til hele tiden så jeg bare ta i det. Uten å tenke over det ellernoe, for det har blitt en fæl uvane.. Nei huff, har veldig lyst til å bli kvitt den! 

 

Noe dere ikke viste? :-)

   

keepingupwithflo
Masse ting jeg ikke viste. Bra at du har fått selvtillit det liker jeg!!;)<3
25.01.2012, 21:56
URL: http://www.keepingupwithflo.blogg.no
visste ingen ting om deg :)

men du er utrolig pen da!!
25.01.2012, 22:03
marthe
morsomme fakta, ser vi er like på mange punkter!

ha en finfin kveld :D
25.01.2012, 22:04
URL: http://learningtofall.blogg.no
kristinewisth
Morsomme fakta! :) Kjenner meg i gjen på flere områder. Spesielt det med krøller, selv om jeg ikke har sett mine på et par år. Sletter bestandig håret om morgenen :)
27.01.2012, 10:27
URL: http://kristinewisth.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits