døgnrytmen erlik ræva

Klokken 21 bestemte jeg meg for å ta av sminken, pusse tennene og gjøre meg klar til sengen. Nå sitter jeg her da, klokken er 22.15 og jeg har tatt av sminken, men går fortsatt i dagsklærna mine og har ikke pusset tennene. Flink til å gjøre ting med en gang må jeg si! 

Idag hadde vi bare masse kjedelige fag, men flaks dagen gikk veldig fort. Når jeg kom hjem tok jeg meg en dusj, også satt jeg meg i sengen og bare slappet av. Litt av en dag må jeg si, gleder meg masse til fotballen starter igjen! Da blir det mye mindre datasitting!

Hva har du gjort idag? 


  

Mariah Linnea
Fin bl0gg!<3 Kjempe fine bilder :)
03.01.2012, 22:45
URL: http://mariahlinn.blogg.no
kristinewisth
Fine bilder :) Hehe, jeg er også veldig treig når jeg skal gjøre noe. Ender som regel opp med å gjøre noe helt annet enn planlagt.
04.01.2012, 18:39
URL: http://kristinewisth.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits