temainnlegg?

Kom nesten akkurat hjem fra skolen, har vært en kjempe deilig dag egentlig. Hadde først naturfag på pcen og da hadde vi en vikar som ikke gjorde en dritt, så da satt Henrik, Karoline og meg og gjore noe helt annet isteden for. 
Etter det hadde vi en samf. prøve som jeg hadde helg glemt! Så jeg hadde ikke fått øvd, men det gikk greit følte jeg! :-)

Men over til noe annet. Igår så prøvde jeg meg på et temainnlegg, noe som jeg følte gikk supergreit! Fikk en del koselige tilbakemeldinger, på bloggen og facebook. Koselig det!  

Men det som jeg lurer på er, burde jeg fortsette med det? Liker veldig godt å skrive sånne artikkeler, så for meg så er det jo greit, men nyttig å vite ha dere synes! 
 

Burde jeg fortsette med temainnlegg?    

pusenmalin
Ja du burde fortsette med temainnlegg :)

du var utrolig pen <3
12.12.2011, 16:33
URL: http://pusenmalin.blogg.no
solveigttoppe
Fin blogg :)
12.12.2011, 16:36
URL: http://solveigttoppe.blogg.no
ida westeraas ♥
pusenmalin: tusentakk!

solveigttoppe: takk!
12.12.2011, 17:09
URL: http://idabewelar.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits