Mobbing

Mobbing er noe av det verste som finnes, etter min mening. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor mennesker gidder å hakke ned på folk, fordi nesen til en person kanskje er litt anderledels, hudfargen er litt anderledels, og hele personen er helt anderledels. Betyr det at denne personen er mindre verdt det?

 

Ingen fortjener å bli mobbet. Uansett åssen bakrunn personen har, uansett utseendet. Alle er forskjellige, absolutt ingen er like på noen måte! Kan ha masse likt, men det finnes ingen kopier av DEG uansett. Sefølelig, alle har forskjellige meninger om en person, og det er det dessverre ingen som kan styre. Men det at det noen som faktisk lar det gå så langt at det går utover personen som noen ikke liker? Dette er det verste jeg vet. Jeg får vondt inni meg at folk kan skade seg selv på denne måten?
Til dere mobbere der ute: Det er deres feil at helt uskyldige mennesker ødelegger seg selv på denne måten, DERES skyld at mennesker tar livet. Hvordan føles det? Og ha skyld i en persons død? Du burde lide av tanken. 

Mobbere finnes hvorsomhelst, overalt. De mobber en person pga han/hun kanskje har en stygg bukse? Jeg vet ikke jeg, men de finner så utrolig teite, idiotiske og dumme smågrunner for at folk mobber. 
Jeg kjenner følesen av det å bli mobbet. Jeg ble det i 4 og 5 klasse, mest fjerde. Da fikk jeg slengt i trynet at jeg var så stygg, feit og jeg ble ''banka''. Jeg ble dyttet ned i bakken, slått og ble tatt kvæletak av de eldre. Jeg fikk ingen konsekvenser for det, jeg har ingen arr ellernoe fordi jeg har ikke kuttet meg eller skadet meg selv pga det. Og det er fordi jeg er sterke en det!
Det største og allerverste er dette. Folk slutter å spise fordi de får en kommentar som: du er feit? Flest jenter slutter å spise, for synet på dems på kroppen sin blir helt motsatt av det den egentlig er. 
Jeg kan ærlig ikke sette ord på hvor fælt dette er ? 
Men jeg vil ha stopp på mobbingen! 
Mobbing kan drepe, mobbing kan skade. Forestill dere en verden uten mobbing? 

Hva er deres syn på mobbing? 

   

MarenogLinnea-kommenterer tilbake !
jeg er enig med deg ! utrolig bra skrevet :)
11.12.2011, 20:36
URL: http://marenoglinnea.blogg.no
Hva med deg da? Har du aldri mobbet eller ertet eller gjort narr av noen? Det tror jeg virkelig ikke.
11.12.2011, 21:02
Vegard
Jeg griner, dette er så sant! utrolig bra skrevet. kjenner følsen! Takk.
11.12.2011, 21:04
Det er så grusomt, har selv blitt mobba for ossen jeg ser ut eller hva jeg går i.
11.12.2011, 21:08
idalarsen ♥
Skal jeg fortelle deg noe anonym?

Det er flere måter å mobbe på, og jeg har ikke mobbet eller gjort narr av noen pga det er morsomt? Jeg har ALDRI mobbet eller ertet noen fordi jeg vil at den personen skal ha det ille ? Jeg er ingen mobber, jeg er ingen mobber, jeg er ingen mobber!

Jeg er en som er i mot mobbing, tror du ikke det er derfor jeg skrev innlegget eller?
11.12.2011, 21:09
URL: http://idabewelar.blogg.no
idalarsen ♥
Anonym: Uff, føler veldig med deg.
11.12.2011, 21:10
URL: http://idabewelar.blogg.no
Rebecca
Utrolig bra skrivet :)

Helt enig!
11.12.2011, 21:33
URL: http://rebeccahope.blogg.no
SmileFace Tone
Jeg er helt enig i alt det du skrev der, teit å mobbe eller erte noen pga utseendet eller klærne, man kan jo ikke akkurat velge åssen man skal se ut på utseendet, det er ikke alle som er rike eller har nok penger, fargen har har heller ikke noe å si om en person, man kan være hyggelig selv om, missliker man en person så holder man det for seg selv i stedet for å dele det med alle andre! Elsker bloggen din og er en fast leser! fortsett med det du skriver, du skriver nemlig utrolig bra!
12.12.2011, 16:16
URL: http://smilefacetone.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Ida Benedikte og bor i Sandefjord. Jeg er keeper på Sandar håndball, og spiller venstre beck på Sandar fotball. Jeg har en drøm, nemlig det å bli forfatter. Derfor elsker jeg å skrive og blogge, så hvem vet hva jeg kan komme med? Hadde vært koselig om du hadde lest innleggene mine, og kanskje slenget inn en kommentar! Vi blogges.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits